2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yazdıklarınızı nefesimi tutarak okudum hislerime tercüman olmuşsunuz resmen aynı şeyleri yaşıyoruz sabırla şükürle büyüyorlar her anını hissederek yaşamaya çalışıyorum sancı sıyla tatlısıyla karın sesi gaz hareketlenme sinden geliyor diye düşünüyorun benim kinin sancısından dolayı elim hep karnında bazen gaz resmen elimin altında oynuyor karın gyruldaması gibi oluyor vurma hareketi de gazdan memeyi bırakmak istemiyor sancıya direniş şekilleri diye düşünüyorum en yakın zamanda bebeklerimize sağlık sancısız günler versin Allahım İnşallah

Kesinlikle dediğin gibi oldu uyusam da uyumasam da değişmiyor durum
Çok şükür bu geceyi atlattık Rabb im cümle evlatlarımıza şifa ve sağlık versin inşaallah

Kızlar oğlum doğdu doğalı doğru düzgün gündüz uykusuna yatmıyor. Toplasan gün içinde 1 saati zor bulur. Uyutuyorum bide uyanmadan sürekli ağlıyor. Sallıyorum susturuyorum 5 dk sonra yine ağlıyor. Yarım saat bu şekilde uğraşıyoruz. Nasıl dayanıyor uykuzluğa bilmiyorum. Hadi desem gece kalkmıyor gecede sık uyanıyor. Ben en son uyandırıp oynatıyorum öyle susuyor. Yani bir yeri ağrıyor gibi değil.. nasıl bir yol izlesem?

Rahatsızlık veren birşey mi var acaba canım? Ses, ışık filan... bir de hep mi böyleydi yoksa şimdi mi huy değiştirdi?

Şeker niye kattin ki canım hiç gerek yok bence

kız bebisim seker vermek dogrumu

olabilir canım çok fazla tüketmişsin

çocuk doktoruna gidiyorsun o alerji bölümüne sevk ediyor canım.geçmiş olsun

canım gazı var ondan yapıyordur bunları gazı geçsin geçer. sab simplex bize çok iyi geliyor gaz için

kaç yaşa kadar bilmiyorum ama bebeklerde doğru çıkmıyormuş boşuna kan verdik evet. kakasını yapınca rahatlıyorlar canım. bizimki de gündüz yine iyi ama akşam 6 gibi huysuzlanmaya başlıyor.eskiden kakasını emerken yapıyordu şimdi yatarken yapıyor bide dikkatini dağıtırsak yapmıyor bi garip :)

Rahatsızlık veren birşey mi var acaba canım? Ses, ışık filan... bir de hep mi böyleydi yoksa şimdi mi huy değiştirdi?
Doğdu doğalı fazla uykusu yok maalesef. . Çok hassas sese karşı. . Ben odaya girsem bile nefes sesine uyanıyor resmen. Herkes alıştır sese diyo ama alışmıyor napim bilmiyorum.

sesli ortamda uyutmayı dene canım o zaman başka seslere uyanmaz
İlk zamanlar gazdan uyanıyordu şimdi tam olarak ses mi onu bile bilemiyorum. Birden çığlık atıp uyanıyor. Bir yeri mi ağrıyor diyorum sallıyorum uyuyor. Yada uyandırıyorum gülüyor oynuyor. Korkuyor sanki. Sürekli dua okuyorum. Sesli ortamda da uyuttum ama ani seslere zıplıyor yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…