2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

aynı şey bizde de var ağlayarak uyanıyor uyanınca yada ben uyandırınca gülüyor.belki de rüya görüyor gerçek olmadığını anlayınca da gülüyor bilemiyorum.
ses olayı da şöyle ani sesten biz de korkarız. ama o içetde uyurken sen mutfakta yemek yapamıyorsan yada bakmaya gittiğinde nefesine ayak sesine uyanıyorsa o sıkıntı o zaman dediğim gibi sesli ortamda uyutman lazım. yoksa ilerde sen de o da çok sıkıntı çekersiniz. bizim üst katta tadilat var o yüzden tv sesini baya açıyorum öyle uyutuyorum yoksa üst kattaki sesten korkuyor kızım

canim gece falan yatagina cevsen falan koy.korkarak uyaniyor sanki.ani seslere benimki de korkuyor ama ben gece uykusu haric hepsine tv acik yatiriyorum.gece sese daha hassas.acaba yatmadan gece cayi falan mi versen rahatlatici

dun kiza vereyim diye yogurt mayaladim ama tutmadi.ilk kez yapmistim.az yaptim bilerek onu da tutturamadim:)insallah bir dahaki sefere olacak.

havuc elma ve kabak tattirdim bu zaman kadar.dogal olarak havuc ve kabaktan igrendi:))elmayi seve seve tatti.bu arada aklinizda olsun elma lekesi cikmiyor.battaniyeye damladi maalesef cikmiyor nette de oyle yaziyor

canım nacizane tavsiyem önce sebzeleri ver sonra meyvelere geç. meyveler tatlı olduğu için onları tercih edecektir onları verince. sen sebzelerle tanıştır önce. inşallah iştahli olur minik beren

canım nacizane tavsiyem önce sebzeleri ver sonra meyvelere geç. meyveler tatlı olduğu için onları tercih edecektir onları verince. sen sebzelerle tanıştır önce. inşallah iştahli olur minik beren
canim bi sebze bi meyve yapiyorum.bu sefer de hic istemeyebilir cunku.

Oldu canım 1 hafta kadar sürdü seninki de geçer merak etme hatta kızarıklıktan öok morarmış gibi oldu ama normalmiş de demişti zaten morarma kızarma olucak diye. Bu arada iyileştikten sonra da banyo yaptırırken falan devamlı pipiyi temizlemen gerek ki yapışıklık olmasın. Yani bunu büyüyene kadar yapmamız lazımmış. Pipi kıvrım yerinde beyazımsı bişeyler oluyo banyoda yumuşuyor onları nazikçe temizle

Canım benim kızım da öyle gaz sancısından diye düşünüyorum şu anda parktayız su sesine araba sesine uyuyor evde olsak uyumaz sese rahaylatıyor mu temiz havadan mı bilemiyorum ana gazı ve sancısı olduğu kesin

bebislerin bir gunu bir gununu tutmuyor.bwnim kizda gecen 1 gun boyunca yapmadi.bugun her bezi kakali.

2 defa meme reddi yaşadım bugün olduğu gibi ikisinin de ortak yanı banyodan sonra emzirmeye kalkınca almadı çok sters yaptım sütüm de az geldi

2 defa meme reddi yaşadım bugün olduğu gibi ikisinin de ortak yanı banyodan sonra emzirmeye kalkınca almadı çok sters yaptım sütüm de az geldi

Benimki de 2-3 gündur memeyi redediyor gündüzleri. Uykudan uyanınca hemen emziriyorum. Yoksa etrafa bakmaktan emmiyor. Bu haftalarda Gelişim atağı gösterdikleri için Olabiliyormuş böyle şeyler. Panik yapmalım, sürekli teklif edelim.

Çocuğun konsantire olması lazım bnm ki de oyle dikkatini dağıtmamak lazım

Mrb kızlar bebeği süt alerjisi olanlar süt ürünlerini kesti ten sonra kakasinda kan ne zaman gitti bn süt ürünleri kuruyemiş yumurta kestiğim halde kakasinda hala kan oluyo çok üzülüyorum birsey yiyemiorum o ayrı bi üzüntü zaten.bebegimin kakasinda da kan olmasın bn zeytin ekmek yiyim önemli değil ama 8gun oldu keseli hala kan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…