- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.901
aynı şey bizde de var ağlayarak uyanıyor uyanınca yada ben uyandırınca gülüyor.belki de rüya görüyor gerçek olmadığını anlayınca da gülüyor bilemiyorum.İlk zamanlar gazdan şimdi tam olarak ses mi onu bile bilemiyorum. Birden çığlık atıp uyanıyor. Bir yeri mi ağrıyor diyorum sallıyorum uyuyor. Yada uyandırıyorum gülüyor oynuyor. Korkuyor sanki. Sürekli dua okuyorum. Sesli ortamda da uyuttum ama ani seslere zıplıyor yinede..
canim gece falan yatagina cevsen falan koy.korkarak uyaniyor sanki.ani seslere benimki de korkuyor ama ben gece uykusu haric hepsine tv acik yatiriyorum.gece sese daha hassas.acaba yatmadan gece cayi falan mi versen rahatlaticiİlk zamanlar gazdan uyanıyordu şimdi tam olarak ses mi onu bile bilemiyorum. Birden çığlık atıp uyanıyor. Bir yeri mi ağrıyor diyorum sallıyorum uyuyor. Yada uyandırıyorum gülüyor oynuyor. Korkuyor sanki. Sürekli dua okuyorum. Sesli ortamda da uyuttum ama ani seslere zıplıyor yinede..
canım nacizane tavsiyem önce sebzeleri ver sonra meyvelere geç. meyveler tatlı olduğu için onları tercih edecektir onları verince. sen sebzelerle tanıştır önce. inşallah iştahli olur minik berendun kiza vereyim diye yogurt mayaladim ama tutmadi.ilk kez yapmistim.az yaptim bilerek onu da tutturamadim:)insallah bir dahaki sefere olacak.
havuc elma ve kabak tattirdim bu zaman kadar.dogal olarak havuc ve kabaktan igrendi:))elmayi seve seve tatti.bu arada aklinizda olsun elma lekesi cikmiyor.battaniyeye damladi maalesef cikmiyor nette de oyle yaziyor
canim bi sebze bi meyve yapiyorum.bu sefer de hic istemeyebilir cunku.canım nacizane tavsiyem önce sebzeleri ver sonra meyvelere geç. meyveler tatlı olduğu için onları tercih edecektir onları verince. sen sebzelerle tanıştır önce. inşallah iştahli olur minik beren
Oldu canım 1 hafta kadar sürdü seninki de geçer merak etme hatta kızarıklıktan öok morarmış gibi oldu ama normalmiş de demişti zaten morarma kızarma olucak diye. Bu arada iyileştikten sonra da banyo yaptırırken falan devamlı pipiyi temizlemen gerek ki yapışıklık olmasın. Yani bunu büyüyene kadar yapmamız lazımmış. Pipi kıvrım yerinde beyazımsı bişeyler oluyo banyoda yumuşuyor onları nazikçe temizleCanım ağustos anneleri topiginde kızları etiketledim.cevap veren olmadı.benim oğlanı da ettirdim sünnet.o da ilk akşam oyle bir ağladı ki adamla birbirimize girdik kriz yaşadık.
Sana soracağım şuipinin dikiş yerleri var ya vucuda değen tarafına kan oturmuş gibi.sizde de oldu mu bu?yarın bir hafta oluyor.
meyve tatlı olduğu için sevecektir canım arastir istersen. yine sana en doğru geleni yaparsıncanim bi sebze bi meyve yapiyorum.bu sefer de hic istemeyebilir cunku.
Canım benim kızım da öyle gaz sancısından diye düşünüyorum şu anda parktayız su sesine araba sesine uyuyor evde olsak uyumaz sese rahaylatıyor mu temiz havadan mı bilemiyorum ana gazı ve sancısı olduğu kesinİlk zamanlar gazdan uyanıyordu şimdi tam olarak ses mi onu bile bilemiyorum. Birden çığlık atıp uyanıyor. Bir yeri mi ağrıyor diyorum sallıyorum uyuyor. Yada uyandırıyorum gülüyor oynuyor. Korkuyor sanki. Sürekli dua okuyorum. Sesli ortamda da uyuttum ama ani seslere zıplıyor yinede..
Sadece bugün mu? Düzenli yapııyor mu geneldeKizlar kizim bugun hiç kaka yapmadı
Anne sütü alıyorsa normal demişti doktorumuz. Takip edin bir süre. Endişelenmeyin ben de endişelenmiştimKizlar kizim bugun hiç kaka yapmadı
benimki normalde yapmiyo fitil koyuyorum yalniz rengi koyu yesildi bide koyulasmisti kan ilacindan olabilir miKizlar kizim bugun hiç kaka yapmadı[/QU
Benimki bugün 7 gün oldu hep böyle 8 gun durup dayanamayip fitil veriyozKizlar kizim bugun hiç kaka yapmadı
Aa benimki de akşama kadar yapmadı kakasını.. en son karnına masaj ve bacaklarını indirip kaldırarak yaptırdım. Baya sırtına kadar.. dünde aynı şekilde..Kizlar kizim bugun hiç kaka yapmadı
2 defa meme reddi yaşadım bugün olduğu gibi ikisinin de ortak yanı banyodan sonra emzirmeye kalkınca almadı çok sters yaptım sütüm de az geldi
Çocuğun konsantire olması lazım bnm ki de oyle dikkatini dağıtmamak lazımkaç yaşa kadar bilmiyorum ama bebeklerde doğru çıkmıyormuş boşuna kan verdik evet. kakasını yapınca rahatlıyorlar canım. bizimki de gündüz yine iyi ama akşam 6 gibi huysuzlanmaya başlıyor.eskiden kakasını emerken yapıyordu şimdi yatarken yapıyor bide dikkatini dağıtırsak yapmıyor bi garip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?