- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.921
canım süt alerjisi olmayabilir yada sütle beraber başka şeye de alerji si olabiir yediklerini yaz mutlaka.Mrb kızlar bebeği süt alerjisi olanlar süt ürünlerini kesti ten sonra kakasinda kan ne zaman gitti bn süt ürünleri kuruyemiş yumurta kestiğim halde kakasinda hala kan oluyo çok üzülüyorum birsey yiyemiorum o ayrı bi üzüntü zaten.bebegimin kakasinda da kan olmasın bn zeytin ekmek yiyim önemli değil ama 8gun oldu keseli hala kan oluyo
Öyle mi hemen gecmio mu 15 gün geçmesi mi lazım bn bunu bilmiodum 2 3 gün sonra geçer diye tahmin etmiştim bugün 8.günüm diyette canım inan buse yemiom ki böyle sütum verimli olur mu süt ürünü tavuk balık fındık fistik ceviz hiç bişe inşallah geçer hemencanım süt alerjisi olmayabilir yada sütle beraber başka şeye de alerji si olabiir yediklerini yaz mutlaka.
ve kan hemen geçmez en az 15 gün. bağırsakta yara var gibi düşün iiyileşmesi zaman alır
Benimkide aynı ya doğduğundan beri tv yanında uyuyo.devamlı başında konuluyrz ama yinede irkiliyo.yapacak bişey yok sanırımBebeğim her şeyden irkiliyor ya. Yani gerçelten her şeyden.. Sese de alıştırmaya çalıştık hep halbuki. Napıcam ki normal mi ki acaba
Ya sormayın aynı benimkide öle kucağımdayken ağzımı açsam zıplıyo hem nasıl!!! Bende hep tv açık tuttum evde sese alışsın diye uyurken süpürge bile açıyorum ama normal zamanda ani bi ses olsun hafif bi ses bile olsa sıçrıyoBenimkide aynı ya doğduğundan beri tv yanında uyuyo.devamlı başında konuluyrz ama yinede irkiliyo.yapacak bişey yok sanırım
Parol demek istedin gakiba canım evet parol iciliyorKızlar emziren anneler patik içebilir mi?
Dktor normalde minosret yazmış ama eczane de Yok evde de sipariş var
Nette baktım içilebilir yaZıyor ama bilemedim
evet canım hemen geçmez en az 15 gün ve geçer geçmez de bozma sakın diyeti 1-2 ay devam. bu arada da iyi bi doktor bulursun inşallah. ben kırmızı et süt yumurta kuruyemiş bal susam domates patlıcan yemiyorum. patlıcan yediğim zamanlar sanki kızımda sıkıntı oldu o yüzden yemiyorum. balık tavuk da yemiyorsan proteini nerden alacaksın? vitamin kullanıyor musun ben bolca kullanıyomÖyle mi hemen gecmio mu 15 gün geçmesi mi lazım bn bunu bilmiodum 2 3 gün sonra geçer diye tahmin etmiştim bugün 8.günüm diyette canım inan buse yemiom ki böyle sütum verimli olur mu süt ürünü tavuk balık fındık fistik ceviz hiç bişe inşallah geçer hemen
Aynen bizde de öyle, sesten sakınmadık ama bir çıt sesine bile irkiliyor korkuyor. Hamilelik döneminde yoğun çalışıyordum, stresliydim ve bir okulda öğretmendim yani ordan da sesleri duymuş olmalı. Belki de onun etkisi yaBenimkide aynı ya doğduğundan beri tv yanında uyuyo.devamlı başında konuluyrz ama yinede irkiliyo.yapacak bişey yok sanırım
Aynı durumdayız.. Hiç sesten sakınmadım, ama ilk etapta çok tepki veriyor. Uykuda bile olsa bir ani ses gelse irkiliyor. Öksürmeye korkar oldumYa sormayın aynı benimkide öle kucağımdayken ağzımı açsam zıplıyo hem nasıl!!! Bende hep tv açık tuttum evde sese alışsın diye uyurken süpürge bile açıyorum ama normal zamanda ani bi ses olsun hafif bi ses bile olsa sıçrıyo
denemedim ama okudum.soguk ufleyecek bebegin basi biraz yuksek olacakKizlar buhar makinasini odada calistirip burun tıkanıklığı nı giderebilir miyim deneyenler oldu mu
Keşke valla nazar oldu topigimizegunaydinnn
sayfada kimse kalmadi gibi birsey.ne guzel paylasimlar oluyordu deneyimler paylasiliyordu.keske eskisi gibi olsa
Soğuk ufleyen bi buhar makinasi mi gerekiyor yanidenemedim ama okudum.soguk ufleyecek bebegin basi biraz yuksek olacak
Canım bizde kan yok ama dün afedersin sümüksü kaka yaptı, anormalmidir?matsiyahoje canım kakada kan görmüştüm geçenlerde at bakayım demistin sonra hic kan görmedim ama mukus var mi anlamıyorum sana özelden atsam bakar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?