2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım süt alerjisi olmayabilir yada sütle beraber başka şeye de alerji si olabiir yediklerini yaz mutlaka.
ve kan hemen geçmez en az 15 gün. bağırsakta yara var gibi düşün iiyileşmesi zaman alır

Bebeğim her şeyden irkiliyor ya. Yani gerçelten her şeyden.. Sese de alıştırmaya çalıştık hep halbuki. Napıcam ki normal mi ki acaba

canım süt alerjisi olmayabilir yada sütle beraber başka şeye de alerji si olabiir yediklerini yaz mutlaka.
ve kan hemen geçmez en az 15 gün. bağırsakta yara var gibi düşün iiyileşmesi zaman alır
Öyle mi hemen gecmio mu 15 gün geçmesi mi lazım bn bunu bilmiodum 2 3 gün sonra geçer diye tahmin etmiştim bugün 8.günüm diyette canım inan buse yemiom ki böyle sütum verimli olur mu süt ürünü tavuk balık fındık fistik ceviz hiç bişe inşallah geçer hemen

Bebeğim her şeyden irkiliyor ya. Yani gerçelten her şeyden.. Sese de alıştırmaya çalıştık hep halbuki. Napıcam ki normal mi ki acaba
Benimkide aynı ya doğduğundan beri tv yanında uyuyo.devamlı başında konuluyrz ama yinede irkiliyo.yapacak bişey yok sanırım

Kızlar emziren anneler patik içebilir mi?

Dktor normalde minosret yazmış ama eczane de Yok evde de sipariş var
Nette baktım içilebilir yaZıyor ama bilemedim

Benimkide aynı ya doğduğundan beri tv yanında uyuyo.devamlı başında konuluyrz ama yinede irkiliyo.yapacak bişey yok sanırım
Ya sormayın aynı benimkide öle kucağımdayken ağzımı açsam zıplıyo hem nasıl!!! Bende hep tv açık tuttum evde sese alışsın diye uyurken süpürge bile açıyorum ama normal zamanda ani bi ses olsun hafif bi ses bile olsa sıçrıyo

evet canım hemen geçmez en az 15 gün ve geçer geçmez de bozma sakın diyeti 1-2 ay devam. bu arada da iyi bi doktor bulursun inşallah. ben kırmızı et süt yumurta kuruyemiş bal susam domates patlıcan yemiyorum. patlıcan yediğim zamanlar sanki kızımda sıkıntı oldu o yüzden yemiyorum. balık tavuk da yemiyorsan proteini nerden alacaksın? vitamin kullanıyor musun ben bolca kullanıyom

Aynen bizde de öyle, sesten sakınmadık ama bir çıt sesine bile irkiliyor korkuyor. Hamilelik döneminde yoğun çalışıyordum, stresliydim ve bir okulda öğretmendim yani ordan da sesleri duymuş olmalı. Belki de onun etkisi ya

Aynı durumdayız.. Hiç sesten sakınmadım, ama ilk etapta çok tepki veriyor. Uykuda bile olsa bir ani ses gelse irkiliyor. Öksürmeye korkar oldum

matsiyahoje canım kakada kan görmüştüm geçenlerde at bakayım demistin sonra hic kan görmedim ama mukus var mi anlamıyorum sana özelden atsam bakar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…