- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.941
Anammm ne kaldı ki Kiz geriyeevet canım hemen geçmez en az 15 gün ve geçer geçmez de bozma sakın diyeti 1-2 ay devam. bu arada da iyi bi doktor bulursun inşallah. ben kırmızı et süt yumurta kuruyemiş bal susam domates patlıcan yemiyorum. patlıcan yediğim zamanlar sanki kızımda sıkıntı oldu o yüzden yemiyorum. balık tavuk da yemiyorsan proteini nerden alacaksın? vitamin kullanıyor musun ben bolca kullanıyom
Sanırım ona mukus diyorlar sadece mukus olduğunda ne oluyor bilmiyorum canım alerji de olabilir alerji ile yasam paltformu diye bir grup var facede oraya bir göz at istersenCanım bizde kan yok ama dün afedersin sümüksü kaka yaptı, anormalmidir?
Nem oranı olması gereken en üst seviyeye gelmiş zaten. Burnunu günde 2-3 kez Deniz suyu püskürtüp aspiratör ile çekin. Doktorunuza danışmak en önemlisi. Benim bebeğim için kullandığım Damla'yı değiştirdi doktor.Oğlumun da burnu tıkandı ama nem orani yüzde 60lara yakın buhar mak acmama gerek var mı
herkes ig ye gitti canım öldük mü kaldık mı diye bile soran yok. benim de alerjiden dolayı pek tadım yok pek giremiyorum. açıkçası kırgınım da gidenlere görmesek de dostluğumuz vardı birden çekti gitti herkes.Nerde eski günler, sayfaların hızına yetişemiyordum. Şimdi bir günde bir sayfa
Herkes iyi inşallah.
Sağlıcakla kalın..
bakarım tabi canım at tabi .mukus böyle afedersin sümük gibi oluyo bezi birbirine yapıştır yavaşça aç uzuyomatsiyahoje canım kakada kan görmüştüm geçenlerde at bakayım demistin sonra hic kan görmedim ama mukus var mi anlamıyorum sana özelden atsam bakar misin
Bende çok üzülüyorum böyle olmasına topiğin :) ilk heyecanları bebeğim yürüdü anne dedi baba dedi bir sürü şey paylaşacaktık daha burda ama çoğu kişi gittiherkes ig ye gitti canım öldük mü kaldık mı diye bile soran yok. benim de alerjiden dolayı pek tadım yok pek giremiyorum. açıkçası kırgınım da gidenlere görmesek de dostluğumuz vardı birden çekti gitti herkes.
Burnunu çektırıyorum canım sağolNem oranı olması gereken en üst seviyeye gelmiş zaten. Burnunu günde 2-3 kez Deniz suyu püskürtüp aspiratör ile çekin. Doktorunuza danışmak en önemlisi. Benim bebeğim için kullandığım Damla'yı değiştirdi doktor.
Canım benim ya bence giremememizin nedeni yoğunluktan iyi oluruz hepimiz İnşallah canımherkes ig ye gitti canım öldük mü kaldık mı diye bile soran yok. benim de alerjiden dolayı pek tadım yok pek giremiyorum. açıkçası kırgınım da gidenlere görmesek de dostluğumuz vardı birden çekti gitti herkes.
Evet ne güzel yardımlaşıyorduk şimdi en basit bir soruya cevap bile alamıyorum. ig de birbirlerini takip ediyorlar herhalde. Tamam ama en azından burda da içimizi çok rahat dökebiliyorduk. Paylaşınca içimiz rahatlıyordu..herkes ig ye gitti canım öldük mü kaldık mı diye bile soran yok. benim de alerjiden dolayı pek tadım yok pek giremiyorum. açıkçası kırgınım da gidenlere görmesek de dostluğumuz vardı birden çekti gitti herkes.
Geçmiş olsun canım kilo alımı ve kilosu iyi maşallahMerhaba kızlar
Okuyorum ama yazamıyordum bir süredir. Benim iki oğlan da bronşit olmuştu. Onlarla uğraşmaktan epey uykusuz geceler geçirdim ama şükür iyilestiler sonunda. Bronşitten dolayı 4.ay aşımızi bugün olduk. Hem hastalığın etkisi hem artık boya gidecek olmanın etkisiyle 600 Gr almış benim ki 8700 olmuş boyu da 66 cm.
Kızlar ig' de gorusmekten burayı unutmuşlar kimsecikler yok topik çok sakin olmuş aman sizde terk etmeyin ne güzel arada dertlesiyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz.
Ben prima 3 numaradayım hala 9 kiloya kadar yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamKızlar acaba hangi markanın hangi numarası bezi kullanıyorsunuz? Ben prima 4 beden aldım kızıma. 7 kilo kızım. Ama hep kakasını sırtında buluyorum herhalde büyük geliyor. Bir de bir arkadaşım çok büyük bez kullanma bacakları ayrık olur sonra dedi :/
Sağol canım. Önceki aylar bol keseden alınca kiloları bu ay az da olsa sorun olmadı :)) zaten artık az az alacaklar.Geçmiş olsun canım kilo alımı ve kilosu iyi maşallah
Kızlar erken değil mi ya 4 numaraya geçiş için 9 kilo yazıyor üstünde bana küçük gelmiyor bez size küçük mü geliyor küçük olduğunu nasıl anlıyorsunuzays_drchem prima premium care 4 numaraya gecicem 3 bitmek uzere.kizim 7.5 kilo civari su an
Paylaşacağız daha İnşallah canımBende çok üzülüyorum böyle olmasına topiğin :) ilk heyecanları bebeğim yürüdü anne dedi baba dedi bir sürü şey paylaşacaktık daha burda ama çoğu kişi gitti
İnşallah canım benim inşallahPaylaşacağız daha İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?