2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Anammm ne kaldı ki Kiz geriye ne vitamini kullaniosun bana kalsiyum al dedi dr calsimax var evde onu isem olur mu şu suya atilan dan. Digimon hiç birini yemiyorum domates yemeklerde yiyom ama bise olur mu kisabah kahvaltida zeytin ekmek dereotu roka yiyom öğlen akşam patates pirinç lapasi arada bir sebze yemeği ama içinde domates var bişe olur mu off bir an önce geçse de yavrum rahat etse bn sabah akşam zeytin ekmek yiyim o iyi olsun zaten içimden zeytin ağacı çıkacak artik

Canım bizde kan yok ama dün afedersin sümüksü kaka yaptı, anormalmidir?
Sanırım ona mukus diyorlar sadece mukus olduğunda ne oluyor bilmiyorum canım alerji de olabilir alerji ile yasam paltformu diye bir grup var facede oraya bir göz at istersen

Oğlumun da burnu tıkandı ama nem orani yüzde 60lara yakın buhar mak acmama gerek var mı
Nem oranı olması gereken en üst seviyeye gelmiş zaten. Burnunu günde 2-3 kez Deniz suyu püskürtüp aspiratör ile çekin. Doktorunuza danışmak en önemlisi. Benim bebeğim için kullandığım Damla'yı değiştirdi doktor.

Bebelak kullanabilirsiniz bebege metabolizma ve fiziklse gelişimini artirir ama anne sutu ilk 6 ay onun icin iyi olur sütün artmasi icin tatli seyler tuketin suyu artırın ve aci tuz yagli seylerden uzak durun bebege eg takviye için meyve suyu icirebilirseniz çok iyi olur :) iyi gunler dilerim

Nerde eski günler, sayfaların hızına yetişemiyordum. Şimdi bir günde bir sayfa
Herkes iyi inşallah.
Sağlıcakla kalın..
herkes ig ye gitti canım öldük mü kaldık mı diye bile soran yok. benim de alerjiden dolayı pek tadım yok pek giremiyorum. açıkçası kırgınım da gidenlere görmesek de dostluğumuz vardı birden çekti gitti herkes.

Bademsekerim28
zeytinin de fazlası zararlı.paketli bazı ekmeklerde tereyağ yada süt var aklında olsın.
canım karışık vitamin kullanıyorum hamileyken ne kullandıysan devam
d vitamini kullanıyorum çocuğunkinin üç katı dozda
kalsiyom osteocare kullanıyorum
kan ilacı ve b12 kullanıyorum gün aşırı.
bide hamilelikten kalma folik asit vardı evde onu da atıyom bitsin diye
zeytinle patatesle gün geçmez protein alman lazım. yoksa sütün sudan farksız olur. tavuk balık yiyorum ben bakliyat ye bol bol yemeklere de biber salçası koy domates yerine.bol boş sebze ye. pirinç lapası yeme pilav yap güzel güzel. niye kendini kasıyosun. sütsüz yumurtasız tarifler var kekler börekler yap. o kadar da sıkma kendini. soya ürünleri ye sütü kıyması. proteince bol hepsi. kendine işkence etmene gerek yok

Kızlar acaba hangi markanın hangi numarası bezi kullanıyorsunuz? Ben prima 4 beden aldım kızıma. 7 kilo kızım. Ama hep kakasını sırtında buluyorum herhalde büyük geliyor. Bir de bir arkadaşım çok büyük bez kullanma bacakları ayrık olur sonra dedi :/

Bende çok üzülüyorum böyle olmasına topiğin :) ilk heyecanları bebeğim yürüdü anne dedi baba dedi bir sürü şey paylaşacaktık daha burda ama çoğu kişi gitti

Burnunu çektırıyorum canım sağol

Merhaba kızlar
Okuyorum ama yazamıyordum bir süredir. Benim iki oğlan da bronşit olmuştu. Onlarla uğraşmaktan epey uykusuz geceler geçirdim ama şükür iyilestiler sonunda. Bronşitten dolayı 4.ay aşımızi bugün olduk. Hem hastalığın etkisi hem artık boya gidecek olmanın etkisiyle 600 Gr almış benim ki 8700 olmuş boyu da 66 cm.
Kızlar ig' de gorusmekten burayı unutmuşlar kimsecikler yok topik çok sakin olmuş aman sizde terk etmeyin ne güzel arada dertlesiyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz.

Canım benim ya bence giremememizin nedeni yoğunluktan iyi oluruz hepimiz İnşallah canım

Evet ne güzel yardımlaşıyorduk şimdi en basit bir soruya cevap bile alamıyorum. ig de birbirlerini takip ediyorlar herhalde. Tamam ama en azından burda da içimizi çok rahat dökebiliyorduk. Paylaşınca içimiz rahatlıyordu..

Geçmiş olsun canım kilo alımı ve kilosu iyi maşallah

Ben prima 3 numaradayım hala 9 kiloya kadar yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…