2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bunu kime yazdınız acaba? sütün artması için tatlı yemek gerekmez. acı tuzlu ve yağlı şeyler yemekle sütün alakası yok. bebeğe 6 aydan sonra bile meyve suyu vermek yanlış posa yok bişey yok boşuna şeker. bu bilgilere nerden sahip oldunuz?

geçmiş olsun canım.

ig de sohbet ediyolarmış canım ben sadece foto paylaşılıyor sanıyordum ama orası da burayı aratmıyo anlaşılan

prima aktif bebek 3 kullanıyoruz 7 kiloyduk 15 gün önce. 15 gün sonra 4 e geçeriz gibi geliyor

Kızlar erken değil mi ya 4 numaraya geçiş için 9 kilo yazıyor üstünde bana küçük gelmiyor bez size küçük mü geliyor küçük olduğunu nasıl anlıyorsunuz
canım biz genelde bir kilo erken geçiyoruz üst numaraya 9 kilo diyosa mesela 8 kiloda geçeceğiz öyle denk geldi yani

Kızlar bebislerinizi saatli mi emziriyorsunuz ben mamayı azaltmak için sık sık emzirmeye başladım 1 veya 1buçuk saatte

Ayyy adet olduum kuzum çok şükür kocişede söyledim ne kadar korunma yöntemi varsa hepsini kullanıcsz bundan sonra Allah ne verdiyse ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…