- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.961
bunu kime yazdınız acaba? sütün artması için tatlı yemek gerekmez. acı tuzlu ve yağlı şeyler yemekle sütün alakası yok. bebeğe 6 aydan sonra bile meyve suyu vermek yanlış posa yok bişey yok boşuna şeker. bu bilgilere nerden sahip oldunuz?Bebelak kullanabilirsiniz bebege metabolizma ve fiziklse gelişimini artirir ama anne sutu ilk 6 ay onun icin iyi olur sütün artmasi icin tatli seyler tuketin suyu artırın ve aci tuz yagli seylerden uzak durun bebege eg takviye için meyve suyu icirebilirseniz çok iyi olur :) iyi gunler dilerim
geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar
Okuyorum ama yazamıyordum bir süredir. Benim iki oğlan da bronşit olmuştu. Onlarla uğraşmaktan epey uykusuz geceler geçirdim ama şükür iyilestiler sonunda. Bronşitten dolayı 4.ay aşımızi bugün olduk. Hem hastalığın etkisi hem artık boya gidecek olmanın etkisiyle 600 Gr almış benim ki 8700 olmuş boyu da 66 cm.
Kızlar ig' de gorusmekten burayı unutmuşlar kimsecikler yok topik çok sakin olmuş aman sizde terk etmeyin ne güzel arada dertlesiyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz.
ig de sohbet ediyolarmış canım ben sadece foto paylaşılıyor sanıyordum ama orası da burayı aratmıyo anlaşılanEvet ne güzel yardımlaşıyorduk şimdi en basit bir soruya cevap bile alamıyorum. ig de birbirlerini takip ediyorlar herhalde. Tamam ama en azından burda da içimizi çok rahat dökebiliyorduk. Paylaşınca içimiz rahatlıyordu..
prima aktif bebek 3 kullanıyoruz 7 kiloyduk 15 gün önce. 15 gün sonra 4 e geçeriz gibi geliyorKızlar acaba hangi markanın hangi numarası bezi kullanıyorsunuz? Ben prima 4 beden aldım kızıma. 7 kilo kızım. Ama hep kakasını sırtında buluyorum herhalde büyük geliyor. Bir de bir arkadaşım çok büyük bez kullanma bacakları ayrık olur sonra dedi :/
yine paylaşırız canım boşver sıkma canınıBende çok üzülüyorum böyle olmasına topiğin :) ilk heyecanları bebeğim yürüdü anne dedi baba dedi bir sürü şey paylaşacaktık daha burda ama çoğu kişi gitti
canım biz genelde bir kilo erken geçiyoruz üst numaraya 9 kilo diyosa mesela 8 kiloda geçeceğiz öyle denk geldi yaniKızlar erken değil mi ya 4 numaraya geçiş için 9 kilo yazıyor üstünde bana küçük gelmiyor bez size küçük mü geliyor küçük olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Canım geçmiş olsun bizim kide o civarda oldu zaten az alsınlar 2 kilo alsalar 10 olurlardı :))Sağol canım. Önceki aylar bol keseden alınca kiloları bu ay az da olsa sorun olmadı :)) zaten artık az az alacaklar.
Canım deniz göz muayenesi oldu muucanım biz genelde bir kilo erken geçiyoruz üst numaraya 9 kilo diyosa mesela 8 kiloda geçeceğiz öyle denk geldi yani
oldu canım çok şükür sıkntı yok.hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederimCanım deniz göz muayenesi oldu muu
Çok sevindim canım benim ne demek topigimizin prensesi unuturmuyum :)oldu canım çok şükür sıkntı yok.hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
sağol canımgeçmiş olsun canım.
Bizim hiç saatimiz düzenimiz yok en fazla bir buçuk saatKızlar bebislerinizi saatli mi emziriyorsunuz ben mamayı azaltmak için sık sık emzirmeye başladım 1 veya 1buçuk saatte
Ayyy adet olduum kuzum çok şükür kocişede söyledim ne kadar korunma yöntemi varsa hepsini kullanıcsz bundan sonra Allah ne verdiyseBen de derslerimin yoğunluğundan giremyrm yoksa benim ig yok kızlar.herşeyi de okyrm ama yazmaya vaktim olmuyo geneldeLittlestar naptın kız.test falan yaptın mı adet olmamıştın en son merak ettim kızzzz. matsiyahoje deniz kızımız nasıl oldu daha iyi mi
sağol canım. doğru söylüyorsun 1 yaşında bunların 10-12 kg civarı olmaları lazım zatenCanım geçmiş olsun bizim kide o civarda oldu zaten az alsınlar 2 kilo alsalar 10 olurlardı :))
Ihlamur içirsen kuzum bende yapıcam şimdi bir de burnunu temizle sık sık. Göğsünü de sıcak tutKızım çok oksuruyor ne yapabilirim
Yaptım icirdim bide yatmadan yaparım. Sıcaklık dengesini ayarlayamiyirum sanırım geceIhlamur içirsen kuzum bende yapıcam şimdi bir de burnunu temizle sık sık. Göğsünü de sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?