- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.981
Canim bnde yiyodum hep ama baktım kan gecmio bugün yine kan kaç gün oldu hala var dedim çoklu gıda alerjisi olabilir dedi dr o kani gordukce oyle moralim bozuluyo ku o yüzdenBademsekerim28
zeytinin de fazlası zararlı.paketli bazı ekmeklerde tereyağ yada süt var aklında olsın.
canım karışık vitamin kullanıyorum hamileyken ne kullandıysan devam
d vitamini kullanıyorum çocuğunkinin üç katı dozda
kalsiyom osteocare kullanıyorum
kan ilacı ve b12 kullanıyorum gün aşırı.
bide hamilelikten kalma folik asit vardı evde onu da atıyom bitsin diye
zeytinle patatesle gün geçmez protein alman lazım. yoksa sütün sudan farksız olur. tavuk balık yiyorum ben bakliyat ye bol bol yemeklere de biber salçası koy domates yerine.bol boş sebze ye. pirinç lapası yeme pilav yap güzel güzel. niye kendini kasıyosun. sütsüz yumurtasız tarifler var kekler börekler yap. o kadar da sıkma kendini. soya ürünleri ye sütü kıyması. proteince bol hepsi. kendine işkence etmene gerek yok
Geçmiş olsun canım uyku tulumu giydirsen üzerini felan aciyosaYaptım icirdim bide yatmadan yaparım. Sıcaklık dengesini ayarlayamiyirum sanırım gece
Saol canımm.bitane tulum var astronot tulum muş hediye içi pamuklu o olurmu acaba.Geçmiş olsun canım uyku tulumu giydirsen üzerini felan aciyosa
Canım ben bacakları sıkıyor diye 4 mumaraya geçeyim dedim ama çok erken geçmişim gerçekten. 7 kilodan başlıyor 4 numara, ben 7 olmadan başladım sıkıyor zannedip. İz oluyordu bacaklarında çok fazla. İlkin acemiliği galiba.. Şimdi hep kakası yukarı çıkıyor. Rahat bir aydr 4 numaradayım. Artık devam edeyim böyle, epeyce de bez aldımKızlar erken değil mi ya 4 numaraya geçiş için 9 kilo yazıyor üstünde bana küçük gelmiyor bez size küçük mü geliyor küçük olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Premium care, aktif bebeğe göre sanki biraz daha büyük.Aynı beden de olsalar. Bana öyle gelmiştiays_drchem prima premium care 4 numaraya gecicem 3 bitmek uzere.kizim 7.5 kilo civari su an
İg ye girmek daha kolay diye sanırım. Ama biz en zor zamanlarımızda birbirimizin yanındaydık, keşke öyle de kalabilsekig de sohbet ediyolarmış canım ben sadece foto paylaşılıyor sanıyordum ama orası da burayı aratmıyo anlaşılan
Sağol canım çok teşekkürlerprima aktif bebek 3 kullanıyoruz 7 kiloyduk 15 gün önce. 15 gün sonra 4 e geçeriz gibi geliyor
Evet cnaımParol demek istedin gakiba canım evet parol iciliyor
canımsın ya♥Çok sevindim canım benim ne demek topigimizin prensesi unuturmuyum :)
Aynen ya tatlimin sutle alakasi hic yok bol bol kilo olur ne sacma ek gidaya bile yoğurt senze gibi seylerle baslayin diyo doktorlarbunu kime yazdınız acaba? sütün artması için tatlı yemek gerekmez. acı tuzlu ve yağlı şeyler yemekle sütün alakası yok. bebeğe 6 aydan sonra bile meyve suyu vermek yanlış posa yok bişey yok boşuna şeker. bu bilgilere nerden sahip oldunuz?
Doktora goturebilirsin biz oyle yaptik bitkisel suripla gectiKızım çok oksuruyor ne yapabilirim
Canım bebeğin içinde rahatsa olabilir benceSaol canımm.bitane tulum var astronot tulum muş hediye içi pamuklu o olurmu acaba.
Gece benimki de çok uyanıyor canım ama mama versem de uyanıyorBizim hiç saatimiz düzenimiz yok en fazla bir buçuk saatbizde mamayı bıraktık çok şükür ama bu yüzden gece saat başı uyanıyor
Gece benimki de çok uyanıyor canım ama mama versem de uyanıyorBizim hiç saatimiz düzenimiz yok en fazla bir buçuk saatbizde mamayı bıraktık çok şükür ama bu yüzden gece saat başı uyanıyor
Benimki de öksürüyor ıhlamur verilebilir mi küçük değil miIhlamur içirsen kuzum bende yapıcam şimdi bir de burnunu temizle sık sık. Göğsünü de sıcak tut
4 aylik olupta ek gidaya gecen var mi neler yapiyorsunuz mama yiyor bnm oglan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?