2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ozguleysa kv ne slm soyle canım çıldırmış sanırım o benim kızım hiç kusmuodu oğlum çok kusuo ve oğlunm daha çok kilo alıo şu an kusmasi bebğin doydugunu gosterio canım fazla emio anlamında yani tadına bakması a çok ilginç mis hayatımda böyle bişi duymadım sabirini takdir ettim

La havlee
lutfen kulaklarini tika su kadina hergun yeni bir skandal sen emzirmene bak canim sutun yetiyor her annenin bebegini doyuracak kadr sutu vardir benim bebegimde cok kilo almadi ama ac degil biliyorum sikma canini

Canim ne diyim allah kolaylik versin sana

Hanimlar mutfakta iş yaparken bebeği de uyutma taktiğimi paylaşmak istiyorum

Bebeği anakucağına koyup mutfağa getiriyorsunuz. Davlumbazı açıyorsunuz. Bebişiniz onun sesinde uyurken siz de yemekler yapıyorsunuz. İşte bu kadar benim gibi evde bebeğiyle başbaşa olanlara fikir olsun :)

Kizlar dun gece saat 2den beri uyumadik minigimle. Iste bu sut yaramama olayini filan one surdu kayinvalidem bi doktor varmis cok iyimis ona gidib dedi. Gittik doktor dedi ki sakin serbet turu bisey vermeye kalkmasin buyukler. Dedim ki bal verdiler. Delirdiniz mi bu cocuk o yuzden agliyo bal verilir mi diye bi kizdi. Iyi ki zehirlenmemis dedi. Bi hafta boyunca boyle aglayabilir dedi balin etkisi. Sutum yariyo mudur dedim kilosu artiyosa yariyodur sakin baska bisey verme su bile verme dedi. Gaz ilaclarina da fazla umut bGlama dedi. Onlar sadece gazi bi bolgede topluyo yapmaniz gereken gegirtmek dedi baska turlu duzelmez gaz dedi. 9 gunde 580 gr almis iyi degil mi kizlar?

Peki kaynanan ne dedi o minicik yavruya bu eziyeti çektirdiği için??

Kayın Valide nin suratıni görmek isterdim şahsen. Gerçi o modeller ne bilir doktor modunda oluyor o ayrı.. canım bence kilosunu gayet güzel almış masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…