- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.701
Hahah guldurdun beni canim9 ay hamilelik,2-3 ay toparlanma valla boynuzlancam
benim ki de simdi yeni uyudu 11 den beri uyanik cok sukur gazi aglamasi yok derkkeeeeennn bir ciyak sesii duydum suanAyy olmaz mu bu gece saat başı ayaktaydim ama uyku gozumden aktığı için foruma girmedim bile
La havleeKizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
neyse sabret canim ne diyeyimKiz ben onlarin evindeyim. Bayrama kadar burdayiz. Keske onlar beni kovsa
Ben 3.gubden sonra sardirdim anneme 1 haftadır korse gyiorum göbek yok çok sukurSezeryandan kac gun sonra korse giymeli?
Çok yükselmediği sürece evham yapma atar elbet.Benim kızım hala Sarılık. Erken doğduk 34 haftalik ve sariligi atamadık hala.
Aynen öyle canım.. Psikoloji çok önemli.. Öyle diyorum kendime gezeceğimiz günleri iple çekiyorun :)Sen istemeyince bedeninde reddetmis kuzum ya. Simdi cabuk iyilesicem adar ile gezmelere gidicem diye kendini motive et bak cabucak kapanacak dikislerin
Canim ne diyim allah kolaylik versin sanaBu sabah yine vermeye kalkti bali. Kizdim verme diye. Gercekten cok zorlaniyorum daha bir ay burda onlarlayiz. Degisik degisik seyler. Her yorenin kulturu farkli ondan mi kaynaklaniyo bilmiyorum ama komsulari akrabalati filan da yadirgamiyo herkes boyle seyler soyluyo. 3 aylikken artik herseye alismis olcakmis diyolar anlatamiyom
Peki kaynanan ne dedi o minicik yavruya bu eziyeti çektirdiği için??Kizlar dun gece saat 2den beri uyumadik minigimle. Iste bu sut yaramama olayini filan one surdu kayinvalidem bi doktor varmis cok iyimis ona gidib dedi. Gittik doktor dedi ki sakin serbet turu bisey vermeye kalkmasin buyukler. Dedim ki bal verdiler. Delirdiniz mi bu cocuk o yuzden agliyo bal verilir mi diye bi kizdi. Iyi ki zehirlenmemis dedi. Bi hafta boyunca boyle aglayabilir dedi balin etkisi. Sutum yariyo mudur dedim kilosu artiyosa yariyodur sakin baska bisey verme su bile verme dedi. Gaz ilaclarina da fazla umut bGlama dedi. Onlar sadece gazi bi bolgede topluyo yapmaniz gereken gegirtmek dedi baska turlu duzelmez gaz dedi. 9 gunde 580 gr almis iyi degil mi kizlar?
O zaten söylenmesi gereken sihirli sözcük gibi. Söylediğin an carpiliyorsunbenim ki de simdi yeni uyudu 11 den beri uyanik cok sukur gazi aglamasi yok derkkeeeeennn bir ciyak sesii duydum suan
Kayın Valide nin suratıni görmek isterdim şahsen. Gerçi o modeller ne bilir doktor modunda oluyor o ayrı.. canım bence kilosunu gayet güzel almış masallahKizlar dun gece saat 2den beri uyumadik minigimle. Iste bu sut yaramama olayini filan one surdu kayinvalidem bi doktor varmis cok iyimis ona gidib dedi. Gittik doktor dedi ki sakin serbet turu bisey vermeye kalkmasin buyukler. Dedim ki bal verdiler. Delirdiniz mi bu cocuk o yuzden agliyo bal verilir mi diye bi kizdi. Iyi ki zehirlenmemis dedi. Bi hafta boyunca boyle aglayabilir dedi balin etkisi. Sutum yariyo mudur dedim kilosu artiyosa yariyodur sakin baska bisey verme su bile verme dedi. Gaz ilaclarina da fazla umut bGlama dedi. Onlar sadece gazi bi bolgede topluyo yapmaniz gereken gegirtmek dedi baska turlu duzelmez gaz dedi. 9 gunde 580 gr almis iyi degil mi kizlar?
Kayın Valide nin suratıni görmek isterdim şahsen. Gerçi o modeller ne bilir doktor modunda oluyor o ayrı.. canım bence kilosunu gayet güzel almış masallah
Hicbisey hic yapmamis gibi davrandi inan ki. Bide kocasi da diyo ki ben pazar gubu de vermistim aglamamisti susmustu diyo.Peki kaynanan ne dedi o minicik yavruya bu eziyeti çektirdiği için??
Benim de bi gogsumde yara var. Sira ona emzirmeye gelince aynen boyle oluyorum :))
Anaaam aynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?