2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kaynananida gotureydin yaaa

Senden de hep guzel fikirler geliyo

Cnm senin bebişin şuan kaç kg. Hamilelik takvimimiz seninle aynıydı. Tabi kızım erken doğdu o ayrı.
Canim Su 3500 kg doğdu şişlikler inince 3300 oldu en son 2 hafta önce kontrolünde 3400 kg idi. Bence suan daha da aldı ama tam bilemiyorum. Senin bebis kaç haftalikken doğdu? Sende durumlar ne alemde?

Ay şu kaynanalar ne kdar çok biliyor dolaşım uzmanı mübarek damarlar felan !!!!! Benim kızımda zayıf banada sütün yaramıyor deyip duruyo bilmiyor ki mama veriyorum ve benle veren yemgemin bebeği tosbik benim ince aynı veriyoruz bünye bu yani !!!! Kızım hapşursa benim sütümden öksürse süt ne sütmüş arkadaş

Valla canim herkesin derdi ayrı. Benim sütüm çok şükür ama bende de sol göğüste problem var diğerinden daha büyük daha süt dolu ama tıkanıklık oluyo genelde oda baya bi problem yaratiyor
Geçmiş olsun canım benim inşallah geçer gider öyle hepimizin sıkıntısı ayrı ama Rabbim sağlık versin bizlere de bebeklerimize de

Aynen vallahi.benimki diyo benim şöyle sutum vardi boyle sutum vardi ove ove bitiremiyo onlarinki hic basta olmadi kussmadi zaten

Valla canim herkesin derdi ayrı. Benim sütüm çok şükür ama bende de sol göğüste problem var diğerinden daha büyük daha süt dolu ama tıkanıklık oluyo genelde oda baya bi problem yaratiyor
Benim de ssol gogsum daha sis. Ama saginca filan gelmiyo sut oyle cogu sert kaliyo az sut geliyo. Tikaniklik mi var peki nasil geciyo?

Kızlar dün gece uyumayan kuzum bugün gayet gündüz uykusunu uyudu
Gece yine uykusuz olacaz sanırım
Aksine o uyurken uyutmadım bile
O iyi olsun da uyku felan halledilir
Yavrumun az sancısı olmasın da inşaallah
Keyfi yerinde olsun

Kayın Valide nin suratıni görmek isterdim şahsen. Gerçi o modeller ne bilir doktor modunda oluyor o ayrı.. canım bence kilosunu gayet güzel almış masallah
Hic mahcubiyet filan yok valla hee diye onayliyo bide dediklerimizi sanki ben verdim :) sagol canim benim insallah bebislerimiz cok saglikli olur

Canim gaz sancisi icin kullandigin bisey var mi biz vicol kullaniyoz iyi geliyo yine

aynen benimki de oglen uyumak bilmedi simdi emzircem ama uykudan gozunu acamio sapşik gece nobetciyiz sanirim

Kızlar gaz için etkili bir şurup buldum sonunda şükür oğlum iki gündür rahat maaşallah amazon. com dan bulabilirsiniz içeriği de doğal tavsiye ederim :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-14-11-10-44_1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
Sevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım

Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım.

Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…