2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim moralini niye bozuyosun benimkide cok almiyo onemli olan saglikli olmasi nasilsa alir belki hayatinda duzensizlikler olmustur kisa bir sureligine belli bir program izleyip kilo almasini saglarsin merak etme

zaten o düzensizlik yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Haftanın 3-4 günü tekirdagdayiz diğer günler istanbuldayiz. Çalışmaya başladım diye çocuğun düzeni alt üst oldu. Şubattaki eş durumu atamasına dahil ederler bizi de inşallah, biz de düzenimize kavusuruz... Yoksa bu şekilde ağustosa kadar devam etmem çok zor. Ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum artik...

Bak dedigin gibi sen ona iyi bakar toparlarsin.Insallah tayin isin olur bende ucretsiz aldim bir yilligina simdiden bakiviya nasil birakacagim aksama kadar annesinin babasinin gelmesini beklicek yavrum heraninda yaninda olamiyacagim diye agliyorum annelik gercekten baska bir duygu

Ben öyle dusundum canım ishalde demissinya çok ön süt aldığından olabilir bunlar

aslında bunu ben de duydum ama bu sefer de diğer gogsumu uzun sure etmediği için ağrı olur diye düşündüm. Bir de kan ilacı da ishal yapmış olabilir dedi doktor. Onu da kestik bakalım inşallah toparlar...

ya sorma canım müdürüm o kadar iyi, 2 saatte bir boş ders koydu gidip emzireyim diye. Dersleri de 3 güne topladı. Evim de okula 5 dk mesafede. Bunca kolaylığa rağmen yine de zor çalışan anne olmak. İnşallah evlatlarımız ilerde bizimle gurur duyar...

Emira SY ferrimixin diye bir kan ilaci var.toz seklinde.meyve pureleriyle verebiliyorsun.icinde ayrica ac vitaminleri de var.istersen doktoruna sor.cocugu huzursuz etmiyormus kakayi da bozmuyormus

Bende ayniyim sol sinus dolmuş kulağıma disime kadar vuruyor ağrısı mecbur antibiyotik verdi doktor. Çocuklara bakmaktan kendime bakamadim bir türlü ilerledi.
Ah ah
Ben de ilaç içmeyim diye diretiyorum
Bol sıvı ç vitamini ıhlamur takviyesi felan yapıyorum
Çabucak iyileşelim inşaalalh valla çok zor
Ben önce diş zannettim dişçiye gittim film bile çekildi gayet sağlıklı denildi sonra sinüzit dolduğu anlaşıldı

canım gece sık uyanması gündüz az beslendiği için diyor tracy abla. o da senle ilgili değil salihin ilgisi başka yerlere kaydığı için olmuştur.sen gelmeden acıkırsa muz vs yerine mama verseler nasıl olur 3-5 çay kaşığı meyve sebze ile erteliyorlar açlığını çünkü.

Insallah hersey onlar icin

onu da deneyelim olmazsa canım... Surda 6 ayin dolmasına 1 ay kaldı ondan sonra gelsin çorbalar gitsin püreler

sendeki sorun neydi sence?
sağol canım emek verip yazdığın bizlerle paylaştığın için
yediğim üç beş şey vardı o da burda yazıyo kuru incir bide ananas yiyodum onları da keseyim

Bizde ilk ay bebeğimin yüzünde isilik olmuştu. Ama baya büyük büyük. İlk muaynede zaten süt ve ürünlerinin yasaklanmıştı cnm. Ama bence ilgisi yoktu çünkü yemeye içmeye devam ettim.tekrarlamadı. Sonra hatırlarsan 1 hafta yeşil kaka sorunumuz oldu dr direk alerjiye bağladı. Kaçak var çikolata vs yemiceksin dedi. Ben yine hislerime güvenerek ondan olmadığını düşündüm ve yanılmadım. Son olarak 4. Ay muaynesinde 350 gr almıştı. Dr kilo almamasını yşne alerjiye bağladı ve bu eklediklerimide kesti. Ama benim 2 hafta sütüm azaldı. Çocuk ondan kilo alamadı. 1 haftada gripten ememedi. Ben yine doktoru dinlemedim herşeyi yiyorum içiyorum. Sütüm azaldıktan sonra hemen adet oldum ama ne olmak baya şiddetliydi. Kanama azalınca süt geri geldi. 9 kasımda 6715 ti , 17 kasımda tarttırdım 7000 kg geçmişti. Yani hislerimde yanılmadım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…