- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.221
Kayisi suyu muuuuuu yuhhhhhhKayısı suyu içir biraz , geçmiş olsun canım .
15 gune kadar normalmis bizim dr 7 gun dedi yapamazsa fitil verdi onu koyuyoruz yapiyoKızlar acil bi bakın..Benim oğlum 14 temmuz doğumlu 3 günü geçti kaka yapmıyor. Karnı da sert değil. . Kaç güne kadar normal. Napsam ?
Ayniyi versen bence kısa emdiği için yağlı kısmı almıyor olabilir2 saatte bir acıkıyor, diğer memeyi veriyorum genelde
Canim moralini niye bozuyosun benimkide cok almiyo onemli olan saglikli olmasi nasilsa alir belki hayatinda duzensizlikler olmustur kisa bir sureligine belli bir program izleyip kilo almasini saglarsin merak etme
Kayisi suyu muuuuuu yuhhhhhh
Ayniyi versen bence kısa emdiği için yağlı kısmı almıyor olabilir
Aman oyle de yoksa bende dedim dalga mi geciyo tamamBen bebeğin 4 aylık olduğunu bilmiyordum , 1 yaş üstü sanıyordum kusura bakmayın .
Ben öyle dusundum canım ishalde demissinya çok ön süt aldığından olabilir bunlartamam bir de bunu deneyeyim bakalim
Bak dedigin gibi sen ona iyi bakar toparlarsin.Insallah tayin isin olur bende ucretsiz aldim bir yilligina simdiden bakiviya nasil birakacagim aksama kadar annesinin babasinin gelmesini beklicek yavrum heraninda yaninda olamiyacagim diye agliyorum annelik gercekten baska bir duyguzaten o düzensizlik yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Haftanın 3-4 günü tekirdagdayiz diğer günler istanbuldayiz. Çalışmaya başladım diye çocuğun düzeni alt üst oldu. Şubattaki eş durumu atamasına dahil ederler bizi de inşallah, biz de düzenimize kavusuruz... Yoksa bu şekilde ağustosa kadar devam etmem çok zor. Ücretsiz izne bile ayrılmayı düşünüyorum artik...
Ben öyle dusundum canım ishalde demissinya çok ön süt aldığından olabilir bunlar
Bak dedigin gibi sen ona iyi bakar toparlarsin.Insallah tayin isin olur bende ucretsiz aldim bir yilligina simdiden bakiviya nasil birakacagim aksama kadar annesinin babasinin gelmesini beklicek yavrum heraninda yaninda olamiyacagim diye agliyorum annelik gercekten baska bir duygu
Aman oyle de yoksa bende dedim dalga mi geciyo tamam
Ah ahBende ayniyim sol sinus dolmuş kulağıma disime kadar vuruyor ağrısı mecbur antibiyotik verdi doktor. Çocuklara bakmaktan kendime bakamadim bir türlü ilerledi.
Teşekkür ederim deneyeceğim canımGeçmiş olsun canım sinüslerin olduğu bölgeye masaj yap sık duş al sıcak buhar iyi geliyor tuzlu su hazırla burnuna çek çıkar.
Emira SY ferrimixin diye bir kan ilaci var.toz seklinde.meyve pureleriyle verebiliyorsun.icinde ayrica ac vitaminleri de var.istersen doktoruna sor.cocugu huzursuz etmiyormus kakayi da bozmuyormus
canım gece sık uyanması gündüz az beslendiği için diyor tracy abla. o da senle ilgili değil salihin ilgisi başka yerlere kaydığı için olmuştur.sen gelmeden acıkırsa muz vs yerine mama verseler nasıl olur 3-5 çay kaşığı meyve sebze ile erteliyorlar açlığını çünkü.babaannesiyle dedesi bakıyor canım. Günde ortalama 10 kere emziriyorum ama 5 dk emse hemen şarkı söylemeye başlıyor uzun uzun emmiyor artık :) mama kullanmıyoruz sadece ben yokken çok acıkırsa 3-5 çay kaşığı yoğurt, muz, haşlanmış havuç filan veriyorlar ben gelene kadar... Gece eskiden 6-7 saat deliksiz uyurdu şimdi en uzun uykusu 4 saat sürüyor. Bir kaç gecedir de sancılanarak uyanıyor. Çişini bol yapıyor kakası da günde 2ile 5 arası değişiyor. Epey sıvık ve sirke gibi keskin kokuyor, bazen de mukuslu gibi oluyor.
Insallah hersey onlar icinaslında bunu ben de duydum ama bu sefer de diğer gogsumu uzun sure etmediği için ağrı olur diye düşündüm. Bir de kan ilacı da ishal yapmış olabilir dedi doktor. Onu da kestik bakalım inşallah toparlar...
ya sorma canım müdürüm o kadar iyi, 2 saatte bir boş ders koydu gidip emzireyim diye. Dersleri de 3 güne topladı. Evim de okula 5 dk mesafede. Bunca kolaylığa rağmen yine de zor çalışan anne olmak. İnşallah evlatlarımız ilerde bizimle gurur duyar...
canım gece sık uyanması gündüz az beslendiği için diyor tracy abla. o da senle ilgili değil salihin ilgisi başka yerlere kaydığı için olmuştur.sen gelmeden acıkırsa muz vs yerine mama verseler nasıl olur 3-5 çay kaşığı meyve sebze ile erteliyorlar açlığını çünkü.
sendeki sorun neydi sence?
sağol canım emek verip yazdığın bizlerle paylaştığın için
yediğim üç beş şey vardı o da burda yazıyo kuru incir bide ananas yiyodum onları da keseyim
dene canım bi de 5 dk emerse bir sonraki emmede yine aynı göğsü ver ki yağlı kısmı da alsınonu da deneyelim olmazsa canım... Surda 6 ayin dolmasına 1 ay kaldı ondan sonra gelsin çorbalar gitsin püreler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?