2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Can'ım sinirlenme üzülme
İniaallah bilgi paylaşımımız devm edee

Üzülme kuzum yanlış anlaşılmalar olabilir
Şakın ağlama
Bebeğine de sana da yazık etkilenirsin bak şütfen

Kızlar bende kendimce içimdekileri yazayım. Evet ig de hızlı paylaşım ve daha iyi tanışıklık olduğu için çoğunlukla oradan yazıyordum ama buraya da giriyordum yardımcı olabileceğim bişey varsa yazıyordum. Bir sorunum varda paylaşıyordum. Ama bir gün "kalan sağlar bizimdir" tarzı bişey okuyunca bende arkadaşlar gibi buraya yazmamam gerkiyor hissine kapıldım. O ara dikkatimi çekti ki ig deki arkadaşlar yazmayı bırakınca pek yazan da kalmadı. Sonra bir kaç arkadaş sitem etti "eskisi gibi olsak" diye ben üzüleyim derken "gidene dur diyemem" tarzı bişey okudum. Bunlar dalga geçmek değil midir? Ben dalga geçmek olarak görüyorum. Kimseyle bir problemim yok olamaz da zira kimse 40 yıllık arkadaşım değil. Kimse kimseyi ig e davet etmedi grup kuralım diye spontane gelişti o grup veya gruplar. Littlestar meselesine gelince hem orda olup buraya da "buranın tadı bir başka" yazınca durum değişti madem öyle farklı grup kuruldu. Farklı grup kurulmasına da alınılacak bir durum yok bence ortada. Herkese evlatlarıyla güzel akşamlar. "Gidenler" e de "Kalanlar" a daa selam olsun.

Ben yeni grup açılmasına alınmadım canım o beni ilgilendirmez ben KELEK lafını uzerime alımdım dedim

konu nerden nereye geldi.kirmayin birbirinizi.isteyen istedigi yerde yazmakta ozgurdur.gidenler kalanlar derken kotu niyetle yazilan birsey yok kendi adima.topige yazan ve yazmayan olarak duzeltelim madem.kimse alinmasin darilmasin.

konu nerden nereye geldi.kirmayin birbirinizi.isteyen istedigi yerde yazmakta ozgurdur.gidenler kalanlar derken kotu niyetle yazilan birsey yok kendi adima.topige yazan ve yazmayan olarak duzeltelim madem.kimse alinmasin darilmasin.
Aslinda bi konu yoktu. Yazanlar gidince okuyanlar gucendi konu oldu.... Sayfalarca buraya yazarken hakkinizi helal edin cok yazdim deyince kimse ses cikarmazken, yazamayinca gidenlere nankorluk susu verildi... Kirilmak hakkim olsun...

Ben kirmak amaciyla yazmadim ki canim. Yazilanlara kirildigim icin yazdim. Topigin en basindan beri en aktif uyelerden biriiyim. Cenesi dusuk herkese yazmaya calisan biriyim. Gunlerce gelmeyen uyeler aaa neden bu kadar az sayfa birikti onceden ne guzel cok birikirdi diye kendine okumak icin birilerini ariyorsa hakkim yeniyor demek ki... Bir kimse ya insanbul nerdesin dedi mi? Kalanlarin yazdigi kirmasaydi zaten ben hic gitmemis olacaktim bunu anlatmak istedim.

sağol canım 3-5 çay kaşığı veriyoruz. Şeftalinin mevsimi değil bulabilir miyim bilmiyorum. Muz verdim ben de :) bugünlük ishali kesildi gibi bakalım...

Anlıyorum canım, bazen anlatış şeklinden dolayı bile sorunlar olabiliyor.Kişinin demek istediği farklıdır kırmak amaçlı değildir ama anlatışı doğru olmaz okurken karşı taraf kırılabilir. Ben sonradan girdim aranıza ama biliyorum az çok kim aktifti kim değildi. Az girip şikayet edenlere kırılmakta haklısın ama arada çok aktif olup sırf sizi özlediğinden, eksikliğinizi hissettiğinden kırgınlığını yazan arkadaşlarımızda vardı .Ben şahsen ig de olduğunuzu bildiğim için etiketlemedim hiçbirinizi nasılsa burada olduğumu biliyorsunuz diye arada girersiniz diye diğer arkadaşlarda öyle düşünmüştür herhalde tabii kimsenin yerine de konuşmak istemem ben sadece orta yol bulmak istedim bunca zamanın hatırına

sağol canım 3-5 çay kaşığı veriyoruz. Şeftalinin mevsimi değil bulabilir miyim bilmiyorum. Muz verdim ben de :) bugünlük ishali kesildi gibi bakalım...
Güvendiğin %100 şeftali suyu olan bir marka varsa verebilirsin devam ederse patates püresi,elma püresi verebilirsin.İnşallah devam etmez. Belki ön sütü fazla almıştır geçici bir durumdur.

Kızlar ya bu instagram muhabbetine ben hic dahil olmasam bile çok üzüldüm ya gerçekten hic gerek yoktu boyle karşılıklı kırılmalara... Ben kendi adima kimi kırdıysam özür dilerim. Açıkçası kim var instagramda onu bile bilmiyorum. Ben herkes çoluk çocuk uğraşmaktan artik kimse buraya bakamıyor diye düşünmüştüm.

Hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Geçen sene bu günler "kese görünecek mi? Kalp atışı duyulacak mi?" Telaslarindaydik ne güzel :) sizlerin sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim. Zaten önceleri temmuz annelerini üye olmadan takip ediyordum, samimiyetiniz beni de üye olmaya cekti. Doğuma girerken annemden bile once size söyledim. İyi ki varsiniz

Canım zaten bu kadar güzel şeyler yaşadığımız için üzüldüm bende.yoksa girip açıklama yapma ihtiyacı bile duymazdım.ama maalesef dayanamadım...senide ayrıca merak ediyorum canım yazdığını görünce mutlu oluyorum

tamam gelin sünger cekelim olmamış kabul edelim son yaşananları. Temmuz anneleri nazara mi geldi

Bende her ne kadar yanlış anlaşılsamda bilmeden kırdığım herkesten özür diliyorum,hakkınızı helal edin. Burası çok güzel bir topik sevinçler sıkıntılar heyecanlar hastalıklar yorgunluklar paylaştık...Adım kullanılarak bu sayfayı rahatsız ettiğim içinde herkesten özür diliyorum.

Ben buakşam düğündeydim dönüpte yazılanları okuyana kadar çok geç oldu,
Kendi adıma bişeyler yazmak istedim.
Çünkü birkaç kere bende topik sessizleşti nerde eski günler diye yazdım ama hiç içimde sitem veya kırgınlık duymadan özlemle söyledim. 5 yıldan fazla oldu bu foruma gireli ilk defa bu kadar sıcak samimi bir topik gördüm, daha uzun yıllarımız olur beraber diye hayal kuruyordum, herkes gibi bende fırsat buldukça girebildim yazabildim. Ne olursa olsun yazmaya, sormaya ve cevap vermeye devam edeceğim. Bir insana ufacık faydam olursa ne mutlu bana

Kizlar üç günlük dünya birbirinizi kırmaya gerek yok. Bu topikten çok sey öğrendim,öğrendik.. sanalda olsa ağladık güldük sevinclerimizi üzüntülerimizi paylaştık.kendi yakinlarimiza dokemedigimiz hislerimizi, duygularımızı anlatıp birbirimize destek olduk. Hassas donemlerimiz olabilir.yanlis dusuncelere kapilip kalp kırmayalım. Ne gerek var....

Güzel anneler bana hep yardımcı oldunuz Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…