- 25 Mayıs 2013
- 14.032
- 20.732
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.261
Arkadaşlar giden kalan muhabbeti yapıyorsunuzda burada ismini bile söylemeyen kişiler oldu. Gbt bakacak halimiz yok. İsimden kim ne öğrenebilir. Bende buna takıldım ve buna kızdım. Çünkü kendimi ismimi resmimi paylaşarak enayi gibi hissettim. Burda benım gibi paylaşanlar olunca ister istemez yakınlık ve güven oluştu. ig da hızlı paylaşım olunca otomatik kaydık.
Ki ben buna rağmen paylaşım yapmaya devam ettim burda.
Ayrıca @sssn dediği gibi paylaşımlar yaparken görmediğim hesaplar girip sayfalar duruyo kimse yazmıyo diye sitem etmiş. E bakıyorm sen bi sorun oluyo yazıyosun baska birine bi katkın yok.
Bi baskasına bakıyorum girer okur ama selam bırdayım cocugum durmuyo by yazar gider. Bizim cocuklarımız melek zaten. Düğmesi var kapatıyoruz buraya giriyoruz. Te allam sinirlendim yine neyse. Samimiyetle bilgi almaya çalışan bir kaç kişi için elimden geldiğince paylaşmaya devam ederim ben. Sevgiler
Üzülme kuzum yanlış anlaşılmalar olabilirGerçekten şu anda yazdıklarınızı ağlayarak hayretler içinde okuyorum.İnsan yanlış anlamak için bu kadar zorlamaz kendini.Nerden çıkarıyorsunuz hesabımı ortak kullandığımı.KIZkardeşimin ig hesbı yok oradan bir sayfadan alışveriş yapmak istedi ona baktı.Ayrıca mesajlarımı okudu diye birşey söylemedim ki ben.Okuyamazda.igde de defalrca söylemiştim size benim telefonumun ig uygulaması farklı, geçmişte yazılanları okuyamıyorum o anda ne yazıldıysa onu görüyorum.Son mesajınızda dikkatimi çekti okumak istedim bana yazıldığını gördüm birkaç mesajı sadece. Sizi merak edip görüp çıkmam gerçekten çok ağır bit itham.biz burada birbirimizi görmeden tanıdık ayrıca pek çoğumuz burda da resmini paylaştı Bende.Niye merak edip oraya geleyim ki.TEKRAR SÖYLÜYORUM BU TOPİK GEM KATILSAMDA BENİM İÇİN FARKLI İGE GİRDİĞİM ZAMANLAR BURAYI BOŞLADIĞIMI FARKETTİM VE ORAYI KULLANMAMAYA BAŞLADIM.SİZDEN İZİN ALMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM ÖZÜR DİLERİM.BİR ARKADAŞTA GİTME Bİ DAHA DİYİNCE (ŞAKASINA) BENDE GİTMEM GİTMEM DİYE CEVAP VERDİM.ASLINDA NE KADAR YAZSAM BOŞUNA GİBİ SİZ HAKKIMDA ÇOK BAŞKA DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ.NE DİYEYİM...AYRICA BANA ÇOCUK GİBİSİN DİYEN ARKADAŞLAR GÖRÜYORUM Kİ SİZİNDE İÇİNİZDE HALA ÇOCUK YANINIZ VAR. TEKRAR BELİRTEYİM NE İG PROFİLLERİNİZİ NE DE MESAJLARINIZI BENDEN BAŞKA İKİNCİ BİR ŞAHIS GÖRMÜŞ DEĞİLDİR.
Canım çok haksız ithamlar bunlar ama aklımın ucundan geçmeyenler şeyleri düşünmüş ARKADAŞLARIM hakkımda.Üzülme kuzum yanlış anlaşılmalar olabilir
Şakın ağlama
Bebeğine de sana da yazık etkilenirsin bak şütfen
Ben yeni grup açılmasına alınmadım canım o beni ilgilendirmez ben KELEK lafını uzerime alımdım dedimKızlar bende kendimce içimdekileri yazayım. Evet ig de hızlı paylaşım ve daha iyi tanışıklık olduğu için çoğunlukla oradan yazıyordum ama buraya da giriyordum yardımcı olabileceğim bişey varsa yazıyordum. Bir sorunum varda paylaşıyordum. Ama bir gün "kalan sağlar bizimdir" tarzı bişey okuyunca bende arkadaşlar gibi buraya yazmamam gerkiyor hissine kapıldım. O ara dikkatimi çekti ki ig deki arkadaşlar yazmayı bırakınca pek yazan da kalmadı. Sonra bir kaç arkadaş sitem etti "eskisi gibi olsak" diye ben üzüleyim derken "gidene dur diyemem" tarzı bişey okudum. Bunlar dalga geçmek değil midir? Ben dalga geçmek olarak görüyorum. Kimseyle bir problemim yok olamaz da zira kimse 40 yıllık arkadaşım değil. Kimse kimseyi ig e davet etmedi grup kuralım diye spontane gelişti o grup veya gruplar.Littlestar meselesine gelince hem orda olup buraya da "buranın tadı bir başka" yazınca durum değişti madem öyle farklı grup kuruldu. Farklı grup kurulmasına da alınılacak bir durum yok bence ortada. Herkese evlatlarıyla güzel akşamlar. "Gidenler" e de "Kalanlar" a daa selam olsun.
Yeni grup açmaya gerek yoktu ben okumuyordum yazmışsın ona ithafen yazdım.Ben yeni grup açılmasına alınmadım canım o beni ilgilendirmez ben KELEK lafını uzerime alımdım dedim
Aslinda bi konu yoktu. Yazanlar gidince okuyanlar gucendi konu oldu.... Sayfalarca buraya yazarken hakkinizi helal edin cok yazdim deyince kimse ses cikarmazken, yazamayinca gidenlere nankorluk susu verildi... Kirilmak hakkim olsun...konu nerden nereye geldi.kirmayin birbirinizi.isteyen istedigi yerde yazmakta ozgurdur.gidenler kalanlar derken kotu niyetle yazilan birsey yok kendi adima.topige yazan ve yazmayan olarak duzeltelim madem.kimse alinmasin darilmasin.
Ben kirmak amaciyla yazmadim ki canim. Yazilanlara kirildigim icin yazdim. Topigin en basindan beri en aktif uyelerden biriiyim. Cenesi dusuk herkese yazmaya calisan biriyim. Gunlerce gelmeyen uyeler aaa neden bu kadar az sayfa birikti onceden ne guzel cok birikirdi diye kendine okumak icin birilerini ariyorsa hakkim yeniyor demek ki... Bir kimse ya insanbul nerdesin dedi mi? Kalanlarin yazdigi kirmasaydi zaten ben hic gitmemis olacaktim bunu anlatmak istedim.Canım kimse dalga geçmek maksadıyla yazmamıştır eminim. Yokluğunuz hissedilmese bu kadar dile gelmez. Herkes eski paylaşım yaptığımiz günleri özlüyor. Bazen keyifli bazen hüzünlü güzel günler geçiriyorduk bu ozlendigi için arada kırgın olanlar vardır. İnsan sevdiğine daha çabuk kırılırmis demek ki hepiniz sevilmissiniz. Siz de haklısınız burada özel konular konusulamiyor. Buradaki birçok arkadaşla benden daha eski muhabbetiniz , bir çoğunuz da benden kucuksunuz kardeşim sayilirsiniz nacizane tavsiyem sudan sebeplerle hele ki şuan en hassas olduğunuz dönem de kirmayin birbirimizi
Geçmiş olsun canım şuan 5 aylık olmuş bebeğin tadimlarada başlamıştım galiba yanlış hatırlamıyorsam şeftali alerji yapmayan meyvelerden ishalede iyi gelir püre yapıp birkaç kaşık ver istersen
Anlıyorum canım, bazen anlatış şeklinden dolayı bile sorunlar olabiliyor.Kişinin demek istediği farklıdır kırmak amaçlı değildir ama anlatışı doğru olmaz okurken karşı taraf kırılabilir. Ben sonradan girdim aranıza ama biliyorum az çok kim aktifti kim değildi. Az girip şikayet edenlere kırılmakta haklısın ama arada çok aktif olup sırf sizi özlediğinden, eksikliğinizi hissettiğinden kırgınlığını yazan arkadaşlarımızda vardı .Ben şahsen ig de olduğunuzu bildiğim için etiketlemedim hiçbirinizi nasılsa burada olduğumu biliyorsunuz diye arada girersiniz diye diğer arkadaşlarda öyle düşünmüştür herhalde tabii kimsenin yerine de konuşmak istemem ben sadece orta yol bulmak istedim bunca zamanın hatırınaBen kirmak amaciyla yazmadim ki canim. Yazilanlara kirildigim icin yazdim. Topigin en basindan beri en aktif uyelerden biriiyim. Cenesi dusuk herkese yazmaya calisan biriyim. Gunlerce gelmeyen uyeler aaa neden bu kadar az sayfa birikti onceden ne guzel cok birikirdi diye kendine okumak icin birilerini ariyorsa hakkim yeniyor demek ki... Bir kimse ya insanbul nerdesin dedi mi? Kalanlarin yazdigi kirmasaydi zaten ben hic gitmemis olacaktim bunu anlatmak istedim.
Güvendiğin %100 şeftali suyu olan bir marka varsa verebilirsin devam ederse patates püresi,elma püresi verebilirsin.İnşallah devam etmez. Belki ön sütü fazla almıştır geçici bir durumdur.sağol canım 3-5 çay kaşığı veriyoruz. Şeftalinin mevsimi değil bulabilir miyim bilmiyorum. Muz verdim ben de :) bugünlük ishali kesildi gibi bakalım...
Canım zaten bu kadar güzel şeyler yaşadığımız için üzüldüm bende.yoksa girip açıklama yapma ihtiyacı bile duymazdım.ama maalesef dayanamadım...senide ayrıca merak ediyorum canım yazdığını görünce mutlu oluyorumKızlar ya bu instagram muhabbetine ben hic dahil olmasam bile çok üzüldüm ya gerçekten hic gerek yoktu boyle karşılıklı kırılmalara... Ben kendi adima kimi kırdıysam özür dilerim. Açıkçası kim var instagramda onu bile bilmiyorum. Ben herkes çoluk çocuk uğraşmaktan artik kimse buraya bakamıyor diye düşünmüştüm.
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Geçen sene bu günler "kese görünecek mi? Kalp atışı duyulacak mi?" Telaslarindaydik ne güzel :) sizlerin sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim. Zaten önceleri temmuz annelerini üye olmadan takip ediyordum, samimiyetiniz beni de üye olmaya cekti. Doğuma girerken annemden bile once size söyledim. İyi ki varsiniz
Canım zaten bu kadar güzel şeyler yaşadığımız için üzüldüm bende.yoksa girip açıklama yapma ihtiyacı bile duymazdım.ama maalesef dayanamadım...senide ayrıca merak ediyorum canım yazdığını görünce mutlu oluyorum
Oy amin aminGülmeleri ses çıkartmaları sesli gülmeleri ne biliyim
Bakışları bile güzelleşti
İnsanın içi akıyor valla
Rabb im sağlık şifa versin evlatlarjmıxa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?