- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.241
gerçekten en iyisini biz anneler biliyoruz kendimize güvenmemiz lazım aslında da ben kakada kan görünce çok panik oldum doktorun ye dediklerini bile yiyemiyorum.aslında ben de alerji olmadığını düşünüyorum ama 16 gündür yaptığım diyeti de bozmaya cesaret edemem artıkBizde ilk ay bebeğimin yüzünde isilik olmuştu. Ama baya büyük büyük. İlk muaynede zaten süt ve ürünlerinin yasaklanmıştı cnm. Ama bence ilgisi yoktu çünkü yemeye içmeye devam ettim.tekrarlamadı. Sonra hatırlarsan 1 hafta yeşil kaka sorunumuz oldu dr direk alerjiye bağladı. Kaçak var çikolata vs yemiceksin dedi. Ben yine hislerime güvenerek ondan olmadığını düşündüm ve yanılmadım. Son olarak 4. Ay muaynesinde 350 gr almıştı. Dr kilo almamasını yşne alerjiye bağladı ve bu eklediklerimide kesti. Ama benim 2 hafta sütüm azaldı. Çocuk ondan kilo alamadı. 1 haftada gripten ememedi. Ben yine doktoru dinlemedim herşeyi yiyorum içiyorum. Sütüm azaldıktan sonra hemen adet oldum ama ne olmak baya şiddetliydi. Kanama azalınca süt geri geldi. 9 kasımda 6715 ti , 17 kasımda tarttırdım 7000 kg geçmişti. Yani hislerimde yanılmadım cnm.
Geçmiş olsun canım şuan 5 aylık olmuş bebeğin tadimlarada başlamıştım galiba yanlış hatırlamıyorsam şeftali alerji yapmayan meyvelerden ishalede iyi gelir püre yapıp birkaç kaşık ver istersenSelam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..
Bende çok direndim ilaç almamak için en son kulagimda iltihaplanma yapınca mecbur kaldım içiyorum. Çok kötü ağrı yapıyor ağrı kesici bile fayda etmiyor. O ağrıyı hissettikce sinirlerin bozuluyor bütün dengem bozuldu Allah tez vakit şifa verir inşallahAh ah
Ben de ilaç içmeyim diye diretiyorum
Bol sıvı ç vitamini ıhlamur takviyesi felan yapıyorum
Çabucak iyileşelim inşaalalh valla çok zor
Ben önce diş zannettim dişçiye gittim film bile çekildi gayet sağlıklı denildi sonra sinüzit dolduğu anlaşıldı
Yerim ya :) büyüdükçe daha cok farkındaliklari artiyor artikOğlum on dakikadır ışıkla konuşuyor
Gülüyor
Ay elhamdulillah Rabb im E
Ne diyor anlamıyorum ama içimizdeki mutluluğu arttırıyor hem de kat be kat
Canim buyudukce kilo alimi duser ki endise etme sen masallah yavru yaSelam anneler, biz de bugün 5. Ay kontrolü ve rota aşısının 2.dozu için sağlık ocağına geldik. Salih paşa ishal olduğu için yapmadılar. Kıyafetleriyle 7kilo geldi kuzum hic kilo almamış
Moralim çok bozuk. Gece de hic uyumadık zaten. Üstelik dun evlilik yıldönümumuzdu burnumdan geldi. Neyse daha fazla anlatmayayım gene ağlamaya baslayacagim yoksa..
Benim bebegimde cok kilo almiyo sutumde yetmiyor sanki uyumadan emiyo 30 dk uyuyo diyelim uyaninca tekrar agliyo bakiyorum ac mama veriyorum en son 4 aylik asisinda kiyafetleriyle7.200 gr olmus boyu 67 cm di
Canım kimse dalga geçmek maksadıyla yazmamıştır eminim. Yokluğunuz hissedilmese bu kadar dile gelmez. Herkes eski paylaşım yaptığımiz günleri özlüyor. Bazen keyifli bazen hüzünlü güzel günler geçiriyorduk bu ozlendigi için arada kırgın olanlar vardır. İnsan sevdiğine daha çabuk kırılırmis demek ki hepiniz sevilmissiniz. Siz de haklısınız burada özel konular konusulamiyor. Buradaki birçok arkadaşla benden daha eski muhabbetiniz , bir çoğunuz da benden kucuksunuz kardeşim sayilirsiniz nacizane tavsiyem sudan sebeplerle hele ki şuan en hassas olduğunuz dönem de kirmayin birbirimiziBu konu da yazmayayim belki mevzu sakiz olmazda tatli tatli iki taraftan devam ederim diyordum ama olmadi.
Oncelikle giden kalan diye ayristirip sonrada dalga gectiginiz icin topige hic yazasim gelmedi. Merak ettigim arkadaslarim elbette ki oldu.
Bu konuya belki vaktim olunca baskaca deginirim.
Asim meleseLittlestar arkadasin ig a gelmek hevesiyle ona da guvenip hesaplarimiza kabul ettik. Kendisinin hic bir paylasimi resmi adi sani olmamasina ragmen guvendim kendi adima yazayim. Ama oraya sohbete degilde sadece bizlerin tiplerini merak etmis olacak ki bizleri gordukten sonra sohbete katilmadi bile. Sonra da buraya gelip buranin tadi baska dedi....
Neden ayri grup kurdunuz zaten girmiyordum demissin ama yazilanlari okumussun guzel kardesim. Usune etmemis hesabini kardesinle ortak kullanma giib bir dur var ki biz sana guvenip resim ve ozelevzularimiiz orada konusmusuz. Kendine saygin yok bize hic mi saygin yok? Neden ozelimizi ikinci bir sahsin gorme olasiligina sessiz kalayim ki?
Burayi esin ig mi kardesin okuyor o halde kelek yazaninda bizler tarafindan yazildigina hic uzulme... Belki kuzenimiz yeğenimiz yazmistir...
Ben esimin izni olmadan actigim;muhabbetin paylasimin kolay aktigi bir mecraya giderek gercekten dost olmayi hissettirdigimi dusunuyorum. Kalan arkadaslarin gidenlere kirginlik disinda alayci mesajlari olmasaydi burdan da devam ediyordu bir cogumuz...
Buradaki herkes gelsin cok isterdim. Birbirimizi hic kaybetmemek adina bi adim atmis olacakti... Tercih etmeyenler oldu saygi duydum... Kaldi ki orda da super otesi bi sohbet yok cunku cocuklarimiz buyudu ilgi alaka ve egitim bekliyorlar. Her daim aktif olmak mumkun degil...
Bazi arkadaslarin mesajlarini okuyup yardimci olmayi cok istedim ama beni buraya donemeyecek algiyi olusturdunuz.
Ozel mesajla bana ulasabilirsin dedigim arkadaslarim oldu ama hic yazan olmamis. Demek ki yoklugumuzun da bi onemi yokmus diyorum...
Saygilarimi iletiyorum herkese.
Canım sağmak işe yarıyor mu, yani şöyle benim sütüm az ikisini de emiyor bitene kadar bittikten sonra boş bile sağsam acaba memeyi uyarır mı artabilir mi bu şekildeBoyuda kilosuda bizden fazlaymış cnm. Ben ne yaptıgımı söyliyim sana. Memeyi 2-3 saatten azsa vermemeye çalıştım. Tek meme doyduysa diğerini muhakkak sağdım. Hergün sağarak arttırdım, 100-120-150-200-250 cc şeklinde arttı. Stok yaptım. Doymadıgında stoktan biberonla verdim. Eski düzene dönünce sağıp buzluğa atmaya başladım. Şuan ek vermiyorum. Sende dene.
Canım bende yazdım geçen gün ama kimse birşey yazmadı.sorun tam olarak ne ben anlamadım.yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum.'kalan giden' muhabbeti o kadar oldu ki bende yazma konusunda oldukça tereddüt yaşadım.instagramda olan buraya yazmamalıymış gibi.kimse kimseyi özel davetle çağırmadı ki.neden oldu bu kırgınlık? Haklı sebeplerden dolayı gelemeyenler oldu saygı duyulacak mesele bu kesinlikle.ama nickini bile yeni gördüğüm bazı hesaplar girip topik sessizleşti neden kimse yazmıyor dediler? Bu olay sayesinde de görmüş oldukki takip etmeyipte sadece okuyan birçok hesap varmış.gerçekten çok ilginç.Bu konu da yazmayayim belki mevzu sakiz olmazda tatli tatli iki taraftan devam ederim diyordum ama olmadi.
Oncelikle giden kalan diye ayristirip sonrada dalga gectiginiz icin topige hic yazasim gelmedi. Merak ettigim arkadaslarim elbette ki oldu.
Bu konuya belki vaktim olunca baskaca deginirim.
Asim meleseLittlestar arkadasin ig a gelmek hevesiyle ona da guvenip hesaplarimiza kabul ettik. Kendisinin hic bir paylasimi resmi adi sani olmamasina ragmen guvendim kendi adima yazayim. Ama oraya sohbete degilde sadece bizlerin tiplerini merak etmis olacak ki bizleri gordukten sonra sohbete katilmadi bile. Sonra da buraya gelip buranin tadi baska dedi....
Neden ayri grup kurdunuz zaten girmiyordum demissin ama yazilanlari okumussun guzel kardesim. Usune etmemis hesabini kardesinle ortak kullanma giib bir dur var ki biz sana guvenip resim ve ozelevzularimiiz orada konusmusuz. Kendine saygin yok bize hic mi saygin yok? Neden ozelimizi ikinci bir sahsin gorme olasiligina sessiz kalayim ki?
Burayi esin ig mi kardesin okuyor o halde kelek yazaninda bizler tarafindan yazildigina hic uzulme... Belki kuzenimiz yeğenimiz yazmistir...
Ben esimin izni olmadan actigim;muhabbetin paylasimin kolay aktigi bir mecraya giderek gercekten dost olmayi hissettirdigimi dusunuyorum. Kalan arkadaslarin gidenlere kirginlik disinda alayci mesajlari olmasaydi burdan da devam ediyordu bir cogumuz...
Buradaki herkes gelsin cok isterdim. Birbirimizi hic kaybetmemek adina bi adim atmis olacakti... Tercih etmeyenler oldu saygi duydum... Kaldi ki orda da super otesi bi sohbet yok cunku cocuklarimiz buyudu ilgi alaka ve egitim bekliyorlar. Her daim aktif olmak mumkun degil...
Bazi arkadaslarin mesajlarini okuyup yardimci olmayi cok istedim ama beni buraya donemeyecek algiyi olusturdunuz.
Ozel mesajla bana ulasabilirsin dedigim arkadaslarim oldu ama hic yazan olmamis. Demek ki yoklugumuzun da bi onemi yokmus diyorum...
Saygilarimi iletiyorum herkese.
gerçekten en iyisini biz anneler biliyoruz kendimize güvenmemiz lazım aslında da ben kakada kan görünce çok panik oldum doktorun ye dediklerini bile yiyemiyorum.aslında ben de alerji olmadığını düşünüyorum ama 16 gündür yaptığım diyeti de bozmaya cesaret edemem artık
Sagacak kadar sutum olmuyo anca emiyo o da yetmiyo anne cayi diye bir cay var bitki karisimi arttirmak icin unu icmeye basladimBoyuda kilosuda bizden fazlaymış cnm. Ben ne yaptıgımı söyliyim sana. Memeyi 2-3 saatten azsa vermemeye çalıştım. Tek meme doyduysa diğerini muhakkak sağdım. Hergün sağarak arttırdım, 100-120-150-200-250 cc şeklinde arttı. Stok yaptım. Doymadıgında stoktan biberonla verdim. Eski düzene dönünce sağıp buzluğa atmaya başladım. Şuan ek vermiyorum. Sende dene.
Gülmeleri ses çıkartmaları sesli gülmeleri ne biliyimYerim ya :) büyüdükçe daha cok farkındaliklari artiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?