- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.741
Ben biberonla veriyorum csnim o bebekten benege degisir sanirim. 10ccfilan veriyorum ben
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Bebegim 52 gunluk. Ben de sabah akşam vereyim o zamanCanim kac gunluk bebegin? Biberonluk bir durum yokki.sabah 2 cay kasigi aksam iki cay kasigi veriyorum.yeterlo zaten
Cok guzelmis. Oglunun da baya saci varmis :)Sevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım. Eki Görüntüle 1871898
Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...
Sen kullaniyor musun canim elektrikli mi
Çok güzel olmuş canım eline sağlık, umarım güzel bir gün geçirirsinizSevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım. Eki Görüntüle 1871898
Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...
Aynen vallahi.benimki diyo benim şöyle sutum vardi boyle sutum vardi ove ove bitiremiyo onlarinki hic basta olmadi kussmadi zaten
Bir zararı olmaz canım bende içiyordumKızlar üstümde kırgınlık var ıhlamur içsem zararı olur mu
Kizlar hangi marka sling kullaniyorsunuz?
Yani bildiğin damarim görünüyor canım gogsumde mavi gibi rengi bence o göğüs gerginlestiginte fln olan bişi. Hiç öyle bi zararini fln duymadım yani bi insanda olabilir olmayadabilir
Canim aksine uyku uykuyu getirir.bebeer guzel uyudugu zaman diger uykularida iyi olur.benim kizim gunduz 4 saatten az uyudumu gecemiz sorunlu geciyo :)Kızlar dün gece uyumayan kuzum bugün gayet gündüz uykusunu uyudu
Gece yine uykusuz olacaz sanırım
Aksine o uyurken uyutmadım bile
O iyi olsun da uyku felan halledilir
Yavrumun az sancısı olmasın da inşaallah
Keyfi yerinde olsun
Kızım üç gündür gündüzleri yüz üstü yatıyor ve rahat ediyor uykuya öyle dalıyor. Ama gece korkuyorum .. Çocuk nasıl rahatsa öyle uyumalı ki annem hep yüz üstü uyutuyor kızımı bizide öyle uyuturmuş.. Neden sakınca gördü ki ??
valla benmde 10 kilo fazlam var. Sabah akşamm sirkeli ballı su içiyorum. Bağırsakları çalıştırıomuş. Ğnşllh veririz.Kızlar ya ben hala kilo veremedimnasıl vercez bu kiloları
Kizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
400 canım aynı.
içeriği de aynı. ben buna devam ederim evhama gerek yok. zaten aşırı evhamlıyım hergün kızımda başka bir hastalıktan şüpheleniyorum.internetten baktıkça kafayı yicek gibi oluyorum evhamın Sonu yok. kızım49 günlük oldu gülmüyornapıcam ben çok endişeliyim
Kızlar kanamalarınız ne durumda? 57. gündeyim ilk 20-25 gün kanamam oldu bitti . 3 gün önce dışarıdayken hafif kan gelmiş,sonraki günler adet kanamasına döndü ama baya arttı bakalım bugün 3.gün. Hemen adet göremem herhalde değil mi? Normalde 6 ayda normale dönüyorsun demişlerdi ama bu kadar çabuk yumurtlamış olamam herhalde :)
Canim kanalları daraltiyormus derken kanallarin açılmasına neden olur mu? Çünkü benim problemim sol göğsüm daha büyük ama kanallar çoğu zaman tıkalı olduğu için sutu kolay bosaltamiyorum. Onu acmamin bi yolunu bulmam lazım
Canim aksine uyku uykuyu getirir.bebeer guzel uyudugu zaman diger uykularida iyi olur.benim kizim gunduz 4 saatten az uyudumu gecemiz sorunlu geciyo :)
Canim kanalları daraltiyormus derken kanallarin açılmasına neden olur mu? Çünkü benim problemim sol göğsüm daha büyük ama kanallar çoğu zaman tıkalı olduğu için sutu kolay bosaltamiyorum. Onu acmamin bi yolunu bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?