2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok guzelmis. Oglunun da baya saci varmis :)

Çok güzel olmuş canım eline sağlık, umarım güzel bir gün geçirirsiniz

Aynen vallahi.benimki diyo benim şöyle sutum vardi boyle sutum vardi ove ove bitiremiyo onlarinki hic basta olmadi kussmadi zaten

Bende silikon uçla emziriyorum kendi hiç emzirmemiş eşimin Teyzeleri laf ediyor kaynana da mama da ver diyor alışırsa hiç emmez çocuk bu milletin lafı varya

Yani bildiğin damarim görünüyor canım gogsumde mavi gibi rengi bence o göğüs gerginlestiginte fln olan bişi. Hiç öyle bi zararini fln duymadım yani bi insanda olabilir olmayadabilir

oyyy, benim sütümün mavi renkte olması lazım o zaman. damarlarımdan buradan oraya yol olur ya :))

Canim aksine uyku uykuyu getirir.bebeer guzel uyudugu zaman diger uykularida iyi olur.benim kizim gunduz 4 saatten az uyudumu gecemiz sorunlu geciyo :)

ya ani bebek ölümü konusundan dolayı yatırmayın diyor. modası geçti, artık güvenli bulunmuyor dedi

canımcım, sütü yaramamak şöyle oluyormuş.

ben 2200 gr doğmuşum, sarılık vs derken kanım değişmiş ve kilo kaybım olmuş. 1 ay sonra beni dr a götürdüklerinde 2000 gr mışım. dr 15 gün dene kilo almıyorsa mamaya geç demiş anneme ve ananem de bekleme kızım sma alalım hemen demiş ve başlamışlar mamaya.

eğer bebeğinin kilosu aynı ise ya da 500 gr dan az almış ise tamam kabul ederim sütün yaramadığını :))

ay sakın bakma gözünü seveyim. ben tırlatmıştım bir ara internet yüzünden. hergün ayrı teşhis koyuyordum deniz ve batıya :))))

aa kaç günlükken gülmesi gerekiyormuş ki ?? valla bilmiyorum :))

deniz 9.5 aylık, batı 11 aylık oturdu, deniz 16, batı 18 aylık yürüdü. ben daha ne diyeyim. inan bana yapman gereken tek şey hiçbir hastalık konusunda internete girmemek çünkü ilk gördüğün sayfa en olumsuzu oluyor

canım ben ilk ikide 45-50 günde düzenli regl olmaya başlamıştım. bakalım bunda ne olacak. normal :)

ay kızlar valla gülmeye başladım ekinin haline :)))

sling de uyuya kalınca ve yatağına gitmek istemeyince, slingle beraber anakucağına yatırdım çocuğu :))üstüne müslin bezle kollarını kundak yaptım. uyuyor şimdi :))

galiba bende akıl kalmadı ya :))))

ya sormayın benim sol göğüs cup A , sağ göğüs cup D :))))

dışarı çıkarken sol göğsüme silikon koyacağım. desenli birşey giyince idare ediyor ama düz renk tişörtlerde çok komik duruyor :))

Canim aksine uyku uykuyu getirir.bebeer guzel uyudugu zaman diger uykularida iyi olur.benim kizim gunduz 4 saatten az uyudumu gecemiz sorunlu geciyo :)

MasaAllah yaa gündüz 4 saatten fazla nasıl uyuyor bizim kiz en fazla 2 saat uyuyor başkada yok gece de toplamda 4 5 saat desek bi günde toplam 7 saat fln uyuyor geri kalan zamanda hep uyanık neden uyutamıyorum ben bu kızı ya

Canım soğuk daraltır sıcak ise gevsetir kanalları. Benim göğsüm de sertlesiyordu ilk zamanlar. Once sicak su torbası ile kompres yapip iyice isitiyordum, bir yandan da elimle masaj yapiyordum. Sonra elimle biraz sagip ucunun acildigindan emin olunca makine ile sagip bosaltiyordum. Sonra da cok fazla süt dolmasın diye soguk kompres yapiyordum. Bu sekilde rahatladim bir sure sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…