2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bir anda gelişti isimlerimizi söyledik birbirimizi ekledik bir baktık ki grup olmuşuz sonuçta çok önemli ortak konularımız var orada da burada da biz temmuz anneleriyiz
Tabiki çok güzel olmuş ve kesinlikle çok daha ulaşılabilir ve pratik olmuş.Orası burası davası gütmek bilmiyorum ne kadar doğru olur.Tercih meselesi ve herkes tercih ettiği şekilde katılım sağlıyor.Açıkçası internettense ig dan iletişim halinde olmak daha pratik olur.ben de katılmak isterim ama nasıl?

Merhaba kizlar
Benim de sac dokulmem cok artti bu aralar. acaba dedim demir eksikligi mi var bnde. ama hala baktirmaya gidemedim. hamileyken kullandigim vitamini kullaniyorum hala. hem enerji de verir belki.

Kanguru konusunda bn momfortbaby kanguru aldim. bizim kendi arabamiz olmadigi icin ve surekli toplu tasima kullandigimiz icin kanguru cok isimize yariyor. bebek arabasi yuk oluyor. ben kanguruya 2 ayliktan beri koyduğum icin oglum aliskin. icinde bazen uyuyor bazen etrafı seyrediyor. gecen kanguruyla doktora gittik. doktor gorunce tebrik etti. bebek icin de en sagliklisi boyle dedi. hem de yakinlik kurmus oluyosunuz dedi.

Uyku konusunda bu aralar gunduzleri kundakla daha iyi uyutabiliyorum. ama geceleri sik sik uyanmaya devam ediyor. doktor cok kustugu icin sik uyanmasi normal dedi. insallah kusmamiz biterse duzene girer uykulari.

Canım benim oğlum emip uyuyo dediğin gibi cok kısa uyuyo cünkü uyanıp kusuyor tekrar uyumak istiyo bitse su kusmuk rahatlasak artık yinede bunada cok şükür baska dertleri olmasın

Gazı varsa kullanmaya devam et canım ben kullanıyorum hala gaz damlasını
Ben neredeyse bir aydır kylkanmuyorun canım biogiayı ama geçen hafta 2 defa kullanmıştım başka gaz ilacı var ama rezene kimyon anason bazen yapıyorum çok sıkıştığım zaman

Ben neredeyse bir aydır kylkanmuyorun canım biogiayı ama geçen hafta 2 defa kullanmıştım başka gaz ilacı var ama rezene kimyon anason bazen yapıyorum çok sıkıştığım zaman
Canım bebişin cok gazlıydı demi yanlış hatırlamıyorsam bende rezene kimyon veriyorum ama sabahları sancıyla uyanıyo hep

Canım bebişin cok gazlıydı demi yanlış hatırlamıyorsam bende rezene kimyon veriyorum ama sabahları sancıyla uyanıyo hep
Aynen canım benimki vde sancıyla uyanıyor benimki hiö yüzüstü yatmıyordu sırtını sıvazlamak için sadece kucağımda duruyordu şimdi dursun diye ben uzanıyorum üstüme koyuyorum bazen öyle durunca gaz çıkarıyor

Kızlar 4.ay asısında demir ilacı verdiler kullanıyomusunuz siz ben eczaneye gittim onun yerine kullanabileceğim bi damla Vs varmı diye yok doktorlarda bunu öneriyo dediler

Neden canım tmm vermeyiz
Ben de şaşırdım nane çayı ve ihlamur verdim şimdiye kadar 6.aya kadar asla verilmemeliymis 2.yasina kadar da mümkün oldukça verilmemeliymis daha sonrasında ise sadece rahatsız olduklarında haftada max bir kez verilmeliymis

Kızlar 4.ay asısında demir ilacı verdiler kullanıyomusunuz siz ben eczaneye gittim onun yerine kullanabileceğim bi damla Vs varmı diye yok doktorlarda bunu öneriyo dediler
Bize de verdiler 4 damla damlat dediler sabah akşam ama bu mümkün okuyorsa tabi öksürük hapsuruk kusma puskurtma dolayisiyle ben mamasına koyıp veriyorum güya anlamı olmuyormuş öyle vermenin ha doymuş üstüne vermişim ha birlikte vermişim diyerekten öyle kullanıcaz bir yasa kadar tam 8 ay

bana da doktor verdi ferrum.ebe de baska bi damla verdi asiya gidince ama baslamadim.gelecek ay meyve purelerine koyabilecegim ferrimixini alacagim.demir ve vitaminler bir arada.

Kızlar cok öksürüyor elma suyunu deneyen var mi aranizda. Doktor bir sey verme diyor çocuğum öksürükten uyuyamiyor
Bana ebe corekotu dedi ben bir suredir vermiyodum dun cok sancisi olunca verdim elhamdulillah bugun daha iyi gunduz cok olmadi sancisi cok uzun aradan sonra ilk defa kakasini da yapti ben ona bagladim

bana da doktor verdi ferrum.ebe de baska bi damla verdi asiya gidince ama baslamadim.gelecek ay meyve purelerine koyabilecegim ferrimixini alacagim.demir ve vitaminler bir arada.
Ferrimixin aklimizda olsun bizde gunde bir 4 damlakullaniyoruz saglik ocagi verdi kiyafetleri salyasigyla boya oldu cikmiyo da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…