- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.481
Süt demirin etkisini yok eder o yüzden aç karnına hatta emmeden 1 saat önce en az verilmeliBize de verdiler 4 damla damlat dediler sabah akşam ama bu mümkün okuyorsa tabi öksürük hapsuruk kusma puskurtma dolayisiyle ben mamasına koyıp veriyorum güya anlamı olmuyormuş öyle vermenin ha doymuş üstüne vermişim ha birlikte vermişim diyerekten öyle kullanıcaz bir yasa kadar tam 8 ay
ferrimixin toz canim.Ferrimixin aklimizda olsun bizde gunde bir 4 damlakullaniyoruz saglik ocagi verdi kiyafetleri salyasigyla boya oldu cikmiyo da
Doktorumuz 6. Ayı bir görelim dedi. 3-4 gün kaç bitti gaz sancısı bitti sandım bitmemişBiogaia damlayi kullanan varmı kaçıncı aya kadar devam edebiliyoruz?
Gazı varsa kullanmaya devam et canım ben kullanıyorum hala gaz damlasını
Kolay gelsin güzel sonuçları olsun.benim kızında 10 gün sonraGünaydın arkadaşlarım
Nasılsınız hepimizin bebişler iyidir inşallah biz bugün uyku eğitimimizin üçüncü günündeyiz bakalım bugün nasıl geçecek bu arada ikinci gün olanları şöyle sıraladın nasılsınız hepimizin bebişler iyidir inşallah biz bugün uyku eğitimimizin üçüncü günündeyiz bakalım bugün nasıl geçecek bu arada ikinci gün olanları şöyle sıraladımm
2.gün
6.30uyandık
8.20uyuduk
9.20uyandık yeniden eeee diyerek uyuduk
10.20dw uyandık
13.15 uyudu
14.45uyandı yeniden uyudu
15.15uyandı
17.40 uyudu
18.20uyandırdım
21.40uyudu
Gece 2.5da uyandı emdi uyudu
5.45 uyanma
Kolay gelsin.sonuc güzel olsun.benim kızım da 5 ayı dolduracak 10 gün sonra.bir aydır salliyorum uykusu gelince çığlık çığlığa agliyor.hic memnun değilim bu durumdanGünaydın arkadaşlarım
Nasılsınız hepimizin bebişler iyidir inşallah biz bugün uyku eğitimimizin üçüncü günündeyiz bakalım bugün nasıl geçecek bu arada ikinci gün olanları şöyle sıraladın nasılsınız hepimizin bebişler iyidir inşallah biz bugün uyku eğitimimizin üçüncü günündeyiz bakalım bugün nasıl geçecek bu arada ikinci gün olanları şöyle sıraladımm
2.gün
6.30uyandık
8.20uyuduk
10.20dw uyandık
13.15 uyudu
15.15uyandı
17.40 uyudu
18.20uyandırdım
21.40uyudu
5.45 uyanma
Maşallah canım, gündüz uykusu gelince mi uyutuyorsun yoksa belli bir kurala gore miGünaydın arkadaşlarım
2.gün
6.30uyandık
8.20uyuduk
10.20dw uyandık
13.15 uyudu
15.15uyandı
17.40 uyudu
18.20uyandırdım
21.40uyudu
5.45 uyanma
benimde sacim felaket dokuluyor.tararken ayri banyoda ayri toplarken ayri.tutam tutam.hatta onlerim bariz acildi farkediliyor.bioblas sampuan kullaniyorum.baska da birsey yapmadim.insallah bir an once gecer.
Canım egitime baslamadan önce nası uyuyoduGünaydın arkadaşlarım
2.gün
6.30uyandık
8.20uyuduk
10.20dw uyandık
13.15 uyudu
15.15uyandı
17.40 uyudu
18.20uyandırdım
21.40uyudu
5.45 uyanma
Günaydın canım.evet bir uykusu kaçtıysa öyle yapıyor genellikle. Gündüz de yapıyor aynı şeyi kısa uyuyor tekrar dalamiyor büyük ihtimalle sonraki uykusu ağlayarak oluyor.duzenleyebilsek bu uykuyu çok güzel olacak
Canim kalsiyum demir ilacinin emilimini azaltiyor o yuzden süt su mama ile verilmemesi gerekiyor diye biliyorumBize de verdiler 4 damla damlat dediler sabah akşam ama bu mümkün okuyorsa tabi öksürük hapsuruk kusma puskurtma dolayisiyle ben mamasına koyıp veriyorum güya anlamı olmuyormuş öyle vermenin ha doymuş üstüne vermişim ha birlikte vermişim diyerekten öyle kullanıcaz bir yasa kadar tam 8 ay
Canim her sey iyi olacak diye düşün. Bu aylar bela aylari diye geciyodu yanlis hatirlamiyorsam dua et hergun ve içini ferah tut her sey düzelecek ben de senin adini anarak dua edecegim her namazimda. Insallah her sey yoluna girer sen bebeginin gün gün degisiminin büyümesinin sana askla bakmasinin keyfini cikarmaya calis. Allah yardimcin olsun en kisa zamanda şükür gecti tüm dertler demen dilegiyleMerhaba herkese, etiketleyip yazan arkadaşlara cevap yazamadım. Öncelikle özür diliyorum. Eşimle olan sorunumdan da bahsetmiştim. Her şey gün geçtikçe daha berbat hal alıyor. Bu sefer de evime haciz kağıdı geldi. Uyuyamıyorum sıkıntıdan artık. Bir ev beğenmiştik, kendimizi zorlayıp eve girelim dedik; zaten ödediğimiz kira çok fazla. Ama gelen eksper bizim anlaştığımız fiyattan 60 bin tl eksik kredi belirleyince kaldı. Tüm gün ağladım. Çünkü evimle ilgili inanılmaz sıkıntılarım var, tahmin bile edemezsiniz. Asıl kötü olan da akşam eve gelince karşıma çıktı. Yerde bir tebligat kağıdı buldum, aldım. Kv birkaç sene önce kayınbiraderim adına iş yeri açmıştı, çok borca girdiler. Daha sonra kapatıldı ve kayınbirader bizim olduğumuz şehire taşındı, eşim yanına aldı iş öğrensin diye. Yanımızda oturmuyor ama ikameti bizde gözüküyor. Ancak borçların ödemesinde sıkıntı olmuş ve dün evime icra kağıdı geldi. Her şey eksikmiş gibi bu da eklendi üste. Kendimi çöp gibi hissediyorum. Ne huzurum kaldı ne bir şey. İyiyseniz hep iyi kalın, kıymetini bilin ne olur.
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun insallah bütün güzellikler yakındır allah can saglıgı versin sana yavrunaMerhaba herkese, etiketleyip yazan arkadaşlara cevap yazamadım. Öncelikle özür diliyorum. Eşimle olan sorunumdan da bahsetmiştim. Her şey gün geçtikçe daha berbat hal alıyor. Bu sefer de evime haciz kağıdı geldi. Uyuyamıyorum sıkıntıdan artık. Bir ev beğenmiştik, kendimizi zorlayıp eve girelim dedik; zaten ödediğimiz kira çok fazla. Ama gelen eksper bizim anlaştığımız fiyattan 60 bin tl eksik kredi belirleyince kaldı. Tüm gün ağladım. Çünkü evimle ilgili inanılmaz sıkıntılarım var, tahmin bile edemezsiniz. Asıl kötü olan da akşam eve gelince karşıma çıktı. Yerde bir tebligat kağıdı buldum, aldım. Kv birkaç sene önce kayınbiraderim adına iş yeri açmıştı, çok borca girdiler. Daha sonra kapatıldı ve kayınbirader bizim olduğumuz şehire taşındı, eşim yanına aldı iş öğrensin diye. Yanımızda oturmuyor ama ikameti bizde gözüküyor. Ancak borçların ödemesinde sıkıntı olmuş ve dün evime icra kağıdı geldi. Her şey eksikmiş gibi bu da eklendi üste. Kendimi çöp gibi hissediyorum. Ne huzurum kaldı ne bir şey. İyiyseniz hep iyi kalın, kıymetini bilin ne olur.
Elma suyu verebiliyor muyuz 5 aylik bile olmadı daha ben hiçbir şey vermiyorum hm bilmem sabah 4 akşam 4 damla dedi ben deviti bile zor damlatiyordumCanim kalsiyum demir ilacinin emilimini azaltiyor o yuzden süt su mama ile verilmemesi gerekiyor diye biliyorum
Ayrica dr dislerde kararma yapar süt su ile verme dedi. Ben de emziriyorum 1 saat sonra demir ilacini bir tatli kasigi elma suyuna 4 damla damlatip veriyorum 1 1.5 saat sonra tekrar emziriyorum. Bize dr gunde bir kez 4 damla dedi niye size iki kez acaba bizimki mi yanlis soyledi ya da ben mi yanlis anladim. Bu arada oglum elma suyu ile demir damlasi karisinca öyle severek iciyor ki kaşık elimdeyken agzini coktan açmış oluyo
Al benden de o kadar kestirirsem belki azalır dökülme dedim ama yok hala devam bebeğimin ağzından bezinden kıyafetlerin den bile saç çıkıyor yerleri söylemiyorum bileKızlar bebeklerle alakasız olacak ama saçlarınız ne alemde?
Benimkiler aşırı dökülmeye başladılar.. Bıktım, heryerden saç topluyorum bağlı tuttuğum halde.
canim sana kalmis bir durum.ben 2 haftadir araliklarla tadimlar yaptiriyiorum.bize doktor kan damlasini kilo kadar dedi.7 damla verdi.ben henuz kullanmaya baslamadimElma suyu verebiliyor muyuz 5 aylik bile olmadı daha ben hiçbir şey vermiyorum hm bilmem sabah 4 akşam 4 damla dedi ben deviti bile zor damlatiyordum
Allah yardimcin olsun buaralar bana da skintili zamanlar gibi geliyo gecen biri arabamiza carpmis park halinde kacmis sonra elektrik supurgem yandi daha bikac bisey oldu cok onemli seyler degil ama evde bir gerginlik durumu belki bu aydan kaynaklaniyo olabilir la havle cekmek gerekiyor sende sabret gececektir canimMerhaba herkese, etiketleyip yazan arkadaşlara cevap yazamadım. Öncelikle özür diliyorum. Eşimle olan sorunumdan da bahsetmiştim. Her şey gün geçtikçe daha berbat hal alıyor. Bu sefer de evime haciz kağıdı geldi. Uyuyamıyorum sıkıntıdan artık. Bir ev beğenmiştik, kendimizi zorlayıp eve girelim dedik; zaten ödediğimiz kira çok fazla. Ama gelen eksper bizim anlaştığımız fiyattan 60 bin tl eksik kredi belirleyince kaldı. Tüm gün ağladım. Çünkü evimle ilgili inanılmaz sıkıntılarım var, tahmin bile edemezsiniz. Asıl kötü olan da akşam eve gelince karşıma çıktı. Yerde bir tebligat kağıdı buldum, aldım. Kv birkaç sene önce kayınbiraderim adına iş yeri açmıştı, çok borca girdiler. Daha sonra kapatıldı ve kayınbirader bizim olduğumuz şehire taşındı, eşim yanına aldı iş öğrensin diye. Yanımızda oturmuyor ama ikameti bizde gözüküyor. Ancak borçların ödemesinde sıkıntı olmuş ve dün evime icra kağıdı geldi. Her şey eksikmiş gibi bu da eklendi üste. Kendimi çöp gibi hissediyorum. Ne huzurum kaldı ne bir şey. İyiyseniz hep iyi kalın, kıymetini bilin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?