2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Nasıl besleniyorsun? Bende kendi capimda yapıyorum ama işe yaramiyor hareket yok çünkü sürekli evin içindeyim alışık değil bedenim
yani verilen listeye 1e1 uymadim ama ekmek makarna pilav hic yemedm.sadece bulgur pilavi.yogurt sut yumurta peynir vardi listemde.kilit noktalar dereotu corekotu hurma incir badem ve tarcin.kizimin durumundan dolayi ara ogunleri tam yapamadim.

yani verilen listeye 1e1 uymadim ama ekmek makarna pilav hic yemedm.sadece bulgur pilavi.yogurt sut yumurta peynir vardi listemde.kilit noktalar dereotu corekotu hurma incir badem ve tarcin.kizimin durumundan dolayi ara ogunleri tam yapamadim.
Çörek otu nasıl tuketiyorsun.daha çok verirsin veririz inşaallah

4.ay kontrolumuze gittik. Kan ilaci olarak nutrigen ferromixin de karar kildik. Parabensiz vitamin a_c folik asit . Demir cinko var içinde. İçime sindi bayağı.

8 kilo boyumuz 66 olmuş. Gayet iyiyiz. Öksürük hariç. Serum fizyolojikle tam verim alamadığım icin nazal sprey olarak değiştirdik. Nasorinse sprey onerdi doktorumuz onu aldik.mukozlarin parcalanmasini güzel sagliyormus. Deneyecem bakalim.

4.ay asimizi olduk. Ilk asida aglamadi. Ikinci bacagindaki asi yakti biraz agladik. Simdilik ates yok. Umarım olmaz. Calpol veya paranox fitil atacagim 3 te birini. İkisinin icerigi aynıymış. Once şurup deneyeceğiz olursa ateş 1 saat bekleyeceğiz.

Maşallah canım, gündüz uykusu gelince mi uyutuyorsun yoksa belli bir kurala gore mi
Saate göre canım
Önceleri bi hafta on gün genelde uyuduğu saatleri yazdım norm ettim ona göre düzen kurdum o saat gelince hafif eee sesi ve sallama ile uykuya geçişini destekliyorum
Çok şükür şimdilik 3.gün bitti
Güzel uyudu
İniaallah daim olur

Canım egitime baslamadan önce nası uyuyodu
Belli vakti yoktu uykusu gelince uyuyordu
Düzen yoktu
Son zamanlarda gündüz uykuları pek kısaldı 30-45dk arası idi
Haliyle ben de dinlenemiyordum bebeğimde huzursuz oluyordu uykuyu tam alamadığı için
Önceleri de genel de 5.30-6.30arası uyanır 8 gibi uyurdu sonra ne zaman uykusu gelirde uyursa
Akşam da 21.00-22.00arası uyuyordu bazen 20.00de düzen yoktu yani

Anladım canım peki nasıl uyutuyosun sallayarak mi emerek mü uyuyo nasıl uyuyo

ne güzel mamayı bırakmışsınız biz malesef bırakamadık aksine emmeyi bıraktı memeye geldi yırtıyor ortalığı resmen çığlık çığlığa

Canım akşam üstü uykusunu 17ile18 arası en fazla 40 dk olacak şekilde yaptırırsan akşam uykusuna biraz daha erkene alabilirsin.her gün aynı saatlerde uyutmaya çalışırsan daha çabuk sonuç alabilirsin :) birde sabahları 5te kalktığı zaman tekrar yatırmak için uğraş kuzum 7 gibi düne başlasa süper olacak.inşallah en kısa sürede düzene girer çok öpüyorum seni ve bebişini

Canim ferromixin 6. Aydan itibaren yari kati gidaya eklenerek kullaniliyormus. Ben vegaferon kullaniyorum paraben var ama baska bisey bulamadim. Ferromixin de kati gida ne vercem bebeğe daha 4.5 aylik anne sütü aliyor sadece
Bilgi edinirseniz lutfen beni de etiketleyin teşekkürler

Al benden de o kadar kestirirsem belki azalır dökülme dedim ama yok hala devam bebeğimin ağzından bezinden kıyafetlerin den bile saç çıkıyor yerleri söylemiyorum bile

Ben dün bebeğimin kakali bezinde saç gördüm.. İnşallah o an düşmüştür, aksi takdirde boğazına gittiğini düşünmek bile istemiyorum... Baya bi moralim bozuldu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…