- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.501
Hm benimki 7 küsur kilo ondan demek ki ben de mi tattirsam artık alerji yapabilir diye vermiyordumcanim sana kalmis bir durum.ben 2 haftadir araliklarla tadimlar yaptiriyiorum.bize doktor kan damlasini kilo kadar dedi.7 damla verdi.ben henuz kullanmaya baslamadim
Nasıl besleniyorsun? Bende kendi capimda yapıyorum ama işe yaramiyor hareket yok çünkü sürekli evin içindeyim alışık değil bedenimkizlar 12 gun once diyetisyen esliginde diyete basladim.sutumu emzirmemi hic etkilemeden 2.2 kilo vermisim cok mutluyum aynen devam:)
yani verilen listeye 1e1 uymadim ama ekmek makarna pilav hic yemedm.sadece bulgur pilavi.yogurt sut yumurta peynir vardi listemde.kilit noktalar dereotu corekotu hurma incir badem ve tarcin.kizimin durumundan dolayi ara ogunleri tam yapamadim.Nasıl besleniyorsun? Bende kendi capimda yapıyorum ama işe yaramiyor hareket yok çünkü sürekli evin içindeyim alışık değil bedenim
Çörek otu nasıl tuketiyorsun.daha çok verirsin veririz inşaallahyani verilen listeye 1e1 uymadim ama ekmek makarna pilav hic yemedm.sadece bulgur pilavi.yogurt sut yumurta peynir vardi listemde.kilit noktalar dereotu corekotu hurma incir badem ve tarcin.kizimin durumundan dolayi ara ogunleri tam yapamadim.
Maşallah ben de bu ay sık emzirmekten 3 kiloya yakin vermişim :)kizlar 12 gun once diyetisyen esliginde diyete basladim.sutumu emzirmemi hic etkilemeden 2.2 kilo vermisim cok mutluyum aynen devam:)
yogurt corba ve salataya katiyorumÇörek otu nasıl tuketiyorsun.daha çok verirsin veririz inşaallah
kizlar 12 gun once diyetisyen esliginde diyete basladim.sutumu emzirmemi hic etkilemeden 2.2 kilo vermisim cok mutluyum aynen devam:)
Saate göre canımMaşallah canım, gündüz uykusu gelince mi uyutuyorsun yoksa belli bir kurala gore mi
Belli vakti yoktu uykusu gelince uyuyorduCanım egitime baslamadan önce nası uyuyodu
Anladım canım peki nasıl uyutuyosun sallayarak mi emerek mü uyuyo nasıl uyuyoBelli vakti yoktu uykusu gelince uyuyordu
Düzen yoktu
Son zamanlarda gündüz uykuları pek kısaldı 30-45dk arası idi
Haliyle ben de dinlenemiyordum bebeğimde huzursuz oluyordu uykuyu tam alamadığı için
Önceleri de genel de 5.30-6.30arası uyanır 8 gibi uyurdu sonra ne zaman uykusu gelirde uyursa
Akşam da 21.00-22.00arası uyuyordu bazen 20.00de düzen yoktu yani
Bende hala kollarını sararak uyutuyorum :))Bugun gunduz 4 saat uyudu nerdeyse :))
Daha onceden buyudu diye kundak yapmayi birakmistim. bugun tekrardan kundak yapmayi denedim daha uzun uyudu :))
Ne zamana kadar kundak yapilir ki bu bebekler
Ergobaby kullanıyorum çok memnunum ağrı mağrı yok :)kanguru kullananlar bende alıcamda siz hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz fikir alabilir miyim
ne güzel mamayı bırakmışsınız biz malesef bırakamadık aksine emmeyi bıraktı memeye geldi yırtıyor ortalığı resmen çığlık çığlığaYok canım veriyorum almıyor sürekli deniyorum en azından enzimle uyur diyorum yok ne yapsam almadı, benim sütüm az canım o yüzden sık sık emziriyorum yoksa ben de istiyorum arayi uzatmayı çünkü sürekli memede gibi hissediyorum
Canım akşam üstü uykusunu 17ile18 arası en fazla 40 dk olacak şekilde yaptırırsan akşam uykusuna biraz daha erkene alabilirsin.her gün aynı saatlerde uyutmaya çalışırsan daha çabuk sonuç alabilirsin :) birde sabahları 5te kalktığı zaman tekrar yatırmak için uğraş kuzum 7 gibi düne başlasa süper olacak.inşallah en kısa sürede düzene girer çok öpüyorum seni ve bebişiniGünaydın arkadaşlarım
Nasılsınız hepimizin bebişler iyidir inşallah biz bugün uyku eğitimimizin üçüncü günündeyiz bakalım bugün nasıl geçecek bu arada ikinci gün olanları şöyle sıraladın nasılsınız hepimizin bebişler iyidir inşallah biz bugün uyku eğitimimizin üçüncü günündeyiz bakalım bugün nasıl geçecek bu arada ikinci gün olanları şöyle sıraladımm
2.gün
6.30uyandık
8.20uyuduk
9.20uyandık yeniden eeee diyerek uyuduk
10.20dw uyandık
13.15 uyudu
14.45uyandı yeniden uyudu
15.15uyandı
17.40 uyudu
18.20uyandırdım
21.40uyudu
Gece 2.5da uyandı emdi uyudu
5.45 uyanma
Canim ferromixin 6. Aydan itibaren yari kati gidaya eklenerek kullaniliyormus. Ben vegaferon kullaniyorum paraben var ama baska bisey bulamadim. Ferromixin de kati gida ne vercem bebeğe daha 4.5 aylik anne sütü aliyor sadece4.ay kontrolumuze gittik. Kan ilaci olarak nutrigen ferromixin de karar kildik. Parabensiz vitamin a_c folik asit . Demir cinko var içinde. İçime sindi bayağı.
8 kilo boyumuz 66 olmuş. Gayet iyiyiz. Öksürük hariç. Serum fizyolojikle tam verim alamadığım icin nazal sprey olarak değiştirdik. Nasorinse sprey onerdi doktorumuz onu aldik.mukozlarin parcalanmasini güzel sagliyormus. Deneyecem bakalim.
4.ay asimizi olduk. Ilk asida aglamadi. Ikinci bacagindaki asi yakti biraz agladik. Simdilik ates yok. Umarım olmaz. Calpol veya paranox fitil atacagim 3 te birini. İkisinin icerigi aynıymış. Once şurup deneyeceğiz olursa ateş 1 saat bekleyeceğiz.
Al benden de o kadar kestirirsem belki azalır dökülme dedim ama yok hala devam bebeğimin ağzından bezinden kıyafetlerin den bile saç çıkıyor yerleri söylemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?