2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Teşekkür ederim canım aynen dediğin şeyler hedefim
Üç gün bitti henüz çok erken tam düzen sağlamak için
5de yatınca 6-6.30arası mutlaka uyanıyor
Şimdilik istediğim gibi gidiyor bi hafta da hedefe ulaşırsak mükemmel olacak inşaallah

Günaydın arkadaşlarım

Uyku eğitimin de
3.gün
5.45 uyandık
Yeniden uyuduk 7.30uyandık
9.30uyuduk 11.30 uyandık
14.10uyuduk
15.30uyandık
17.00şekerleme
17.40uyandık
21.30uyuduk

Uykularımız sabah geç kalkmamızdan dolayı 30dk ilerlemiş oldu
Ancak beni mutlu eden olay saat 21.00 de kendiliğinden uykuya dalması oldu
Demek ki alışkanlık kazanıyoruz inşaallah

Bu gece çok uyandık çünkü fena halde gazımız vardı resmen ııııı sesleri ile sancı çekti yavrum
Ben de geç yattım saat 1gibi fena uykum var

Herkese huzurlu bi gün diliyorum

Kizim 120 günlük oldu bu zaman dilimindeki bebislerin anneleri geceleri kaç saatte bir uyandırıp emziriyorsunuz benim doktrorum ısrarla 3 saate bir uyandirip emzir diyor bende maxsimum 4 saat birakiyorum sürekli uykusunu boluyorum kimler ne yapiyor yazin aydinlatin

2 ayi dolduktan sonra hicbir sekilde uykusuna mudahale etmedim kizimin.simdi 5 aylik olacagiz haftaya.kendisi zaten acikinca uyaniyor.doktorum da bu konuda baski yapmadi.kilo alimimiz gayet iyi bir problem yok

Canım ben o an uyanıksam 5-6 saat olmadıysa uyandırmıyorum. 5aylık oldular artık zaten acıkırsa istesende aç bebek uyumaz bence uyandırma şimdilerde uyku düzeni oluşuyor bu şekilde bozarsın diye düşünüyorum

Kendisi uyanırsa ki zaten gece 2 kez uyanıyor emziriyorum. Yoksa uyandırmıyorum. Doktorumuz uyandırmayın diye tembihledi.

Kızlar doktor kontrolümüz vardı 4.ayımızı doldurmamıza 5gün var
Bu ay kilo alımımız pek düşük
Sadece 400gr almışız
Bu ay oğlumun 10gün hasta olması benim bi hafta hasta olmam ve oğlumun sünnet olması etki edebilirmiş çünkü bi ay önce 1kg almıştı
Sağlıklı geçen bi ay sonrası alınan kilosu önemli takip edelim Dedi
Sonrasında kilo almazsa nedenini araştırırız Dedi

Sütün kalitesini nasıl arttırabiliriz??

Benmkide bu gune kadar iyi almisti ama 4. ay kontrolumizde 450gram almis ben ise basladim sutu sagip birakiyorum. a
Doktor beklemis sutun degeri farkli olur takip edelim dedi. insallah bidahaki ay iyi alir. oglen eve gidiyorum gerci 5 saat yokum ondafa sut birakiyorum

Bol bol su icerek

Bol bol su icerek
Su kaliteyi artırmaz canım sütü çoğaltır Sahihuban beslenmene dikkat etmen lazim canım bir de lactamil kaliteyi artırıyormuş, bizimki de 1in üstünde alıyordu ana 350 gram almıştı 4.ay kontrolünde meme reddi yaşadık bir de mamayı bıraktık diye az aldı, benim sütüm sulu değil ama az o yüzden sık sık emziriyorum bakalım bu ay kaç kilo alacak

Kızlar HejaR12 ig grubunda varmı merak ettim onuda ne zamandır haber alamadık

Canim yokkugumu hissedip adımı etiketlediğin için ilk önce çok teşekkür ederim benim oğlanlar hasta oldu hep onlarla ugrastim inan bu ay full hastalık diyebilirim daha dün boncugumu tekrar götürdüm kontrole şükür iyilesmis bu ay 500 gr tek almış hastalıkla ugrastik çok fazla,bizden haberler böyle siz Nasılsıniz canim

Bizim de 4.ay kontrolümüzde işte 400g
Dikkat edelim yediklerimize içtiklerimiz de
Haşlanmış yumurta süt yoğurt koyu yeşil yapraklı sebzeler vs tüketmemiz gerek

Can'ım geçmiş olaun sizlere tez vakitte şifa dilerim Allah tan bizimki de hastalıkla uğraştı 1hfta 10gün boyunca ve sadece 400 gr aldık
İyileşsin de annesi çabuk toparlanırlar inşaallaj

Can'ım benim demek şu4.ay da genelde kilo alımı farklı sebeplerden dolayı az oluyor maalesef
Onun dışında kuzum lactamil çay mı alalım sütlü içecek mi?
Sen kullanıyor Musun?

Ben ek gidaya gececem yavas yavas yogurtla başlayacağım ama daha cesaret edemiyorum. Mamayla ver dedi simdilik azcik mamayla ver dedi. Süt ürünü degil mi dedim. Sen ver bir etkilesim yok dedi

Can'ım geçmiş olaun sizlere tez vakitte şifa dilerim Allah tan bizimki de hastalıkla uğraştı 1hfta 10gün boyunca ve sadece 400 gr aldık
İyileşsin de annesi çabuk toparlanırlar inşaallaj

Allah razı olsun canım size de çok geçmiş olsun bu arada maden suyu hurma lactamil her gün tüketiyorum sutun kalitesi için. Dereotunu da gece yatmadan önce yiyip üstüne bol su içince baya süt yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…