- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.521
Niye emmiyor canım ne zamandır böylene güzel mamayı bırakmışsınız biz malesef bırakamadık aksine emmeyi bıraktı memeye geldi yırtıyor ortalığı resmen çığlık çığlığa
Merhaba herkese, etiketleyip yazan arkadaşlara cevap yazamadım. Öncelikle özür diliyorum. Eşimle olan sorunumdan da bahsetmiştim. Her şey gün geçtikçe daha berbat hal alıyor. Bu sefer de evime haciz kağıdı geldi. Uyuyamıyorum sıkıntıdan artık. Bir ev beğenmiştik, kendimizi zorlayıp eve girelim dedik; zaten ödediğimiz kira çok fazla. Ama gelen eksper bizim anlaştığımız fiyattan 60 bin tl eksik kredi belirleyince kaldı. Tüm gün ağladım. Çünkü evimle ilgili inanılmaz sıkıntılarım var, tahmin bile edemezsiniz. Asıl kötü olan da akşam eve gelince karşıma çıktı. Yerde bir tebligat kağıdı buldum, aldım. Kv birkaç sene önce kayınbiraderim adına iş yeri açmıştı, çok borca girdiler. Daha sonra kapatıldı ve kayınbirader bizim olduğumuz şehire taşındı, eşim yanına aldı iş öğrensin diye. Yanımızda oturmuyor ama ikameti bizde gözüküyor. Ancak borçların ödemesinde sıkıntı olmuş ve dün evime icra kağıdı geldi. Her şey eksikmiş gibi bu da eklendi üste. Kendimi çöp gibi hissediyorum. Ne huzurum kaldı ne bir şey. İyiyseniz hep iyi kalın, kıymetini bilin ne olur.[/QUOT kıymet bilmek gerek her güzel anın
kizlar 12 gun once diyetisyen esliginde diyete basladim.sutumu emzirmemi hic etkilemeden 2.2 kilo vermisim cok mutluyum aynen devam:)
Canım akşam üstü uykusunu 17ile18 arası en fazla 40 dk olacak şekilde yaptırırsan akşam uykusuna biraz daha erkene alabilirsin.her gün aynı saatlerde uyutmaya çalışırsan daha çabuk sonuç alabilirsin :) birde sabahları 5te kalktığı zaman tekrar yatırmak için uğraş kuzum 7 gibi düne başlasa süper olacak.inşallah en kısa sürede düzene girer çok öpüyorum seni ve bebişini
2 ayi dolduktan sonra hicbir sekilde uykusuna mudahale etmedim kizimin.simdi 5 aylik olacagiz haftaya.kendisi zaten acikinca uyaniyor.doktorum da bu konuda baski yapmadi.kilo alimimiz gayet iyi bir problem yokKizim 120 günlük oldu bu zaman dilimindeki bebislerin anneleri geceleri kaç saatte bir uyandırıp emziriyorsunuz benim doktrorum ısrarla 3 saate bir uyandirip emzir diyor bende maxsimum 4 saat birakiyorum sürekli uykusunu boluyorum kimler ne yapiyor yazin aydinlatin
Canım ben o an uyanıksam 5-6 saat olmadıysa uyandırmıyorum. 5aylık oldular artık zaten acıkırsa istesende aç bebek uyumaz bence uyandırma şimdilerde uyku düzeni oluşuyor bu şekilde bozarsın diye düşünüyorumKizim 120 günlük oldu bu zaman dilimindeki bebislerin anneleri geceleri kaç saatte bir uyandırıp emziriyorsunuz benim doktrorum ısrarla 3 saate bir uyandirip emzir diyor bende maxsimum 4 saat birakiyorum sürekli uykusunu boluyorum kimler ne yapiyor yazin aydinlatin
Kendisi uyanırsa ki zaten gece 2 kez uyanıyor emziriyorum. Yoksa uyandırmıyorum. Doktorumuz uyandırmayın diye tembihledi.Kizim 120 günlük oldu bu zaman dilimindeki bebislerin anneleri geceleri kaç saatte bir uyandırıp emziriyorsunuz benim doktrorum ısrarla 3 saate bir uyandirip emzir diyor bende maxsimum 4 saat birakiyorum sürekli uykusunu boluyorum kimler ne yapiyor yazin aydinlatin
Benmkide bu gune kadar iyi almisti ama 4. ay kontrolumizde 450gram almis ben ise basladim sutu sagip birakiyorum. aKızlar doktor kontrolümüz vardı 4.ayımızı doldurmamıza 5gün var
Bu ay kilo alımımız pek düşük
Sadece 400gr almışız
Bu ay oğlumun 10gün hasta olması benim bi hafta hasta olmam ve oğlumun sünnet olması etki edebilirmiş çünkü bi ay önce 1kg almıştı
Sağlıklı geçen bi ay sonrası alınan kilosu önemli takip edelim Dedi
Sonrasında kilo almazsa nedenini araştırırız Dedi
Sütün kalitesini nasıl arttırabiliriz??
Peki kac saat uyuyor geceleri aralıksızKendisi uyanırsa ki zaten gece 2 kez uyanıyor emziriyorum. Yoksa uyandırmıyorum. Doktorumuz uyandırmayın diye tembihledi.
Bol bol su icerekKızlar doktor kontrolümüz vardı 4.ayımızı doldurmamıza 5gün var
Bu ay kilo alımımız pek düşük
Sadece 400gr almışız
Bu ay oğlumun 10gün hasta olması benim bi hafta hasta olmam ve oğlumun sünnet olması etki edebilirmiş çünkü bi ay önce 1kg almıştı
Sağlıklı geçen bi ay sonrası alınan kilosu önemli takip edelim Dedi
Sonrasında kilo almazsa nedenini araştırırız Dedi
Sütün kalitesini nasıl arttırabiliriz??
Su kaliteyi artırmaz canım sütü çoğaltırBol bol su icerek
Bizim de 4.ay kontrolümüzde işte 400gBenmkide bu gune kadar iyi almisti ama 4. ay kontrolumizde 450gram almis ben ise basladim sutu sagip birakiyorum. a
Doktor beklemis sutun degeri farkli olur takip edelim dedi. insallah bidahaki ay iyi alir. oglen eve gidiyorum gerci 5 saat yokum ondafa sut birakiyorum
Can'ım geçmiş olaun sizlere tez vakitte şifa dilerim Allah tan bizimki de hastalıkla uğraştı 1hfta 10gün boyunca ve sadece 400 gr aldıkCanim yokkugumu hissedip adımı etiketlediğin için ilk önce çok teşekkür ederim benim oğlanlar hasta oldu hep onlarla ugrastim inan bu ay full hastalık diyebilirim daha dün boncugumu tekrar götürdüm kontrole şükür iyilesmis bu ay 500 gr tek almış hastalıkla ugrastik çok fazla,bizden haberler böyle siz Nasılsıniz canim
Can'ım benim demek şu4.ay da genelde kilo alımı farklı sebeplerden dolayı az oluyor maalesefSu kaliteyi artırmaz canım sütü çoğaltırSahihuban beslenmene dikkat etmen lazim canım bir de lactamil kaliteyi artırıyormuş, bizimki de 1in üstünde alıyordu ana 350 gram almıştı 4.ay kontrolünde meme reddi yaşadık bir de mamayı bıraktık diye az aldı, benim sütüm sulu değil ama az o yüzden sık sık emziriyorum bakalım bu ay kaç kilo alacak
Canim ferromixin 6. Aydan itibaren yari kati gidaya eklenerek kullaniliyormus. Ben vegaferon kullaniyorum paraben var ama baska bisey bulamadim. Ferromixin de kati gida ne vercem bebeğe daha 4.5 aylik anne sütü aliyor sadece
Bilgi edinirseniz lutfen beni de etiketleyin teşekkürler
Can'ım geçmiş olaun sizlere tez vakitte şifa dilerim Allah tan bizimki de hastalıkla uğraştı 1hfta 10gün boyunca ve sadece 400 gr aldık
İyileşsin de annesi çabuk toparlanırlar inşaallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?