2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar butun gununuzu nasil geciriyorsunuz sadece bebeklerinizle ilgilenerek mi ben hayattan izole olmus gibiyim ara ara aglama geliyo sizdede oluyo mu (

Canım ztn bu ay hepsinin alimi yarı yarıya azaldı çok normal.taha her ay 2 kg aliodu nerdeyse bu ay 700 aldı 8800 gr aynı şeyleri yiyip iciorum.2 fincan lactamil 2 fincan rezene 2 maden suyu yemeklerimi yoğurtla yiorum mutlaka başka bişi farklı yapmiorum.lactamil dene için rahat etsin istersen

Bizim de 4.ay kontrolümüzde işte 400g
Dikkat edelim yediklerimize içtiklerimiz de
Haşlanmış yumurta süt yoğurt koyu yeşil yapraklı sebzeler vs tüketmemiz gerek
Humana aldim. kuru incir. rezene. isirgan. kimyon iciyorum dikkat etmek lazim insallh bidahaki ay daha iyi kilo alirlar bebislerimiz. cevzde yiyelim. saglikli olsunlarda onemli olan o

Kizlar butun gununuzu nasil geciriyorsunuz sadece bebeklerinizle ilgilenerek mi ben hayattan izole olmus gibiyim ara ara aglama geliyo sizdede oluyo mu (
Ben oglene kadar calisiyorum. sonra kosar adim eve bebisime. kociskom pastalar borekler istiyo. gun nasil bitiyo anlamiyorum. tatli yorgunluk bazen bunalti.

Maden suyu sutumu arttiriyo canim

Ben oglene kadar calisiyorum. sonra kosar adim eve bebisime. kociskom pastalar borekler istiyo. gun nasil bitiyo anlamiyorum. tatli yorgunluk bazen bunalti.
Ben calismiyorum suan surekli evdeyim hava almaya balkona bile cikmiyorum cogu zaman soguk diye bebisi alip disarida cikmiyorum simdiye kadar calisip simdi evde olmak cok farkli alisik degilim.calisirken evde kalmak dinlenmek isterdim evdeyim ama esim calisiyo arkadaslarim calisiyo ailem uzakta ben bu duzene tam olarak uyum saglayamadim

Ben de bu aralar evdeyim, gidersem ya anneme ya kayınvalidemlere gidiyorum da değisiklik oluyor... Ama evde de çok huzurluyuz. Tabii ara ara sıkıntı basmıyor değil.
Yakınında bi AVM yok mu canım, soğuk havalarda ne iyi çözüm bence. Geçenlerde 1 saat gezdim geldim havam değişti valla. Yoksa çocuğu sıkıca giydirip bi yarım saat hava almaya çıkın o da iyi gelir.

Canim süt kalitesi diye birsey yok hurafe bunlar uydurma iki doktorada sordum ikiside bebege göre süt olur yağlı yagsiz kaliteli kalitesiz oyle birsey yok

Allah hepimize kolaylik versin. skma canini. bebisin saglkli olsunda

Canım benim ne demek cok gecmiş olsun kuzularına bizde bu ay az kilo aldık aman önemli değil canları sagolsun

Kizlar acaba 4. Ayda kilo alimlarinda bi duraklama mi oluyor ki. Uygar da haftaya 5 olcak bu ay 300gr falan aldi her ay 1 kilo aliyodu insallah boyu uzamistir dedim o da ayni 7300 61 cm.
Valla bu gidişle benim pasa tıfıl gobekli bisi olcak

Can'ım benim demek şu4.ay da genelde kilo alımı farklı sebeplerden dolayı az oluyor maalesef
Onun dışında kuzum lactamil çay mı alalım sütlü içecek mi?
Sen kullanıyor Musun?
Evet canım bir sıkıntı olmasa bile azalıyor artik hareketleri arttı kuzuların ister istemez azalıyor. lactamil sütlü içecek canım ben pek sevmedigim için kakaolu olanından aldım içiyorum humana cay da içiyorum inşallah diğer aylarda güzel kilo alır canım

Canim süt kalitesi diye birsey yok hurafe bunlar uydurma iki doktorada sordum ikiside bebege göre süt olur yağlı yagsiz kaliteli kalitesiz oyle birsey yok
Arkadaş sütün kalitesini ne artırır demiş siz su yazmışsınız o halde öyle birşey yok diyip kendi adınıza bilgilendirseydiniz ki sütün kalitesine inanıyorum dengeli beslenilmediginde sadece su içildiğinde o süt su gibi olur doyurmaz bebeği ayrıca doktorların her dediğine bakarsan yanılırsın canım benim iki doktorun tavsiyeleri yüzünden sütüm azaldı demem o ki bana gore hurafe değil

Ben uyandırmıyorum uzun süredir biz de 128 günlüğüz kendisi uyanıyor ama max kesintisiz 5:saat uyuduğu oluyor o da vaxı geceler genelde 3-4 saatte bir kalkıyor enziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…