2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun

Uyandırma anacim o kendi uyanir acikirsa zaten zorla uyutuyoruz dengemiz şaşıyor

Ben oglene kadar calisiyorum. sonra kosar adim eve bebisime. kociskom pastalar borekler istiyo. gun nasil bitiyo anlamiyorum. tatli yorgunluk bazen bunalti.
Nasıl yapıyorsun canım pasta börek gündüz hiçbir şey yapamıyorum ben çoğu zaman bir kek cirpayim diyorum çocuk uyusa mikseri calistiramiyilorum uyanık olsa beni istiyor yemeği eşim gelince yapıyorum bir el acmasi börek olsa yerdik

Kizlar butun gununuzu nasil geciriyorsunuz sadece bebeklerinizle ilgilenerek mi ben hayattan izole olmus gibiyim ara ara aglama geliyo sizdede oluyo mu (
İlgilenmenin dışında kızımla etkinlik yapıyorum evi geziyorım mesela eşyaları anlatarak o da anlıyormuş gibi etrafa bakıyor anakucağında dursa hiçbir şey yapmasam bile sürekli konuşuyorum yrmrk yaparken arkam dönük oluyor mesela bir anda bırakıp şarkı söylüyorum yemek yapmaya devam ediyorum hiç uyutamıyorsam ki gündüz uyumuyoruz çok parka çıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz dışar çıktığımız gibi uyuyor öulr geçiyor zaman

Geçiriyorum mutfağa mesela sohbet ederek şarkı söyleyerek yapıyorum yemeği gün içinde sürekli konuşuyorum bazen telefonda konuşmamı bike üzerine alınıyor

Bende o dusuncedeyim ama doktor max.4 saat birak fazla birakma diyince 4 saat e bir uyandiriyorum senin bebis kac saat uyuyor geceleri araliksiz
Bana 2-3 aylıkken artık uyandırma dedi doktor sağlık ocagindaki hemşire Annem herkes bazen emerken dalıyor hemen tam doymadan 3 saat sonra uyanıyor ama tam doyduysa hele de dus aldıysa 7-8 Saat uyuyor 2 aylikkenden beri en son 10 bucuk 11 gibi iyice doyurup bakımını yapıp uyutuyorum sabah da 7.30 da kurulmuş gibi uyanıyor Gece uyandığında hiç konuşmuyorum belki ninni söylüyorum bazen uykusu kaçıyor aksi halde

Kizlar butun gununuzu nasil geciriyorsunuz sadece bebeklerinizle ilgilenerek mi ben hayattan izole olmus gibiyim ara ara aglama geliyo sizdede oluyo mu (

Can'ım biz de genellikle aynıyız
Günlük rutinim yavrumla ilgilen Gül oyna ev temizliği yemek derken,nette takılmak,akşam eşimle muhabbet ;oğlum uyuyunca da enerjim kalırsa kitap okuma vs...
Ama ben dışarı çıkıyorum
Haftada 3-4 gün Ya arkadaşlara annemlere giderim Ya onlar gelir
Haftasonu ailece takılırız
Ama hafta içi evde olursak yavrum E ev işleri dışında pek bi şey yapılmıyor

Uyku eğitiminde 3.gün

3.gün
5.45 uyandık
Yeniden uyuduk 7.30uyandık
9.30uyuduk 11.30 uyandık
14.10uyuduk
15.30uyandık
17.00şekerleme
17.40uyandık
21.30uyuduk

Uykularımız sabah geç kalkmamızdan dolayı 30dk ilerlemiş oldu
Ancak beni mutlu eden olay saat 21.00 de kendiliğinden uykuya dalması oldu
Demek ki alışkanlık kazanıyoruz inşaalalh

4.günümüz dün idi

Dün annemin hastane işlerinden dolayı uykuya geçişimiz birazcık zor olsa da çok şükür 4.güne rağmen gayet başarılı idik..

4.günün notunu da paylaşacağım ancak şu an uykudayken kuzum; Hastaneye gitmek için cicilerimizi ve kendimi hazırlamam gerk..sonrası markete marangoza felan gideceğiz nasipse

canım bizde olduk benim kızımda ilkinde sadece küçük bir ses çıkardı ikinci de çok agladı ya kıyamam onlara çok yakıyormuş. çok şükür bizim 2.günümüz ateşsiz atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…