2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ben süt kalitesi için laktamil aldım ama etkili mi bilmiyorum. birde kuşburnu çayı demleyip içiyorum öyle duymuştum.

Etkinli
Etkinliklerinden bahsedermisin daha once yazmismiydin hatirlayamadim

Benim yakinimda gidebilecegim kimse yok esimin tatil oldugundada soguk diye avm ye gidip ihtiyaclari alip donuyoruz yakinda annem kiz kardesim olsa bide gece uyku bolununce dinlenmis olmuyorum gunduz ruh gibi bebisle ilgileniyorum surekli kapali kalmakta eklenince biraz gerildim

bende regl olmadim rahatsizda deilim.regl olunmadiginda rahimdr kalinlasma zaten olur bu olagan bir durum.disardan mudahale neden ettirelimki.benim annem 1 sene olmamis.bence gereksiz bir yonlendirme olmus doktorunki.hic oyle birsey duymadim

Rota asimiz var gittiğim de soracam hala 3 saatte bir emzirmem gerekiyor mu diyr kime sorsam 2 aydan sonra uyandirmayi birakmislar bakalim bizim dr ne diyecek bode 5 saat kadar uyuyunca uyandiriyorum icim rahat etmiyor

Dr gel kanatalim yoksa skinti verir demisti
1 sene olmasan normal hem ne demek gel kanatalim nasıl bi tabir o ya cpk gereksiz müdahale ettirme vücut dengeni bozdurma ben kızımda hemen oldum adet oglusta daha olmadım yani gayet normal bişi kafana takma bunu

Kapalı kalmak direk etkiler maalesef
Sıkı giyinip yürüyüş yapsan 10dk olsa iyi gelir aana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…