- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.581
ben süt kalitesi için laktamil aldım ama etkili mi bilmiyorum. birde kuşburnu çayı demleyip içiyorum öyle duymuştum.Kızlar doktor kontrolümüz vardı 4.ayımızı doldurmamıza 5gün var
Bu ay kilo alımımız pek düşük
Sadece 400gr almışız
Bu ay oğlumun 10gün hasta olması benim bi hafta hasta olmam ve oğlumun sünnet olması etki edebilirmiş çünkü bi ay önce 1kg almıştı
Sağlıklı geçen bi ay sonrası alınan kilosu önemli takip edelim Dedi
Sonrasında kilo almazsa nedenini araştırırız Dedi
Sütün kalitesini nasıl arttırabiliriz??
Tesekkur ederim guzel temennilerin icinAllah hepimize kolaylik versin. skma canini. bebisin saglkli olsunda
Etkinliklerinden bahsedermisin daha once yazmismiydin hatirlayamadimİlgilenmenin dışında kızımla etkinlik yapıyorum evi geziyorım mesela eşyaları anlatarak o da anlıyormuş gibi etrafa bakıyor anakucağında dursa hiçbir şey yapmasam bile sürekli konuşuyorum yrmrk yaparken arkam dönük oluyor mesela bir anda bırakıp şarkı söylüyorum yemek yapmaya devam ediyorum hiç uyutamıyorsam ki gündüz uyumuyoruz çok parka çıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz dışar çıktığımız gibi uyuyor öulr geçiyor zaman
Benim yakinimda gidebilecegim kimse yok esimin tatil oldugundada soguk diye avm ye gidip ihtiyaclari alip donuyoruz yakinda annem kiz kardesim olsa bide gece uyku bolununce dinlenmis olmuyorum gunduz ruh gibi bebisle ilgileniyorum surekli kapali kalmakta eklenince biraz gerildimCan'ım biz de genellikle aynıyız
Günlük rutinim yavrumla ilgilen Gül oyna ev temizliği yemek derken,nette takılmak,akşam eşimle muhabbet ;oğlum uyuyunca da enerjim kalırsa kitap okuma vs...
Ama ben dışarı çıkıyorum
Haftada 3-4 gün Ya arkadaşlara annemlere giderim Ya onlar gelir
Haftasonu ailece takılırız
Ama hafta içi evde olursak yavrum E ev işleri dışında pek bi şey yapılmıyor
Ben canim dr a gidecegimKızlar benim gibi hiç adet görmeyen var mı süt mü koruyor yoksa başka bişi mi4. Ayımız bitti
Doktora gidicek bişi yok.. normal bir durum. Doktora ben başka sebepten gittim. Emzirdiğin için östrojen hormonu üretmiyormuş vücut.. 4 ay sonra daha yeni regl oldum.Ben canim dr a gidecegim
Dr gel kanatalim yoksa skinti verir demistiDoktora gidicek bişi yok.. normal bir durum. Doktora ben başka sebepten gittim. Emzirdiğin için östrojen hormonu üretmiyormuş vücut.. 4 ay sonra daha yeni regl oldum.
Canım bence dışardan müdahaleye hiç gerek yok, eltim 8.ayında oldu. Herşeyi akışına bırak bu bir hastalık değilDr gel kanatalim yoksa skinti verir demisti
İlk defa böyle bişi duydumDr gel kanatalim yoksa skinti verir demisti
Dogru canim haklisin hastalik degilde olamamakta normal degil bence bide kal~nlasma var demistiCanım bence dışardan müdahaleye hiç gerek yok, eltim 8.ayında oldu. Herşeyi akışına bırak bu bir hastalık değil
1 -2 haftadır boyle canım sütümde azaldı iyice emmeyince iki göğüsten 15cc zor çıkıyor sagmaniinda bi anlamı kalmadı yaniNiye emmiyor canım ne zamandır böyle
Rota asimiz var gittiğim de soracam hala 3 saatte bir emzirmem gerekiyor mu diyr kime sorsam 2 aydan sonra uyandirmayi birakmislar bakalim bizim dr ne diyecek bode 5 saat kadar uyuyunca uyandiriyorum icim rahat etmiyorBana 2-3 aylıkken artık uyandırma dedi doktor sağlık ocagindaki hemşire Annem herkes bazen emerken dalıyor hemen tam doymadan 3 saat sonra uyanıyor ama tam doyduysa hele de dus aldıysa 7-8 Saat uyuyor 2 aylikkenden beri en son 10 bucuk 11 gibi iyice doyurup bakımını yapıp uyutuyorum sabah da 7.30 da kurulmuş gibi uyanıyor Gece uyandığında hiç konuşmuyorum belki ninni söylüyorum bazen uykusu kaçıyor aksi halde
Bende henüz adet olmadımCanım bence dışardan müdahaleye hiç gerek yok, eltim 8.ayında oldu. Herşeyi akışına bırak bu bir hastalık değil
1 sene olmasan normal hem ne demek gel kanatalim nasıl bi tabir o ya cpk gereksiz müdahale ettirme vücut dengeni bozdurma ben kızımda hemen oldum adet oglusta daha olmadım yani gayet normal bişi kafana takma bunuDr gel kanatalim yoksa skinti verir demisti
Hepsini denicem sırayla inşaallah canım saolasınben süt kalitesi için laktamil aldım ama etkili mi bilmiyorum. birde kuşburnu çayı demleyip içiyorum öyle duymuştum.
Aaaa canım bebişkerimiz adaş mış cok sevindim bizim yarımızda gitti geçmiş olsun canım tez vakitte iyi olsun insallah allah damatlıgıni da göstersinBiz bugün sünnet olduk teyzeleri yumurtanın sarısı gitti ertuğrul un yarısı
Kapalı kalmak direk etkiler maalesefBenim yakinimda gidebilecegim kimse yok esimin tatil oldugundada soguk diye avm ye gidip ihtiyaclari alip donuyoruz yakinda annem kiz kardesim olsa bide gece uyku bolununce dinlenmis olmuyorum gunduz ruh gibi bebisle ilgileniyorum surekli kapali kalmakta eklenince biraz gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?