- 25 Mayıs 2013
- 14.031
- 20.731
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.601
canım bizde olduk benim kızımda ilkinde sadece küçük bir ses çıkardı ikinci de çok agladı ya kıyamam onlara çok yakıyormuş. çok şükür bizim 2.günümüz ateşsiz atlattık
Beeeeeeeeeéennnnnnnnnn
Ben olmadım canım
Ben de henüz görmedim. En son 1 sene önce gördüm, bazen olacağımı bile unutuyorum.. oh böyle dünya varmış
Kızlar ben test yaptım ne olur ne olmaz diye çıkmadı şükür:) ama adet olmadım diye mi bilmem çok şişkinim.. bi olaydım iyiydiBen canim dr a gidecegim
Benim oğlum da kusmuklu lama. Hem devamli kusuyo hem tükürüyor hem salyasi akıyor devamli. Günün geri kalan dakikalarını ise parmagini elini geçtim yumrugunu agzina sokarak kusuyor oyle geciriyoruzKızlar miniğim lama gibi tükürüyo:) çok güzel de ne zaman bitecek yeter gari
1 sene olmasan normal hem ne demek gel kanatalim nasıl bi tabir o ya cpk gereksiz müdahale ettirme vücut dengeni bozdurma ben kızımda hemen oldum adet oglusta daha olmadım yani gayet normal bişi kafana takma bunu
dr lar ne derse guveniyoruz iste bilemiyosun ki dogru mu degil mihaklisin bekleyeyim ben en iyisi1 sene olmasan normal hem ne demek gel kanatalim nasıl bi tabir o ya cpk gereksiz müdahale ettirme vücut dengeni bozdurma ben kızımda hemen oldum adet oglusta daha olmadım yani gayet normal bişi kafana takma bunu
Biliiyorum canim bende tup bebek yaptirdim. Ayrica regl olmadiginda rahim kendini gebelik icin hazirlar hepsini biliyorum ama dr oyle soyleyince kafam karistibende regl olmadim rahatsizda deilim.regl olunmadiginda rahimdr kalinlasma zaten olur bu olagan bir durum.disardan mudahale neden ettirelimki.benim annem 1 sene olmamis.bence gereksiz bir yonlendirme olmus doktorunki.hic oyle birsey duymadim
Bebisi hastalandiririm diye cikamiyorumKapalı kalmak direk etkiler maalesef
Sıkı giyinip yürüyüş yapsan 10dk olsa iyi gelir aana
Benimkide ayni anlattigin gibiBenim oğlum da kusmuklu lama. Hem devamli kusuyo hem tükürüyor hem salyasi akıyor devamli. Günün geri kalan dakikalarını ise parmagini elini geçtim yumrugunu agzina sokarak kusuyor oyle geciriyoruz
Ayni anda vermeyin dedi ebe demir ilacini gunduz d vitaminini aksam veriyorum benDemir ilaci ile d vitamini ne zaman veriyorsunuz ? Ayni anda verilir mi ?
Uyurken emzirseydin canım veya ayakta gezerek bence denersen tekrar gelebilir sütün1 -2 haftadır boyle canım sütümde azaldı iyice emmeyince iki göğüsten 15cc zor çıkıyor sagmaniinda bi anlamı kalmadı yani
Ayni anda vermeyin dedi ebe demir ilacini gunduz d vitaminini aksam veriyorum ben
Aşağı sokağa kadar bile insen iyi gelir. Ben haftada 2 kez kendim çıkarıyorum. Haftasonu da illaki bir planımız oluyor çıkmış oluyoruz. Yoksa çok bunaltıcı evde durmak. Hele ki çalışıyorsan ve bebek doğunca eve kapandıysanBebisi hastalandiririm diye cikamiyorum
Demir ilacini ac d vitaminini tok almasi gerekiyo.karnini doyurup vitamini, 1saat sonrada demir ilacini verebilirsin ben oyle yapiyorumDemir ilaci ile d vitamini ne zaman veriyorsunuz ? Ayni anda verilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?