2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aaaa canım bebişkerimiz adaş mış cok sevindim bizim yarımızda gitti geçmiş olsun canım tez vakitte iyi olsun insallah allah damatlıgıni da göstersin
S Sahra43 3.ertuğrul da sünnet olduğunaaa göre bi kutlama yapmak gerek
Rabb im sağlık versin cümle evlatlarımıza hayırlııı olsun

canım bizde olduk benim kızımda ilkinde sadece küçük bir ses çıkardı ikinci de çok agladı ya kıyamam onlara çok yakıyormuş. çok şükür bizim 2.günümüz ateşsiz atlattık

Bizimde ateş olmadi ama 2.gun agrisi oldu sanirim cok huysuzlandi calpol verdim mecburen. Su an iyiyiz cok şükür. Hepsi onlarin sagligi için

1 sene olmasan normal hem ne demek gel kanatalim nasıl bi tabir o ya cpk gereksiz müdahale ettirme vücut dengeni bozdurma ben kızımda hemen oldum adet oglusta daha olmadım yani gayet normal bişi kafana takma bunu
1 sene olmasan normal hem ne demek gel kanatalim nasıl bi tabir o ya cpk gereksiz müdahale ettirme vücut dengeni bozdurma ben kızımda hemen oldum adet oglusta daha olmadım yani gayet normal bişi kafana takma bunu
dr lar ne derse guveniyoruz iste bilemiyosun ki dogru mu degil mihaklisin bekleyeyim ben en iyisi

Bi
bende regl olmadim rahatsizda deilim.regl olunmadiginda rahimdr kalinlasma zaten olur bu olagan bir durum.disardan mudahale neden ettirelimki.benim annem 1 sene olmamis.bence gereksiz bir yonlendirme olmus doktorunki.hic oyle birsey duymadim
Biliiyorum canim bende tup bebek yaptirdim. Ayrica regl olmadiginda rahim kendini gebelik icin hazirlar hepsini biliyorum ama dr oyle soyleyince kafam karisti

Bebisi hastalandiririm diye cikamiyorum
Aşağı sokağa kadar bile insen iyi gelir. Ben haftada 2 kez kendim çıkarıyorum. Haftasonu da illaki bir planımız oluyor çıkmış oluyoruz. Yoksa çok bunaltıcı evde durmak. Hele ki çalışıyorsan ve bebek doğunca eve kapandıysan

S Sahra43 canım bende sağıyorum emmiyor sağma aralıklarını sıklaştır saat başı 5 dk bile olsa uyar göğüslerini.. saat başı 5 cc çıksa 12×5 60 cc içer hem artar da emin ol.. bir de sadece pompa göğsüne koyup bekleme çıkmasını.. damar damar geziyorum ben.. bazen yarım saat çıkmıyor sonra bi damarın üzerine geliyor parmağım baya fışkırıyo.. face de emziren anneler grubunu talip etmeni öneririm.. bebişler daha küçük pes etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…