- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.761
Kızlar ya ben hala kilo veremedimnasıl vercez bu kiloları
Sevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım. Eki Görüntüle 1871898
Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...
Ay şu kaynanalar ne kdar çok biliyor dolaşım uzmanı mübarek damarlar felan !!!!! Benim kızımda zayıf banada sütün yaramıyor deyip duruyo bilmiyor ki mama veriyorum ve benle veren yemgemin bebeği tosbik benim ince aynı veriyoruz bünye bu yani !!!! Kızım hapşursa benim sütümden öksürse süt ne sütmüş arkadaş
Kızlar üstümde kırgınlık var ıhlamur içsem zararı olur mu
O zaten söylenmesi gereken sihirli sözcük gibi. Söylediğin an carpiliyorsun
Kizlar dun gece saat 2den beri uyumadik minigimle. Iste bu sut yaramama olayini filan one surdu kayinvalidem bi doktor varmis cok iyimis ona gidib dedi. Gittik doktor dedi ki sakin serbet turu bisey vermeye kalkmasin buyukler. Dedim ki bal verdiler. Delirdiniz mi bu cocuk o yuzden agliyo bal verilir mi diye bi kizdi. Iyi ki zehirlenmemis dedi. Bi hafta boyunca boyle aglayabilir dedi balin etkisi. Sutum yariyo mudur dedim kilosu artiyosa yariyodur sakin baska bisey verme su bile verme dedi. Gaz ilaclarina da fazla umut bGlama dedi. Onlar sadece gazi bi bolgede topluyo yapmaniz gereken gegirtmek dedi baska turlu duzelmez gaz dedi. 9 gunde 580 gr almis iyi degil mi kizlar?
Bayildimmm muhtesem. Daha guzeli olamazdi herhaldeSevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım. Eki Görüntüle 1871898
Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...
Hanimlar mutfakta iş yaparken bebeği de uyutma taktiğimi paylaşmak istiyorum
Bebeği anakucağına koyup mutfağa getiriyorsunuz. Davlumbazı açıyorsunuz. Bebişiniz onun sesinde uyurken siz de yemekler yapıyorsunuz. İşte bu kadarbenim gibi evde bebeğiyle başbaşa olanlara fikir olsun :)
C
Caim ikilisinde de sagim gucu azaliyormus. Yine tekli kullaniyolarmis.Cok mu uzun suruyor sagmasi. Ben lansinoh ikilide karar kildim
Hımm aslında gidilse iyi olur Allah korusun enfeksiyonfalan varsa önlem alınır, pozitif düşünmeye çalış canım muayene yapılınca oraya odaklanma
Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
Sevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Canımcım, ben tüm bebeklerim için kullandım. Şimdi de kullanıyorum.
Ekin çoğu zaman meme istiyor ama süt olsun istemiyor :) mememi büyük bir hevesle alıyor ve bırakması bir oluyor.
O zaman emzik veriyorum ve parmak emmeye çalışıyor şimdi. Tabii hemen parmak dışarı emzik içeri.
Ben parmak emme durumundan hala çekiyorum da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?