2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

nefissssss, ellerine sağlık.

puhahahahhahaha :))))) herşeyin uzmanı onlar ya :)))

hey maşallah, çok güzel kilo alıyor .

allah sabırlar versin sana, çok zor ama az daha sabır.

Baayikdim
Bayildimmm muhtesem. Daha guzeli olamazdi herhalde

ya ben de denedim, tutmadı bizim kızda :)) belki davlumbaz işe yaramazdır :))

Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.

C

Caim ikilisinde de sagim gucu azaliyormus. Yine tekli kullaniyolarmis.Cok mu uzun suruyor sagmasi. Ben lansinoh ikilide karar kildim

Canim eger cocuk emmediyse on dk da tek memeden 80 ml falan cikio ama sonucta sut bitene kadar sagmak ve bitincede bikac dk sagmak lazim sutun azalmamasi icin o zaman baya zaman aliyo saat tuttum iki memede yarim saatten fazla zaman harciyorum. Ki gayet cekimi kuvetli. Hos iki gundur sutum cok azaldi ama

Hımm aslında gidilse iyi olur Allah korusun enfeksiyonfalan varsa önlem alınır, pozitif düşünmeye çalış canım muayene yapılınca oraya odaklanma

Aslinda enfeksiyon kapmisim bile bugun ic hastaliklarina gitmistim onuda soledim ilac yazdi bana yatin baslicam

Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.

Canımcım, ben tüm bebeklerim için kullandım. Şimdi de kullanıyorum.

Ekin çoğu zaman meme istiyor ama süt olsun istemiyor :) mememi büyük bir hevesle alıyor ve bırakması bir oluyor.
O zaman emzik veriyorum ve parmak emmeye çalışıyor şimdi. Tabii hemen parmak dışarı emzik içeri.

Ben parmak emme durumundan hala çekiyorum da :))

Supermis canım eline sağlık benimde eşimin bugün doğum günü ama ben bişey alamadım 2 çocukla çıkamadım özel yeteneğimde yok

Hic bir yan etkisini gordunmu vanim annem basimin etini yiyorda. Yada nasil kullanmaliyiz hep agzindami kalmali yoksa zorlanincami vermeliyiz

misam canim
Bende ayni gunlerdeyim 4 gun oldu ve bitti yani ader olduk iyimi kotumu oldu bilemedim ama oldu ve bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…