- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.621
Sendende razi olsun .Çoksağol cnm ya ben ayni anda verdim bugün boşa mi gitti yani. Yarin senin gibi yapayım. ALLAH RAZI OLSUN cnm senden
Aynen canim ya bizimki de huysuzland ı ama dediğin gibi sağlıkları için sartBizimde ateş olmadi ama 2.gun agrisi oldu sanirim cok huysuzlandi calpol verdim mecburen. Su an iyiyiz cok şükür. Hepsi onlarin sagligi için
ayyy bende çok sevindim canım çok tesekkur ederim inşallah biran önce iyilesiriz bizdeAaaa canım bebişkerimiz adaş mış cok sevindim bizim yarımızda gitti geçmiş olsun canım tez vakitte iyi olsun insallah allah damatlıgıni da göstersin
denedim canım uyurken bile o gözler karanlıkta fincan gibi açılıyor basıyor ağlamayı hemen ayak denedim yatarak denedim göğüse mama damlatarak denedim yok hala deniyorum belki alır diyeUyurken emzirseydin canım veya ayakta gezerek bence denersen tekrar gelebilir sütün
doğru söylüyorsun canım pes etmemek gerek tavsiyeni deneyecegim grubuda mutlaka takip edeceğim çok tesekkur ederim bazen insan kendi kendine çözüm bulamıyor tıkanıyor sanki çok sağolS Sahra43 canım bende sağıyorum emmiyor sağma aralıklarını sıklaştır saat başı 5 dk bile olsa uyar göğüslerini.. saat başı 5 cc çıksa 12×5 60 cc içer hem artar da emin ol.. bir de sadece pompa göğsüne koyup bekleme çıkmasını.. damar damar geziyorum ben.. bazen yarım saat çıkmıyor sonra bi damarın üzerine geliyor parmağım baya fışkırıyo.. face de emziren anneler grubunu talip etmeni öneririm.. bebişler daha küçük pes etme..
ayni durumdayız canım bu kusmalar çok zor çok rabbim şifalar nasip etsin insallahBenim oğlum da kusmuklu lama. Hem devamli kusuyo hem tükürüyor hem salyasi akıyor devamli. Günün geri kalan dakikalarını ise parmagini elini geçtim yumrugunu agzina sokarak kusuyor oyle geciriyoruz
Kızlar ben test yaptım ne olur ne olmaz diye çıkmadı şükür:) ama adet olmadım diye mi bilmem çok şişkinim.. bi olaydım iyiydi
Evet canim eve kapandim isyerinde arkadaslarla oturup iki cift laf edince bile iyi geliyodu en azindan sabah cikip aksam gelirken yuruyodum calisabilirdim ama cocuguma kiyamadim Turk kadinlari anne olduktan sonra kendini evlatlarina adarmis yabancilarda boyle degilmis durumAşağı sokağa kadar bile insen iyi gelir. Ben haftada 2 kez kendim çıkarıyorum. Haftasonu da illaki bir planımız oluyor çıkmış oluyoruz. Yoksa çok bunaltıcı evde durmak. Hele ki çalışıyorsan ve bebek doğunca eve kapandıysan
Bende işe başlayacağım gün geldiğinde ne yapacağım diye düşünüp üzülüyorum şimdidenEvet canim eve kapandim isyerinde arkadaslarla oturup iki cift laf edince bile iyi geliyodu en azindan sabah cikip aksam gelirken yuruyodum calisabilirdim ama cocuguma kiyamadim Turk kadinlari anne olduktan sonra kendini evlatlarina adarmis yabancilarda boyle degilmis durum
Benimki almiyodu o ara belki dogru bir uygulama degil ama recelden parmagimla hem azina hem gogsume dokundurup verdim aldidenedim canım uyurken bile o gözler karanlıkta fincan gibi açılıyor basıyor ağlamayı hemen ayak denedim yatarak denedim göğüse mama damlatarak denedim yok hala deniyorum belki alır diye
Amin aynen bakiciya birakip nasil gidecegim simdiden gozlerim doluyo dusundukce aksama kadar goremicek diye evdeyken adim adim degisimlerini gozlemliyoruz bircok anini kaciracagiz belki de isten gel kostur kostur yemek hazirla bebegi doyur uyut ertesi gun bebisin yiyecegini hazirla falan derken cok fazla vakit geciremicez aman iste deli sorular hayirlisi canim yasayip gorecegizBende işe başlayacağım gün geldiğinde ne yapacağım diye düşünüp üzülüyorum şimdidenHep evde olmak da zor bebeği bırakıp gitmek daha da zor. Allah herkesin yardımcısı olsun
Demir ilacini ac d vitaminini tok almasi gerekiyo.karnini doyurup vitamini, 1saat sonrada demir ilacini verebilirsin ben oyle yapiyorum
Canim ben günlük sütten küçük saklama kabına yaptın kızıma. Cezve de isit serçe parmağını içine koyup 3 e sayacak kadar olsun isi. Elini yakmasın yani. Sonra da 1 tatlı kaşığı yoğurt koy üstünü sar.6 saat sonra dolaba koy bunu 2 gün yedirinilirsin.Yogurdu nasil yapacağım kizlar yardim edin
Canim ben günlük sütten küçük saklama kabına yaptın kızıma. Cezve de isit serçe parmağını içine koyup 3 e sayacak kadar olsun isi. Elini yakmasın yani. Sonra da 1 tatlı kaşığı yoğurt koy üstünü sar.6 saat sonra dolaba koy bunu 2 gün yedirinilirsin.
Bebek icin yapacaksan kucuk bir cam kavanoza 1 tatli kasigi yogurt 45 derece olacak sut birmiktar sutle uogurdu karistir iyice kavanoza karistir kapagini kapat uzerine ortu ort 4-5 saat beklet sonra ac dolapta bir gece bekleyince cok guzel oluyo ben kendimize yaptigimda 5 lt yaYogurdu nasil yapacağım kizlar yardim edin
Basla canim hem kafa krmiklerinin gelisip bingildagin kapanmasi icin hem kolay dis cikarabilmesi icin hem yurumesi icin d vit gerekli kan damlasida onemli simdi basla gec degilÇok bilmek iyi değil galiba:/
Sağlıkocağını verdiği d vitaminini hiç kullanmadım kansorejen madde var diye, şimdide kan damlasını kullanmıyorum.
Yanlış yapıyorum değilmi?
Şimdi kullanmaya başlasammı d vitaminini? Geç mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?