- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.641
Cok gecmis olsun burda herkesin yoklugu belli oluyor tabiki seninde calpolu ilk defa verince uyusukluk yapiyo yari baygin gibi oluyo bebisler atesi yoksa calpol verme bence dr git ihmal etme kendini cigerlerine indiyse biraz zor iyilesirKizlar ne var ne yok benim yokluğum hiç belli olmamış ki kimse yazmamis bana merak etmemiş yirmi gündür giremedim benim kiz hep ilgi istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.birde dun kinaya gittik oynadım terledim esimde hastaydi aksami basladi bogazim uyuyamadim acisina gece kalkıp ihlamur kaynattım parol içtim bugün biraz daha iyiyim gibi.kemiklerim agriyo tavugu haşlayıp çorba yaptım.doktora gttik btane ilac verdi emzrdigin icin başka brsey veremem gogus hastaliklarina gozuk cigerlerin kotu dedi hirliyorumm.kizimda hapsuruyor arada oksuruyor calpol verdim dunde bugunde hatami ettim ki ? gecmesin diye ama biraz halsiz gibi sesi pek çıkmıyor konusmuyr calpolden olablirmi ? maske alcam kizim solumasin nefesimi diye.çok hastayım kizlarr
Doktora gttim canim da o da bir ilac verdi baska veremem dedi emzirdgn için.gogus hastalklrna gt dedi bilemedim hergun bol ihlamur iciyorum kalin giyiniyorum onu kullanayin gecmezse giderim artik.vermiycem tuhaf oldum kizimi oyle gorunce neselidir kahkahalar atar cevap verir normalde.bugun eser yoktu tovbe vermem.sagol bu arada :)Cok gecmis olsun burda herkesin yoklugu belli oluyor tabiki seninde calpolu ilk defa verince uyusukluk yapiyo yari baygin gibi oluyo bebisler atesi yoksa calpol verme bence dr git ihmal etme kendini cigerlerine indiyse biraz zor iyilesir
Evet onlardanŞişede satilan günlük sutlerden degil mi ?
Bencede çok.bağırsakları tam olgunlaşamadan bu kadar yüklenilmesi doğru değil bence ya.ilk 6ay mamayla telafi edilmeli 6 aydan sonra ek gıdayla telafiye gidilmeli.anne sütü hiç almıyorsa 4ayda başlatıyorlar ek gıdaya ama bildiğim kadarıyla tadımlık az az.Kızlar arkadaşımın bebegim 4 aylık bi günde hem corba hem yoğurt hem muhallebi veriyomusniye o kadar veriyorsun dedim anne sütü almıyo vitamin almıyo senin için kolay dedi bende formül mama vermen yeter dedim ama dinlemiyor beniii cok degil mi bunlar
yetiskin gibi masallah.cok fazla.ben gunde 1 kere max 1 cay bArdagi veriom verdigimiKızlar arkadaşımın bebegim 4 aylık bi günde hem corba hem yoğurt hem muhallebi veriyomusniye o kadar veriyorsun dedim anne sütü almıyo vitamin almıyo senin için kolay dedi bende formül mama vermen yeter dedim ama dinlemiyor beniii cok degil mi bunlar
Oyy hemde 4aylik kiyamam kuzuya ya yazik minige onun midesi bagirsagi nasil kaldiriyo bunlariKızlar arkadaşımın bebegim 4 aylık bi günde hem corba hem yoğurt hem muhallebi veriyomusniye o kadar veriyorsun dedim anne sütü almıyo vitamin almıyo senin için kolay dedi bende formül mama vermen yeter dedim ama dinlemiyor beniii cok degil mi bunlar
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendineKizlar ne var ne yok benim yokluğum hiç belli olmamış ki kimse yazmamis bana merak etmemiş yirmi gündür giremedim benim kiz hep ilgi istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.birde dun kinaya gittik oynadım terledim esimde hastaydi aksami basladi bogazim uyuyamadim acisina gece kalkıp ihlamur kaynattım parol içtim bugün biraz daha iyiyim gibi.kemiklerim agriyo tavugu haşlayıp çorba yaptım.doktora gttik btane ilac verdi emzrdigin icin başka brsey veremem gogus hastaliklarina gozuk cigerlerin kotu dedi hirliyorumm.kizimda hapsuruyor arada oksuruyor calpol verdim dunde bugunde hatami ettim ki ? gecmesin diye ama biraz halsiz gibi sesi pek çıkmıyor konusmuyr calpolden olablirmi ? maske alcam kizim solumasin nefesimi diye.çok hastayım kizlarr
Hayırlı akşamlar hanimlar bebegimde 4 ayını bitirmek üzere artık sutum yetmiyor bazen ne vermeliyim nasıl yapmalıyım bi hafta sonra aşisi var hemsireye sorcamda siz nasil yapiyorsunuz merak ettim
Hmm anladım canım çok sağol cevabın içinhemsire degil de cocuk doktorunun yonlendirmesiyle birseyler yapsan iyi olur.mama takviye edip bir yandan da ek gida tadimlarina baslayabilirsin sanirim
Sağol canimCanim cok gecmis olsun dikkat et kendine
canım yeniden aldirdim ama bu seferde sit yok iki çekiyo gelmiyo diye agliyorBenimki almiyodu o ara belki dogru bir uygulama degil ama recelden parmagimla hem azina hem gogsume dokundurup verdim aldi
Arkadaslarin onerileri oldu sutu olmayan annelere bence ise yariyo sicak dus anne cayi dereotu yurumek sagmak vs.canım yeniden aldirdim ama bu seferde sit yok iki çekiyo gelmiyo diye agliyor
Kizlar ne var ne yok benim yokluğum hiç belli olmamış ki kimse yazmamis bana merak etmemiş yirmi gündür giremedim benim kiz hep ilgi istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.birde dun kinaya gittik oynadım terledim esimde hastaydi aksami basladi bogazim uyuyamadim acisina gece kalkıp ihlamur kaynattım parol içtim bugün biraz daha iyiyim gibi.kemiklerim agriyo tavugu haşlayıp çorba yaptım.doktora gttik btane ilac verdi emzrdigin icin başka brsey veremem gogus hastaliklarina gozuk cigerlerin kotu dedi hirliyorumm.kizimda hapsuruyor arada oksuruyor calpol verdim dunde bugunde hatami ettim ki ? gecmesin diye ama biraz halsiz gibi sesi pek çıkmıyor konusmuyr calpolden olablirmi ? maske alcam kizim solumasin nefesimi diye.çok hastayım kizlarr
Gecmis olsun cnm biz de oyle bi durum atlattik maskeyle dolastim bende evde ama şükür uygara gecmediKizlar ne var ne yok benim yokluğum hiç belli olmamış ki kimse yazmamis bana merak etmemiş yirmi gündür giremedim benim kiz hep ilgi istiyor ne yapacağımı şaşırdım artık.birde dun kinaya gittik oynadım terledim esimde hastaydi aksami basladi bogazim uyuyamadim acisina gece kalkıp ihlamur kaynattım parol içtim bugün biraz daha iyiyim gibi.kemiklerim agriyo tavugu haşlayıp çorba yaptım.doktora gttik btane ilac verdi emzrdigin icin başka brsey veremem gogus hastaliklarina gozuk cigerlerin kotu dedi hirliyorumm.kizimda hapsuruyor arada oksuruyor calpol verdim dunde bugunde hatami ettim ki ? gecmesin diye ama biraz halsiz gibi sesi pek çıkmıyor konusmuyr calpolden olablirmi ? maske alcam kizim solumasin nefesimi diye.çok hastayım kizlarr
Amin aynen bakiciya birakip nasil gidecegim simdiden gozlerim doluyo dusundukce aksama kadar goremicek diye evdeyken adim adim degisimlerini gozlemliyoruz bircok anini kaciracagiz belki de isten gel kostur kostur yemek hazirla bebegi doyur uyut ertesi gun bebisin yiyecegini hazirla falan derken cok fazla vakit geciremicez aman iste deli sorular hayirlisi canim yasayip gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?