- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.721
cnim 1 yasa kadar aylik kontrollerin yapilmasi oneriliyor.bize de doktor birsey demiyor biz gunu gelince randevumuzu alip gidiyoruzBizimlede paylas canim bize dr gelin demedi degistirecegim boyle giderse
Kesinlikle cok bebeğe yazik daha mideleri ne ki onlarinKızlar arkadaşımın bebegim 4 aylık bi günde hem corba hem yoğurt hem muhallebi veriyomusniye o kadar veriyorsun dedim anne sütü almıyo vitamin almıyo senin için kolay dedi bende formül mama vermen yeter dedim ama dinlemiyor beniii cok degil mi bunlar
Cam rende kullanmak gerekmisArmutu rendeledin mi ben meyveleri pisirmekten yana degilim birde kati meyve sIkacagi kullansak olur mu acaba
Vayyy becerikli hatunnn. Hem güzel hem anne hem becerikli
Her sabah yapiyoruz teyzesi bide muzik aciyoruz bana oyle perisan halde is yaptirmak cok hosuna gidiyo sipaninHamarat hatun bizede yolla o enerjiden masallah size
ha bu arada 2 gun deneme yeterli dedi.3 4 saatte 1 tattir ayni tadi gun icinde dedi.(2 kere)
Canım ben sularını vercem önce püreye sonra gececem ama alerji olup olmadığı anlaşılır dimi yine de suyu veya püresi farkeder mionce tek deneyin kizlar.iki tadi birlikte kullanmayin.hem alerjiye karsi hemde tatlari ayri almasini saglayin.ben 5 6 kere yogurt verdim.son ikisinde birine armut birine balkabagi koydum.armutla balkabagini ayri vermistim daha once.3 4 kasik yeterli tadim icin.begenmeyebilir kusabilir bunlar endise vermesin dedi doktor
aklima geldikce yaziyorum ayri ayri oldu hep
niye oyle yapacaksinki?puturlere alismalari gerekiyor.cam rende ile hem suyu cikiyor hem puturleniyor.doktor da cam rende dedi meyveler icin.alerji konusunda birsey diyemem suyundan anlasilirmi sormak lazim doktoraCanım ben sularını vercem önce püreye sonra gececem ama alerji olup olmadığı anlaşılır dimi yine de suyu veya püresi farkeder mi
Canım araştırmalarıma göre önce su sonra püre direk püreye mi başladın senniye oyle yapacaksinki?puturlere alismalari gerekiyor.cam rende ile hem suyu cikiyor hem puturleniyor.doktor da cam rende dedi meyveler icin.alerji konusunda birsey diyemem suyundan anlasilirmi sormak lazim doktora
once tek tek deneyin kizlar.yani yogurt 3 gun evet.ama sebzeleri 2 gun verdim ben alerjik degiller cunku.kabagi 2.gununde yogurda katip verdim.armut verdim 2 gun.1 hafta sonra yogurda armut karistirip verdim.boyle karistirdim.yarim cay barfagini gecmedik henuz.patates vermedm henuz.onu da mamayla ya da anne sutuyle biraz sivilastirip vericem.
Masallah yavruna herseyin iyi olmasi neguzel4. Ay kontrolümüz bitti. Geçen aydan bu yana 500 gr almış. Yeterli dedi doktorumuz bu aydan sonra alım yavaşlar dedi. Tüm gelişim iyi. Ek gıdaya geçirmedi. İlk 6 ay sadece anne sütü. Besinlerin tadını alınca memeyi istemeyebiliyorlarmış. Zaten elimde kaşık. Uzuuunnn zaman peşinde dolaşacağım için biraz daha rahat edeyim içsin sütünü gece uykusu iyi olduğu için gündüz uyumamasının üstünde çok durmadı. Haftaya da aşımız var herkese sağlıklı günlerrr :)
Çok yakın arkadaşım inanmadı ablası aldıAgrisiz atessiz bi gun olsun insallah nu arada Canimm kolyeleri nerden siparis ettin bide gercekten ise yariyomu
Eve geçince atayım fotoCanimcim ördüklerini yolla da ilham olsun bakarsin ben de atkidan baska bir sey örmeyi becerebilirim
Alla kehribar alıp memnun kalmayan duymadım ben de deneyip göreceğim size rapor ederim sonucuHayirli olsun asiniz kehribar kolye bende duydum ise yariyor mu acaba mama tabagi alti vakumlu alirsan iyi olurmus canim hepsini hayirli gunlerde kullanin lifler sepet bitince resim at bende severim oyle seyler
cam rendeden gecirp hepsini verdim.dotorumda aynisini dedi.arkadaslarm da oyle yaptiCanım araştırmalarıma göre önce su sonra püre direk püreye mi başladın sen
ayni siteden canim senin aldiginHangi siteden aldılar acep
Benimkiler de çok memnun kaldılar
Faydası olmazsa da estetik açıdan faydalanırız artık ama inşaallah olur
Boğazında kalma gibi bir durum olmaz dimi aslında blw yönteminde de püre şeklinde verin diyorlar ama ben cesaret edemiyorumcam rendeden gecirp hepsini verdim.dotorumda aynisini dedi.arkadaslarm da oyle yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?