2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kesinlikle cok bebeğe yazik daha mideleri ne ki onlarin

4. Ay kontrolümüz bitti. Geçen aydan bu yana 500 gr almış. Yeterli dedi doktorumuz bu aydan sonra alım yavaşlar dedi. Tüm gelişim iyi. Ek gıdaya geçirmedi. İlk 6 ay sadece anne sütü. Besinlerin tadını alınca memeyi istemeyebiliyorlarmış. Zaten elimde kaşık. Uzuuunnn zaman peşinde dolaşacağım için biraz daha rahat edeyim içsin sütünü gece uykusu iyi olduğu için gündüz uyumamasının üstünde çok durmadı. Haftaya da aşımız var herkese sağlıklı günlerrr :)

Canım ben sularını vercem önce püreye sonra gececem ama alerji olup olmadığı anlaşılır dimi yine de suyu veya püresi farkeder mi

Canım ben sularını vercem önce püreye sonra gececem ama alerji olup olmadığı anlaşılır dimi yine de suyu veya püresi farkeder mi
niye oyle yapacaksinki?puturlere alismalari gerekiyor.cam rende ile hem suyu cikiyor hem puturleniyor.doktor da cam rende dedi meyveler icin.alerji konusunda birsey diyemem suyundan anlasilirmi sormak lazim doktora

niye oyle yapacaksinki?puturlere alismalari gerekiyor.cam rende ile hem suyu cikiyor hem puturleniyor.doktor da cam rende dedi meyveler icin.alerji konusunda birsey diyemem suyundan anlasilirmi sormak lazim doktora
Canım araştırmalarıma göre önce su sonra püre direk püreye mi başladın sen

Masallah yavruna herseyin iyi olmasi neguzel

Agrisiz atessiz bi gun olsun insallah nu arada Canimm kolyeleri nerden siparis ettin bide gercekten ise yariyomu
Çok yakın arkadaşım inanmadı ablası aldı
İkinci dişi ve sonrakiler de hiç sıkıntı yaşamadı ne Ateş ne ağrı
Ayrıca çok kişi var memnun kalan
Bu arada totsandmore.com canım

Canimcim ördüklerini yolla da ilham olsun bakarsin ben de atkidan baska bir sey örmeyi becerebilirim
Eve geçince atayım foto
Çok kolay zaten
Benim ilk lifim 10 sene aradan sonra
Valla bol durmaktansa ör
Ben örerken oğlumu yatırıyorum yere o çabalıyor ben örüyorum gelip yünümü alıyor elini geçiriyor ipe çok komik oluyor

Hayirli olsun asiniz kehribar kolye bende duydum ise yariyor mu acaba mama tabagi alti vakumlu alirsan iyi olurmus canim hepsini hayirli gunlerde kullanin lifler sepet bitince resim at bende severim oyle seyler
Alla kehribar alıp memnun kalmayan duymadım ben de deneyip göreceğim size rapor ederim sonucu
Fotoları Atacam
Bi lif bitti
Bi yünden iki adet çıkıyor bakalım ikinciye bismillah dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…