- 25 Mayıs 2013
- 14.031
- 20.731
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.741
Yas şaşırdım acep kişiden kişiye Ya da inanca göre değişiyor muayni siteden canim senin aldigin
Annesiyle oynamak hosuna gidiyor her aktiviteyi oyuna donusturuyo akilli bidik:)Her sabah yapiyoruz teyzesi bide muzik aciyoruz bana oyle perisan halde is yaptirmak cok hosuna gidiyo sipanin
yoo ben verdim elma armut muz da versim bugunBoğazında kalma gibi bir durum olmaz dimi aslında blw yönteminde de püre şeklinde verin diyorlar ama ben cesaret edemiyorum
Yas şaşırdım acep kişiden kişiye Ya da inanca göre değişiyor mu
Benim arkadaşlar da çok memnun kaldı
Bakalım deneyip test edeceğim artık
Dr bana her seye bir cay kasigi ile basla dedi en fazla yrm cay bardagi verilecekmisBen şimdi yogurttan basladim ek gidaya 3 gün boyunca veriyorum degil mi ? 5 cay kaşığı verdim ilk gün. Günde 1 defa yeterli degil mi başlangıç için
Yedirebilirsin canim alerjisi olmadiktan sonraCanım ben 1 hafta sonra başlayacağım 3 gün boyunca ayni şeyi vercem mesela yoğurt 1 tatlı kaşığı ikinci gün 2 üçüncü gun3 tatlı kaşığı günde bir defa vercem sonra başka gıdaya geçecem ama benim takıldıgım konuş şu mesela 4.gün başka yiyecek verince önceki yedirdiklerimizi yediremeyecek miyiz deneyimli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
Canim ben senin tavsiyenle almıştım biliyorsun ama benim ki daraliyor takamiyoruz düzenli. Tavsiyem bilekligini al.
Canım normal biz de 350 gram almıştık meme reddi yaşamıştık bu ay ek gıdaya başlıyorum inşallahSelam kizlar uzun zamandır giremiyorum dun kizimin kontrolu vardi bi ayda sacede 300 gr almis suan 130 günlük bude emmesi azaldi kimler bu sorunlarla karşılaştı ne yapmam lazim kilo almasi icin
Bizim de dündü kontrol 500 gr kadar almış. Doktor normal olduğunu bu aylarda kilo alımında. Azalma olduğunu söyledi. Genel durumuna da baktıgıniçin her ey yolunda ek gıda vermiyormuş eşi. Ama tabiki emzirdiğimiz için biz beslenmemize dikkat etmeliyiz. Bol yeşillik ve su tüketimi gerek. Doktorunuz tavsiyede bulunmadı mı ya da 300 gr almasının üzerinde durdu mu?Selam kizlar uzun zamandır giremiyorum dun kizimin kontrolu vardi bi ayda sacede 300 gr almis suan 130 günlük bude emmesi azaldi kimler bu sorunlarla karşılaştı ne yapmam lazim kilo almasi icin
Meme alıyor ama az emiyor eskisi kadar cok değil doktor mu ek gidaya basla dedi sen mi karar verdinCanım normal biz de 350 gram almıştık meme reddi yaşamıştık bu ay ek gıdaya başlıyorum inşallah
Gittiğimiz kontrol anasagligindaydi ama doktor randevumuze henuz gitmedik rota aşısı var onu yapmaya gidince kiloya bakacak bakalim me diyecekBizim de dündü kontrol 500 gr kadar almış. Doktor normal olduğunu bu aylarda kilo alımında. Azalma olduğunu söyledi. Genel durumuna da baktıgıniçin her ey yolunda ek gıda vermiyormuş eşi. Ama tabiki emzirdiğimiz için biz beslenmemize dikkat etmeliyiz. Bol yeşillik ve su tüketimi gerek. Doktorunuz tavsiyede bulunmadı mı ya da 300 gr almasının üzerinde durdu mu?
Vermeye çalış canım normal bu aylarda bu sorunları yaşaya çok kişi var, 5 aylık oluyoruz doktor başlayabilirsin 5. Ayda dediMeme alıyor ama az emiyor eskisi kadar cok değil doktor mu ek gidaya basla dedi sen mi karar verdin
Aslinda biz 5 aylik diyoruz ama doktorum 4 aylik diyor erken daha ek besine gecmeye dediVermeye çalış canım normal bu aylarda bu sorunları yaşaya çok kişi var, 5 aylık oluyoruz doktor başlayabilirsin 5. Ayda dedi
Silikon dı mı evet Bn almak istiyorum ama henüz incelemedimKızlar plastik mama önlüğü alacak olan var mi sizce kullanışlı mi plastik olması beni düşündürüyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?