2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yedirebilirsin canim alerjisi olmadiktan sonra

Canim ben senin tavsiyenle almıştım biliyorsun ama benim ki daraliyor takamiyoruz düzenli. Tavsiyem bilekligini al.

Can'ım benim Bebek mi rahatsız oldu
Şimdilik bileklik olarak takacağım ayak bileğine ..ilerde kolye olarak ama sevmezse de bileklik olarak devam ederiz
Senin kuzu nasıl her şey yolunda mı

Kızlar plastik mama önlüğü alacak olan var mi sizce kullanışlı mi plastik olması beni düşündürüyor aslında

Selam kizlar uzun zamandır giremiyorum dun kizimin kontrolu vardi bi ayda sacede 300 gr almis suan 130 günlük bude emmesi azaldi kimler bu sorunlarla karşılaştı ne yapmam lazim kilo almasi icin
Bizim de dündü kontrol 500 gr kadar almış. Doktor normal olduğunu bu aylarda kilo alımında. Azalma olduğunu söyledi. Genel durumuna da baktıgıniçin her ey yolunda ek gıda vermiyormuş eşi. Ama tabiki emzirdiğimiz için biz beslenmemize dikkat etmeliyiz. Bol yeşillik ve su tüketimi gerek. Doktorunuz tavsiyede bulunmadı mı ya da 300 gr almasının üzerinde durdu mu?

Gittiğimiz kontrol anasagligindaydi ama doktor randevumuze henuz gitmedik rota aşısı var onu yapmaya gidince kiloya bakacak bakalim me diyecek

Benim bebeğimde emmek istemiyor. Zorluyorum biraz.. uykuda emiyo ama çok kısa.. kilo alımı bu ay az dedi sağlık ocağında ki ebe.. çok üzülüyorum.

Ek gıdaya başlasam mı bilmiyorum ama bu sefer hiç emmez diye korkuyorum.

Kızlar plastik mama önlüğü alacak olan var mi sizce kullanışlı mi plastik olması beni düşündürüyor aslında
Silikon dı mı evet Bn almak istiyorum ama henüz incelemedim
Yada üzerine giyinenlerden de olabilir
Bugün dışarı çıkacağız incelicem inşallah

Kızlar acayip yağmur var bizim buralarda
Oğlum havadan mı ne
Bi uyur bi uyanır yani saatlerdir uyuyor neredeyse
AA yine uyuya kalmış
Ben de saf gibiyim
Babamız gelse de dışarı çıksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…