- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.761
Evet canım bakarsan bana da bilgi verirmisinSilikon dı mı evet Bn almak istiyorum ama henüz incelemedim
Yada üzerine giyinenlerden de olabilir
Bugün dışarı çıkacağız incelicem inşallah
Can'ım benim Bebek mi rahatsız oldu
Şimdilik bileklik olarak takacağım ayak bileğine ..ilerde kolye olarak ama sevmezse de bileklik olarak devam ederiz
Senin kuzu nasıl her şey yolunda mı
et urunleri 7den sonra oneriliyor erken olmazmi ki 5.5 ayBiz bugun dr a gittik teyzeleri oglumda soguk alginligi vardi 2 gundur hem onun icin hem 5.ay kontrolumuz icin bide kaka yapamiyodu oglum kan verdik ek gidaya baslicaz bugunden itibaren gelsin tadimlar kayisi hosafi ver dedi dr ,yazdan kayisi hosafi yapmisti kayinvalidem onlardan vericem meyve sulari bu hafta haftaya pure ve taze yogurtsonra tuzsuz peynir ve corba sonra kiyma eklicez boyle cok kilo almiyo 700 gram almis ama 7400kilo boy 70cm ilac vermedi bizden bukadar
Aynen canım ben de şimdi değil tam oturabildiğinde kullanacağımben aldim plastik mama onlugu.ama onu ancak mama sandalyesine rahat bir sekilde oturabildiginde kullanabiliriz.cunku su an elleri kollari durmuyor ve yari oturur pozisyon oldugu icin zor kullanimi.
Canım boyun kısmı kötü sanki acıtır gibime geldi, güvenilir bir sitede bulunca rica etsem haber verebilirmisin?@kayacans bu canım benim dedigim
Hemen degil 1er hafta arayla ben 7.ayda veririmet urunleri 7den sonra oneriliyor erken olmazmi ki 5.5 ay
Kemik suyu koysam dedim gerek yok dedi kiyma ekle dedi dana yagsiz kiyma internetteki bilgilere gore simdi baslamamak gerekiyor ama dr 5. Aydan sonra baslanir dedi .et urunleri 7den sonra oneriliyor erken olmazmi ki 5.5 ay
Ben de onu düşündüm silikonmuş bakacam birkaç yerden iyi bişey bulursam haber veririm canımCanım boyun kısmı kötü sanki acıtır gibime geldi, güvenilir bir sitede bulunca rica etsem haber verebilirmisin?
Genelde yogurtla baslayin diyo ama bizim dr umuz meyve sulari ile basla dedi pure olmasi daha iyi degil mi hemde once sebze puresi verilmeli meyvenin tadini alan bebek sebzeyi reddedebilir diyo kafam karisti havucla baslicam yarin ben yada sutumle yogurt yapicam ama dr yogurtta sonra dedi offf
havucu hafif haslayip ezip versek kabagida buharda pisirsek sonra ezip versek nasil oluryogurt verebilirsin ilk olarak.yogurt alerjik bir besin oldugundan 3 gun sadece yogurt.2 3 cay kasigi kadarla basliyorsun.ertesi gun 1 kasik arttirirsin.10 ile 12 arasinda veriyorum ben alerjik durum olursa gozlemlemek icin.
daha sonra sebze verdim.havuc rendeledim 2 kasik verdim.sebzeyi 2 gun ust ustte verdim.2 gun sonra kabak verdim ayni sekilde.kabaktan 2 gun sonra elmayi cam rendeyle rendeleyip suyuyla beraber posasini karistirip verdim.elmadan 2 gun sonra balkabagi verdim.ondan 2 gun sonra armut verdim.hep 2 gun ilerledim.armutu 3.gun yogurtla karistirip verdim.dun ve bugun muz verdim ceyrek.sanirim muza karsi bir hassasiyet var.hafif kabardi agiz cevresi.yarin birsey vermeyi dusunmuyorum.sonra sirasiylapeynir pekmez yumurta sarisi patates vericem.taze yogurdum olursa gun icinde yarim cay bardagi yogurt verebilirim.
besinleri karistirmadan once tek tek denenmis olmasi alerji acisindan cok onemli.sut bal domates patlican kivi ve cilek yasaklilar listesinde.havuc patates kabak denendikten sonra hepsini karistirip sogan ilave edip az da pirinc atip rondodan gecirirsek sebze corbasi olarak yedirebiliriz 6.aya yaklasirken
Nasil birsey canim oKızlar bebeği büyük olan bir yakınım banyoda kullanmak için oturak tavsiye etti, çok faydasını görmüş yıkarken. Hergün yıkıyormuş bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?