2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Herkese günaydın arkadaşlarım hepimizin çocukları inşallah hasta olanlar sağlığına kavuşsun gazlı olanlargazdan kurtulsun huzurlu olsunlar bu arada uyku düzenin de ikinci hafta bile bitirmek üzereyiz
Genel bir düzen sağladık çok şükür
Sabahları 5:30' altı gibi uyanırken bu vakti ileriye çektik yani 6:30' yedi civarlarında uyanıyoruz 9-10 arası yeniden uyuyoruz canım öğleden sonra 13.30-14.00 gibi gündüz uykusuna ikindin 4:30' beş arası yarım saat şekerleme yapıyoruz akşam sekiz ile dokuz arasında uyuyoruz gece mutlaka uyanıyoruz gerçi bugün bir istisna oldu 4:30'a kadar deliksiz uyuduk

Bu arada bir sorum olacak kızlar bebekleriniz ne kadarlıkken dönmeye başladılar kış bebekleri biraz geç dönebiliyormuş kalın giyindikleri için yaz bebekleri ince ve az giyindikleri için daha rahat hareket edebiliyorlarmış annemin tecrübesine dayanarak söylüyorum bunları tabii ki

herkese yeniden günaydın

Aynen canım ben de bu şekilde yapcam bir program hazırladım ona göre gitcem sebzeleri de meyveleri de biraz buharda haslcm

Biz henüz dönmüyoruz. Çabamız var ama dönmedi daha.

merhaba arkadaşlar
Benim uzaklıktan dolayı giremiyorum pek. Alt yan dişleri kabardığı için çok huysuz sürekli kucakta ve memede yapışık ikiz gibiyiz bir de büyük oğlanın nazı eklenince iyice yorgun dusuyorum. Geçen hafta annem geldi de biraz dinlenme ve gezme fırsatı buldum. Sizler nasılsınız bebeklerimiz iyidir umarım? Normalde ayın 7' nde ama hazır sağlık ocağına gidecekken 5. Ay kontrolünü de yaptiracam.
Paylaştığım resimler bizim aşı kartınızın arkasındaki ek besin ile ilgili notlar umarım okunuyordur, belki ihtiyacınızı görür. Bebisletinizi ve sizi opüyorum kızlar

Benim topalakim bugun 5 aylik oldu hala dönemiyo

Benim topalakim bugun 5 aylik oldu hala dönemiyo
Benim oğlumda yeni yeni yan dönüyor 5 aylık olacak birkaç gün sonra ama yere sırt üstü koyduğumda poposunu bacaklarını oynata oynata neredeyse evi gezecek o derece yer değiştiriyor. Her bebek aynı değil kafanı takma

Gunaydin canim benim oglum 4,5aylik dindugunu farkettim daha once dikkatimi cekmedi

Merhaba annisler ve tatli kuzulari Zor bir gece gecirdik surekli burnu tikaliydi hapsurdu uykuya dalacakken nefes alamadigi icin panikledi agladi uyuyamadi sabah 7 den sonra uyudu yorgunluktan ilacta vermiyorum.Kac gunde atlatir acaba burnuna serum fizyolojikte sIktirmiyo korkuyo zorla damlattim sogan kestim , nane kaynattim koydum odaya islak havlu kaloriferin ustune ne yaptiysam tikandi yavrum sizler bebislere hastalaninca neler yapiyosunuz baska ne yapabilirim(

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim bebislerimiz hasta olmasin dertlerini anlatamiyolar tabiki anneler anliyo dillerinden eliyle burnunu ovusturup agliyo burnunun tikanikligini gidermeye calisiyo kuzum insallah biran once atlatiriz.

tek yaptigim petege islak havlu ve slk slk serum fizyolijik slklp burun aspiratoruyle cekiyorum.cekmeyince serum fizyolojik cok ise yaramiyor

Canim cok gecmis olsun bizde de bu sıkıntılar vardi başını biraz yukselttim yatiracagim zaman buhar makinasi aldik pek fayda etmiyor gibi ama ben yinede uyimadan once 2 saat calistiriyorum bide serum fizyolojiniyi cok az yapiyorum bi iki damla damlatiyorum hiç aglamiyor bi anda sıkmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…