2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tekrar mrb fırsat bulamadığım için giremiyorum. Herkesin bebisleri iyidir inşallah. Daha önce yarım kalmıştı yazım. Hala uyumuyoruz. Düşünün ki dün akşam sadece bi kere yarım saat bi kere de 29 uykuyla sabah ı getirdim. Ve çoğu gecemiz hep böyle . Şimdiye kadar iyi halimiz bile birer saat oldu . Oda 5 ten sonra hiç yok buna bike şükrediyorum. Gelişimini sormuşsunuz. Bu kadar uykusuzluğa rağmen 4. Ayı na bi gün kala asm ye gittik 8030 gr 69 cm geldi. Genel olarak kilo alımı iyi çünkü hep memede kısa emiyo ama uzun beklemediği için kilo alıyo yinede. Hayata veda ettim resmen bu yüzden. Kapı dışarı çıkamıyorum. Çünkü hep memede şimdiye kadar 2 kere avm ye gittim o kadar ve sonu berbat biten bir dönüş ağlama krizleri ile. O kadar kötü görünüyorumki aynaya bakmıyorum artık. Burda hickimsem de yok ne gecem var ne gündüzüm dinlenebildigim. ..

Sahihuban ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnetten sonra bi değişiklik oldumu bebişler de. Ben yaptirmadim. Acaba ondan mı böyle oğlum. Hep istiyorum yaptırmayı ama o kadar huysuz ki basedemem diye korkuyorum. Sizce ne yapayım . Sizler sıkıntı olduğu için mi yaptırdınız

Canim.allah kolaylik versin yine 2 defa avm ye gitmissin ben wcye gidecek vakti bulamiyorum yalnizim kimse yok esim sehir dışında çalışıyor doktora asiya herşeye tek basima kosturuyorum cok zor allah hepimize kolaylik versin

Amin cnm aminn . Avm ye gittik ama 15 dk da kıyamet koptu dönüşte nasıl döndük bilemedik. Sitenin bahçesine inmek istedim kaç kez daha giydirmemle ağlamaya başladı vazgeçtim inmekten çünkü emmeden susmuyo dışarda emzuremeyecegim içinde çıkmıyorum. Misafirim geldi kaç kez. Çaylarını ikramlari kendileri koydu kaldırdı sürekli emmekten kimseyle ilgilenemedim :/

Ben oğlumu 3.5 aylıkken sünnet ettirdim ilk çok korktuk ameliyattan ağlayarak çıktı ve yarım saat emzirme denildi susturamadım o süreç boyunca ve çok üzüldüm canım yanıyor diye düşündüm hem korkudan hem de açlıktanmış meğerse daha sonra emmeye başlar başlamaz hemen uyudu ve daha sonra hiç ağlamadı bile 3-4 gün içerisinde iyileşti o an çok korkmuştum ama şimdi iyi ki yaptirmisiz diyorum hem o dönemde hareketli de değildi çok rahat oldu bence kesinlikle bu dönemde yapılmalı doktorlar artık öneriyor ve teşvik ediyorlar 6 yaştan sonra yapmak büyük hata bence çocuğa korku yaşatmaya hakkımız yok diye düşünüyorum:)

Merhabalar kızlar 1Temmuz doğumlu oğlum 5. Ayımızı doldurduk dün tamamen dönmeye başladı bugün alttan bir dişinin çıktığını farkettim doktor kontrolüne gittik boy 69 cm 9kilo biraz üşüttük buhar kullanıyoruz 5. Ay baya hareketli geçiyor sizlerde durumlar nasıl?

Eklentiler

• 1480502767083.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu ay oğlum 300 Gr almış 8900 olmuş,boyu da 70 cm. Hemşiremiz normal olduğunu söyledi bundan sonra daha az alacaklarmis kiloyu boya daha çok gidermiş. Zaten1 yaş kilosunda yakın olduğu için almasa da sorun olmaz dedi. Demir ilacı kullanıyorsanız kaka renginin koyulaşmasi ve içinde koyu renk parçalar olması da normalmiş. Ben ara verdim bir sure demir ilacına. dişten dolayı ishal şeklinde çok sulu çıkıyor o zaten bir huzursuzluk veriyordu, pişik filan oldu demiride kullanınca huzursuzluğu arttı , bağırsaklarıni yordu sanırım, dişi çıkana kadar ara verdim sorun olmayacağını söyledi hemşiremiz.

Geçmiş olsun. Sık sık serum fizyolojik yapıp çek mutlaka.

Oncelikle Allah yardimcin olsun cok zor gercekten insan kendini unutuyo cogu zaman ama onlarin bir gulusu yetiyo insana dun aksam oglum hasta yatiyodu bende kalkmak istemesin diye yanina uzandim beni seviyo elimi tutuyo gozlerime askla sevgiyle bakiyo esimi cagirdim onada gosterdim agliyacaktim sevincten .bebisinin kilosuda boyu da cok iyi masallah benimki gunduz uyanikken meme almiyo Rabbim sabrini arttirsin annelik buyuzden kutsal

Oy maşallah size canım kaç aylıktınız bu Arada

Biz henüz dönmüyoruz. Çabamız var ama dönmedi daha.
Ne kadarlık oldunuz kuzum
Çabayla olacak inşaallah
Ne kadar çok uğraşıp denemeleri gerekiyor
Bi İnsan kolay yetişmiyor valla

Benim topalakim bugun 5 aylik oldu hala dönemiyo
Bebekten bebeğe değişiyormuş
Bi tanıdık 4.ay doldurmadan döndü maşallah
Kimi geç döner kimi erken diş çıkarır kimi çabuk yürür mesela büyük yeğenim 2yaşında çıkardı diş
Diğeri 11.ayda

Gunaydin canim benim oglum 4,5aylik dindugunu farkettim daha once dikkatimi cekmedi

Yas dönüyor yani me güzel maşallah
Can'ım ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Belki bebeğin içten yapışıktır pipisi
Biz isteyerek erken yaptırdık ama iyi ki yaptırmışız meğer derisi yapışmış
Doktor ayırdı
Bezli işlem hiç bilmiyorlar hele emekleyip yürümeden yaptırmak pek kolay
Bi değilim olur bence yaptırmalısın

Ay maşallah size
Dişte çıkarmışsınız
Çok hızlılar enerjileri maşallah zirvede
İlgi istiyorlar bi de5.ay bitti 6.aya mı girdiniz canım siz

Maşallah canım
Bu arada hangi foto proğramıyla yaptın düzenlemeyi

Masallah ya çok seker çıkmış. Bu fotoyu nasıl yaptın programı falan mı var

5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…