- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.801
Slm cnm ayni benim yasadiklarimi anlatmissin neyaocagimi bilemiyorum 14 temmuz dogumlu okadar agliyorki artik gelisiminin geriden geldigini dusunuyorum surekli agliyor gobek fitigi gazi var 14 kasimda 4 aylik olcaz sesli kikirdamiyor benimki aguluyor ama surekli degil hep kycakta mayismis halde uyuyor koydugum sn agliyor seninkinin gelisimi nasil
Canim.allah kolaylik versin yine 2 defa avm ye gitmissin ben wcye gidecek vakti bulamiyorum yalnizim kimse yok esim sehir dışında çalışıyor doktora asiya herşeye tek basima kosturuyorum cok zor allah hepimize kolaylik versinTekrar mrb fırsat bulamadığım için giremiyorum. Herkesin bebisleri iyidir inşallah. Daha önce yarım kalmıştı yazım. Hala uyumuyoruz. Düşünün ki dün akşam sadece bi kere yarım saat bi kere de 29 uykuyla sabah ı getirdim. Ve çoğu gecemiz hep böyle . Şimdiye kadar iyi halimiz bile birer saat oldu . Oda 5 ten sonra hiç yok buna bike şükrediyorum. Gelişimini sormuşsunuz. Bu kadar uykusuzluğa rağmen 4. Ayı na bi gün kala asm ye gittik 8030 gr 69 cm geldi. Genel olarak kilo alımı iyi çünkü hep memede kısa emiyo ama uzun beklemediği için kilo alıyo yinede. Hayata veda ettim resmen bu yüzden. Kapı dışarı çıkamıyorum. Çünkü hep memede şimdiye kadar 2 kere avm ye gittim o kadar ve sonu berbat biten bir dönüşağlama krizleri ile. O kadar kötü görünüyorumki aynaya bakmıyorum artık. Burda hickimsem de yok ne gecem var ne gündüzüm dinlenebildigim. ..
Canim.allah kolaylik versin yine 2 defa avm ye gitmissin ben wcye gidecek vakti bulamiyorum yalnizim kimse yok esim sehir dışında çalışıyor doktora asiya herşeye tek basima kosturuyorum cok zor allah hepimize kolaylik versin
Ben oğlumu 3.5 aylıkken sünnet ettirdim ilk çok korktuk ameliyattan ağlayarak çıktı ve yarım saat emzirme denildi susturamadım o süreç boyuncaSahihuban ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnetten sonra bi değişiklik oldumu bebişler de. Ben yaptirmadim. Acaba ondan mı böyle oğlum. Hep istiyorum yaptırmayı ama o kadar huysuz ki basedemem diye korkuyorum. Sizce ne yapayım . Sizler sıkıntı olduğu için mi yaptırdınız
Geçmiş olsun. Sık sık serum fizyolojik yapıp çek mutlaka.Merhaba annisler ve tatli kuzulari Zor bir gece gecirdik surekli burnu tikaliydi hapsurdu uykuya dalacakken nefes alamadigi icin panikledi agladi uyuyamadi sabah 7 den sonra uyudu yorgunluktan ilacta vermiyorum.Kac gunde atlatir acaba burnuna serum fizyolojikte sIktirmiyo korkuyo zorla damlattim sogan kestim , nane kaynattim koydum odaya islak havlu kaloriferin ustune ne yaptiysam tikandi yavrum sizler bebislere hastalaninca neler yapiyosunuz baska ne yapabilirim(
Oncelikle Allah yardimcin olsun cok zor gercekten insan kendini unutuyo cogu zaman ama onlarin bir gulusu yetiyo insana dun aksam oglum hasta yatiyodu bende kalkmak istemesin diye yanina uzandim beni seviyo elimi tutuyo gozlerime askla sevgiyle bakiyo esimi cagirdim onada gosterdim agliyacaktim sevincten .bebisinin kilosuda boyu da cok iyi masallah benimki gunduz uyanikken meme almiyo Rabbim sabrini arttirsin annelik buyuzden kutsalTekrar mrb fırsat bulamadığım için giremiyorum. Herkesin bebisleri iyidir inşallah. Daha önce yarım kalmıştı yazım. Hala uyumuyoruz. Düşünün ki dün akşam sadece bi kere yarım saat bi kere de 29 uykuyla sabah ı getirdim. Ve çoğu gecemiz hep böyle . Şimdiye kadar iyi halimiz bile birer saat oldu . Oda 5 ten sonra hiç yok buna bike şükrediyorum. Gelişimini sormuşsunuz. Bu kadar uykusuzluğa rağmen 4. Ayı na bi gün kala asm ye gittik 8030 gr 69 cm geldi. Genel olarak kilo alımı iyi çünkü hep memede kısa emiyo ama uzun beklemediği için kilo alıyo yinede. Hayata veda ettim resmen bu yüzden. Kapı dışarı çıkamıyorum. Çünkü hep memede şimdiye kadar 2 kere avm ye gittim o kadar ve sonu berbat biten bir dönüşağlama krizleri ile. O kadar kötü görünüyorumki aynaya bakmıyorum artık. Burda hickimsem de yok ne gecem var ne gündüzüm dinlenebildigim. ..
Facebookta blw türkiye diye bir sayfa var bence oraya bir göz atın ya da blw yöntemini araştırın derim ben o şekilde başlayacağım:)Armutu rendeledin mi ben meyveleri pisirmekten yana degilim birde kati meyve sIkacagi kullansak olur mu acaba
Kucagimda yada bana dayanacak şekilde oturuyorum ama kendi başıma bırakmıyorum hicKiz bebis anneleri 4 bucuk aylik bebeklerinizi oturtmaya başladınız mi
Ben daha hic oturtmuyorum bizde derler ki kız çocuğu 6 ay dolmadan oturtulmaz diye kucaktada olsa bilmiyorum duyan oldumu aranizdaKucagimda yada bana dayanacak şekilde oturuyorum ama kendi başıma bırakmıyorum hic
Oturtmanın kız erkek farkı mı varmış?Ben daha hic oturtmuyorum bizde derler ki kız çocuğu 6 ay dolmadan oturtulmaz diye kucaktada olsa bilmiyorum duyan oldumu aranizda
Sahihuban beniz kizim cani istediginde donuyor artik.
katre_366 gecmis olsun.
@primavera77 bizde 2 3 haftadir tadim yapiyoruz.bugun de peynir tattik.aynen dedigin gibi cal rendeden gecirip posasiyla verdim hicbir zorluk yasamadj yutarken
Ne kadarlık oldunuz kuzumBiz henüz dönmüyoruz. Çabamız var ama dönmedi daha.
Bebekten bebeğe değişiyormuşBenim topalakim bugun 5 aylik oldu hala dönemiyo
Gunaydin canim benim oglum 4,5aylik dindugunu farkettim daha once dikkatimi cekmedi
Can'ım ben kesinlikle tavsiye ediyorumSahihuban ve diğer sünnet yaptıran anneler. Sünnetten sonra bi değişiklik oldumu bebişler de. Ben yaptirmadim. Acaba ondan mı böyle oğlum. Hep istiyorum yaptırmayı ama o kadar huysuz ki basedemem diye korkuyorum. Sizce ne yapayım . Sizler sıkıntı olduğu için mi yaptırdınız
Ay maşallah sizeMerhabalar kızlar 1Temmuz doğumlu oğlum 5. Ayımızı doldurduk dün tamamen dönmeye başladı bugün alttan bir dişinin çıktığını farkettim doktor kontrolüne gittik boy 69 cm 9kilo biraz üşüttük buhar kullanıyoruz 5. Ay baya hareketli geçiyor sizlerde durumlar nasıl?
Maşallah canımMerhabalar kızlar 1Temmuz doğumlu oğlum 5. Ayımızı doldurduk dün tamamen dönmeye başladı bugün alttan bir dişinin çıktığını farkettim doktor kontrolüne gittik boy 69 cm 9kilo biraz üşüttük buhar kullanıyoruz 5. Ay baya hareketli geçiyor sizlerde durumlar nasıl?
İlk defa duyuyorum cinsiyetle oturmanın ne alakası varBen daha hic oturtmuyorum bizde derler ki kız çocuğu 6 ay dolmadan oturtulmaz diye kucaktada olsa bilmiyorum duyan oldumu aranizda
Masallah ya çok seker çıkmış. Bu fotoyu nasıl yaptın programı falan mı varMerhabalar kızlar 1Temmuz doğumlu oğlum 5. Ayımızı doldurduk dün tamamen dönmeye başladı bugün alttan bir dişinin çıktığını farkettim doktor kontrolüne gittik boy 69 cm 9kilo biraz üşüttük buhar kullanıyoruz 5. Ay baya hareketli geçiyor sizlerde durumlar nasıl?
5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)Oy maşallah size canım kaç aylıktınız bu Arada
Ne kadarlık oldunuz kuzum
Çabayla olacak inşaallah
Ne kadar çok uğraşıp denemeleri gerekiyor
Bi İnsan kolay yetişmiyor valla
Bebekten bebeğe değişiyormuş
Bi tanıdık 4.ay doldurmadan döndü maşallah
Kimi geç döner kimi erken diş çıkarır kimi çabuk yürür mesela büyük yeğenim 2yaşında çıkardı diş
Diğeri 11.ayda
Yas dönüyor yani me güzel maşallah
Can'ım ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Belki bebeğin içten yapışıktır pipisi
Biz isteyerek erken yaptırdık ama iyi ki yaptırmışız meğer derisi yapışmış
Doktor ayırdı
Bezli işlem hiç bilmiyorlar hele emekleyip yürümeden yaptırmak pek kolay
Bi değilim olur bence yaptırmalısın
Ay maşallah size
Dişte çıkarmışsınız
Çok hızlılar enerjileri maşallah zirvede
İlgi istiyorlar bi de5.ay bitti 6.aya mı girdiniz canım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?