2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hic bir yan etkisini gordunmu vanim annem basimin etini yiyorda. Yada nasil kullanmaliyiz hep agzindami kalmali yoksa zorlanincami vermeliyiz

Valla kızım 1.5 yaşına kadar uykudan önce ve istediği zaman emdi. Bir zararı olmadı. Dişleri damağı gayet iyi.

Oğlum kv dolayısıyla parmak emmeye başladı ve damak yapısı bozuldu ve ortodontik tedavi görecek biraz daha büyüyünce

Ben eski dandik emziklerden 3.5 -4 yaşıma kadar emdim. Hatırlıyorum emziğimi :))) dişlerim ve damağım gayet güzel valla :))

ellerine saglik canim cok guzel ve anlamli
10 gun sonra esimin dogum gunu aslinda limoni aramiz ama sen bana da yapabilir msn cok zahmet olmazsa

Kızlar ya ben hala kilo veremedim nasıl vercez bu kiloları
toplamda 10 kg aldim 6 si gitti +4kg var
ama asil vermn gereken 10 kg var ve cok istahluyim yaa off

senle alakasi yok canim onun uyayacagi olsa evde davul calsn yine uyur uyumayincada ne yaparsan yp uyumaz duzene girer zamanla mrk etme

Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
kizimda hic kullanmadim oglumdada kullanmiyorum ama zor bir cocuk olsaydi emin ol kullanirdim o kadar da öcüdegil bence

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize

Yavrulara gazsız huzurlu sağlıklı geceler olsun inşaallah
insallah cnm

Kizlar 47. Gunumdeyim doğum yapali hala a
Tovbe tovbeee

Yani bildiğin damarim görünüyor canım gogsumde mavi gibi rengi bence o göğüs gerginlestiginte fln olan bişi. Hiç öyle bi zararini fln duymadım yani bi insanda olabilir olmayadabilir
Benim ve kac emziren anne girduysem hepsinin damatlari hafir gorunuyo kaca gogus sut geliyo normal yanii

Canim benim kizim gece gunduz toplamda ortalama 12-13 saat uyuyo.bazen 9 saate dustugu oluyo.bazende 15 saate ciktigida.sabah 6 da uyaniyo.oglene kadar 1 saatlik kisa uyku uyuyo.oglen uykusu uzun oluyo 2 saat uyuduysa 1 saatte aksam uzeri uyuyo.bazende oglen uykusunu 3 saat uyuyo.bebekten bebege degisen birsey mi bilemiyorum ki.ben bebegime rezenede veriyorum.onunda uykusunda etkili oldugunu dusunuyorum

Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
Bende veriyorum zaten beeklerkilli istemeyince atiyo memeyi oyle ik emmiyo gergin unca emiyo wllerinide baina koyup:)) benim doktorum hi bur sakincasi yok dedi yasasin meme:))))

İlk evlilik yıl dönümümde lohusa kıllı tuylu ve kusmuk kokulu olmak çok romantik değil mii
Bizimde 29 agutosta birinci evlilik yil doimumuz olucak ama hala kocamla kares gibiyiz :)) ilk yilimizda gogusler disarda inek gibi geziyorum evde))))

Kizlar benim 49 gunde hala kanamam devam ediyoo normal mi bu 9 aylik pet bitirdimm biktimmm

Kilo alımı gayet hatta çok iyi canım geçmiş olsun

Ay kaynananı bir kaşık suda değil, bir kaşık sütte boğasım geldi, ama süte yazık Ne tür bi insan o ya, neyin uzmanıymış da sütünün yarayıp yaramadığına karar verebilip seni ikilemde bırakıyormuş?!!. Lütfen şu özel günlerini sana haram etmelerine izin verme canım. Şu bebek bahanesiyle kaynana kayınpeder yanına aylarca yatıya gelenlere cidden çok üzülüyorum Bebekle geçirilen ilk zamanlar o kadar özel ki, sizlere zehir etmelerini okuyunca benim bile sinirlerim zıplıyor. Bi rahat verin insana ya! Bal verme konusuna girmiyorum bile, cehaletten başka birşey değil. Bebeğini gözunün önunden ayırma sakın, onu doğuran sensin, neye ihtiyacı var ya da yok senden iyi kimse bilemez. Allah sabır ve kolaylık versin inşAlllah.

Canim neden azaldi? Insallah eskisinden de fazla olur uzulme sakin. Ben de alip deneyince 2 gogusle nasil oldugunu yazarim cNim

Sagol canim aynen oyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…