- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.711
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.781
Hic bir yan etkisini gordunmu vanim annem basimin etini yiyorda. Yada nasil kullanmaliyiz hep agzindami kalmali yoksa zorlanincami vermeliyiz
Kızlar hayırlı akşamlar hepinize
Yavrulara gazsız huzurlu sağlıklı geceler olsun inşaallah
ellerine saglik canim cok guzel ve anlamliSevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım. Eki Görüntüle 1871898
Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...
toplamda 10 kg aldim 6 si gitti +4kg varKızlar ya ben hala kilo veremedimnasıl vercez bu kiloları
senle alakasi yok canim onun uyayacagi olsa evde davul calsn yine uyur uyumayincada ne yaparsan yp uyumaz duzene girer zamanla mrk etmeMasaAllah yaa gündüz 4 saatten fazla nasıl uyuyor bizim kiz en fazla 2 saat uyuyor başkada yok gece de toplamda 4 5 saat desek bi günde toplam 7 saat fln uyuyor geri kalan zamanda hep uyanık neden uyutamıyorum ben bu kızı ya
kizimda hic kullanmadim oglumdada kullanmiyorum ama zor bir cocuk olsaydi emin ol kullanirdim o kadar da öcüdegil benceKizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
insallah cnmKızlar hayırlı akşamlar hepinize
Yavrulara gazsız huzurlu sağlıklı geceler olsun inşaallah
Tovbe tovbeeeBu sabah yine vermeye kalkti bali. Kizdim verme diye. Gercekten cok zorlaniyorum daha bir ay burda onlarlayiz. Degisik degisik seyler. Her yorenin kulturu farkli ondan mi kaynaklaniyo bilmiyorum ama komsulari akrabalati filan da yadirgamiyo herkes boyle seyler soyluyo. 3 aylikken artik herseye alismis olcakmis diyolar anlatamiyom
Benim ve kac emziren anne girduysem hepsinin damatlari hafir gorunuyo kaca gogus sut geliyo normal yaniiYani bildiğin damarim görünüyor canım gogsumde mavi gibi rengi bence o göğüs gerginlestiginte fln olan bişi. Hiç öyle bi zararini fln duymadım yani bi insanda olabilir olmayadabilir
Canim benim kizim gece gunduz toplamda ortalama 12-13 saat uyuyo.bazen 9 saate dustugu oluyo.bazende 15 saate ciktigida.sabah 6 da uyaniyo.oglene kadar 1 saatlik kisa uyku uyuyo.oglen uykusu uzun oluyo 2 saat uyuduysa 1 saatte aksam uzeri uyuyo.bazende oglen uykusunu 3 saat uyuyo.bebekten bebege degisen birsey mi bilemiyorum ki.ben bebegime rezenede veriyorum.onunda uykusunda etkili oldugunu dusunuyorumMasaAllah yaa gündüz 4 saatten fazla nasıl uyuyor bizim kiz en fazla 2 saat uyuyor başkada yok gece de toplamda 4 5 saat desek bi günde toplam 7 saat fln uyuyor geri kalan zamanda hep uyanık neden uyutamıyorum ben bu kızı ya
Bende veriyorum zaten beeklerkilli istemeyince atiyo memeyi oyle ik emmiyo gergin unca emiyo wllerinide baina koyup:)) benim doktorum hi bur sakincasi yok dedi yasasin meme:))))Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
Yaaa yerim yaa.sipaya bak nasil cozumler bulduruyo annesine :)))
Bizimde 29 agutosta birinci evlilik yil doimumuz olucak ama hala kocamla kares gibiyiz :)) ilk yilimizda gogusler disarda inek gibi geziyorum evdeİlk evlilik yıl dönümümde lohusa kıllı tuylu ve kusmuk kokulu olmak çok romantik değil mii
Ben 15 gü sonra giydim 10 gün sonra da olurmuş belki de bünyeye ilgilidir ve benimki hamile korsesiydiSezeryandan kac gun sonra korse giymeli?
Kilo alımı gayet hatta çok iyi canım geçmiş olsunKizlar dun gece saat 2den beri uyumadik minigimle. Iste bu sut yaramama olayini filan one surdu kayinvalidem bi doktor varmis cok iyimis ona gidib dedi. Gittik doktor dedi ki sakin serbet turu bisey vermeye kalkmasin buyukler. Dedim ki bal verdiler. Delirdiniz mi bu cocuk o yuzden agliyo bal verilir mi diye bi kizdi. Iyi ki zehirlenmemis dedi. Bi hafta boyunca boyle aglayabilir dedi balin etkisi. Sutum yariyo mudur dedim kilosu artiyosa yariyodur sakin baska bisey verme su bile verme dedi. Gaz ilaclarina da fazla umut bGlama dedi. Onlar sadece gazi bi bolgede topluyo yapmaniz gereken gegirtmek dedi baska turlu duzelmez gaz dedi. 9 gunde 580 gr almis iyi degil mi kizlar?
hahhaa nice mutlu yillara canimİlk evlilik yıl dönümümde lohusa kıllı tuylu ve kusmuk kokulu olmak çok romantik değil mii
1-2cay kaşığı veriyorum ben canımKizlar bebegime rezene cayi vermek istiyorum da ne kadar verilir gunde?
Bide biberonla versem biberona alisir mi?
Kizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
Canim eger cocuk emmediyse on dk da tek memeden 80 ml falan cikio ama sonucta sut bitene kadar sagmak ve bitincede bikac dk sagmak lazim sutun azalmamasi icin o zaman baya zaman aliyo saat tuttum iki memede yarim saatten fazla zaman harciyorum. Ki gayet cekimi kuvetli. Hos iki gundur sutum cok azaldi ama
Canim neden azaldi? Insallah eskisinden de fazla olur uzulme sakin. Ben de alip deneyince 2 gogusle nasil oldugunu yazarim cNimCanim eger cocuk emmediyse on dk da tek memeden 80 ml falan cikio ama sonucta sut bitene kadar sagmak ve bitincede bikac dk sagmak lazim sutun azalmamasi icin o zaman baya zaman aliyo saat tuttum iki memede yarim saatten fazla zaman harciyorum. Ki gayet cekimi kuvetli. Hos iki gundur sutum cok azaldi ama
Sagol canim aynen oyle maalesefAy kaynananı bir kaşık suda değil, bir kaşık sütte boğasım geldi, ama süte yazıkNe tür bi insan o ya, neyin uzmanıymış da sütünün yarayıp yaramadığına karar verebilip seni ikilemde bırakıyormuş?!!. Lütfen şu özel günlerini sana haram etmelerine izin verme canım. Şu bebek bahanesiyle kaynana kayınpeder yanına aylarca yatıya gelenlere cidden çok üzülüyorum Bebekle geçirilen ilk zamanlar o kadar özel ki, sizlere zehir etmelerini okuyunca benim bile sinirlerim zıplıyor. Bi rahat verin insana ya! Bal verme konusuna girmiyorum bile, cehaletten başka birşey değil. Bebeğini gözunün önunden ayırma sakın, onu doğuran sensin, neye ihtiyacı var ya da yok senden iyi kimse bilemez. Allah sabır ve kolaylık versin inşAlllah.
O kadar cok sey aldim ki yine yanlis yazmisim gitti gidiyor kesin bilgiiipekm84 carlson d vitamini damlasını hepsiburada dan aldım demişsin. Ben arattım bulamadım o sitede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?