2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)
Canim fotodaki kiyafetleri nerden ayarladin masallah cok seker çıkmış

5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)
Baby pics programın ismi ama Google play de ücretli Google dan aratıp bulun öyle indirin :) hatta link vereyim
https://yadi.sk/d/JMinyep5zwqzd

Slm cnm benim kizimda cook agliyor asiri derecede bu anlattiklarin bana yabanci degil ayakta sallanarak uyuyor az emiyor mama yemiyor biberon almiyor yeni yeni corbalara basladim mecburen yapip yediriyorum meyve pureleri veriyorum hero baybnin princ unlu mamasini aldim yedi daha cok agladi sanki 4bucuk aylik oldu 6200 gr 62 cm surekli agliyior bir fotografi yok dogru duzgun kimse cok agladigi icin yanimda kalmiyor yada ben gittigimde dayanamiyorlar evime hemen geliyorum oyun halisi aldim 2 dk bile zaman vermedi oynamaya.yuzune bile bakmiyor cook caresiszim cocuguma derman mi olamiyorum anlamadim geceyi gunduzu bile ayirt edemiyorum artik

4 ay Yeni bitti. 29 temmuz da doğdu oğlum. Sünnet olana kadar dönmese diyorum inşallah bu aralar ettireceğiz.

Benim oglum da ayni babacik
Evlat askmis donsun oynasin mutlu saglikli olsunlaaar

Yardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
daha doğrusu ben nasil ısınmasını saglayacagimi bilmiyorum ustunu iki kat battaniyeyle ortuyorum yatagina da battaniye sermisim ustunu orttukten sonra da besigin kenarlarina sıkıştırıyorum üstünü acmasin diye ama maşallah çok hareketli ellerini sürekli dışarı koyuyor omuzlari ve elleri sürekli acikta kalıyor bebisleri böyle uyuyanlar yardimm lutfen

Uyku tulumu kullan canım

Bebeğini yatağa yatırmadan yatağını sıcak su torbasıyla ısıt. Ben sonrasında ayakucuna koyuyordum torbayı. Hatta gazı çok olduğu dönemde emzirirken ayak ucuna sıcak torba koydum. Bazen de havlu ütüleyip bacaklarına sarıyorum. Ayak ısınınca tüm vücut ısınır. Ellerini serbest bırakıyorum sarmıyorum ben. Beşik çukurda kaldığı için içi sıcacık oluyor

uyku tulumu oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…