- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.821
Canim fotodaki kiyafetleri nerden ayarladin masallah cok seker çıkmış5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)
Baby pics programın ismi ama Google play de ücretli Google dan aratıp bulun öyle indirin :) hatta link vereyim5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)
İnternet yardımı ile kayinvalidemle ortaklaşa yaptık ınstagramda 50 liraya satıyorlar maalesefCanim fotodaki kiyafetleri nerden ayarladin masallah cok seker çıkmış
İnternet yardımı ile kayinvalidemle ortaklaşa yaptık ınstagramda 50 liraya satıyorlar maalesef
Burdan programı indirebilirsinizMaşallah canım
Bu arada hangi foto proğramıyla yaptın düzenlemeyi
Slm cnm benim kizimda cook agliyor asiri derecede bu anlattiklarin bana yabanci degil ayakta sallanarak uyuyor az emiyor mama yemiyor biberon almiyor yeni yeni corbalara basladim mecburen yapip yediriyorum meyve pureleri veriyorum hero baybnin princ unlu mamasini aldim yedi daha cok agladi sanki 4bucuk aylik oldu 6200 gr 62 cm surekli agliyior bir fotografi yok dogru duzgun kimse cok agladigi icin yanimda kalmiyor yada ben gittigimde dayanamiyorlar evime hemen geliyorum oyun halisi aldim 2 dk bile zaman vermedi oynamaya.yuzune bile bakmiyor cook caresiszim cocuguma derman mi olamiyorum anlamadim geceyi gunduzu bile ayirt edemiyorum artikTekrar mrb fırsat bulamadığım için giremiyorum. Herkesin bebisleri iyidir inşallah. Daha önce yarım kalmıştı yazım. Hala uyumuyoruz. Düşünün ki dün akşam sadece bi kere yarım saat bi kere de 29 uykuyla sabah ı getirdim. Ve çoğu gecemiz hep böyle . Şimdiye kadar iyi halimiz bile birer saat oldu . Oda 5 ten sonra hiç yok buna bike şükrediyorum. Gelişimini sormuşsunuz. Bu kadar uykusuzluğa rağmen 4. Ayı na bi gün kala asm ye gittik 8030 gr 69 cm geldi. Genel olarak kilo alımı iyi çünkü hep memede kısa emiyo ama uzun beklemediği için kilo alıyo yinede. Hayata veda ettim resmen bu yüzden. Kapı dışarı çıkamıyorum. Çünkü hep memede şimdiye kadar 2 kere avm ye gittim o kadar ve sonu berbat biten bir dönüşağlama krizleri ile. O kadar kötü görünüyorumki aynaya bakmıyorum artık. Burda hickimsem de yok ne gecem var ne gündüzüm dinlenebildigim. ..
4 ay Yeni bitti. 29 temmuz da doğdu oğlum. Sünnet olana kadar dönmese diyorum inşallah bu aralar ettireceğiz.Oy maşallah size canım kaç aylıktınız bu Arada
Ne kadarlık oldunuz kuzum
Çabayla olacak inşaallah
Ne kadar çok uğraşıp denemeleri gerekiyor
Bi İnsan kolay yetişmiyor valla
Bebekten bebeğe değişiyormuş
Bi tanıdık 4.ay doldurmadan döndü maşallah
Kimi geç döner kimi erken diş çıkarır kimi çabuk yürür mesela büyük yeğenim 2yaşında çıkardı diş
Diğeri 11.ayda
Yas dönüyor yani me güzel maşallah
Can'ım ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Belki bebeğin içten yapışıktır pipisi
Biz isteyerek erken yaptırdık ama iyi ki yaptırmışız meğer derisi yapışmış
Doktor ayırdı
Bezli işlem hiç bilmiyorlar hele emekleyip yürümeden yaptırmak pek kolay
Bi değilim olur bence yaptırmalısın
Ay maşallah size
Dişte çıkarmışsınız
Çok hızlılar enerjileri maşallah zirvede
İlgi istiyorlar bi de5.ay bitti 6.aya mı girdiniz canım siz
Benim oglum da ayni babacik5. Ay bitti :) babamız da 5 aylıkken çıkarmış dişini zaten komple herşeyiyle babaya benziyor :) iyice kavradı dönmeyi de bugün oyun oynamak yerine sürekli döndü keşfi hoşuna gitti anlaşılan:)
Aramizda 1 gun varbiz de28 temmuz dogumluyuz4 ay Yeni bitti. 29 temmuz da doğdu oğlum. Sünnet olana kadar dönmese diyorum inşallah bu aralar ettireceğiz.
Ucretli mi uygulama canimBurdan programı indirebilirsiniz
https://yadi.sk/d/JMinyep5zwqzd
Aslında bende cocuk sahibi olduktan sonra babaannemden duydum nette arastir muhakkak görürsün böyle bi mevzunun olduğunuOturtmanın kız erkek farkı mı varmış?
Ne alaka olduğunu ben bilmiyorum ama öyle derler bende merak edip burada sormak istedimİlk defa duyuyorum cinsiyetle oturmanın ne alakası var
Bugün doktor kontrolumuz vardı dojtor her şekilde oturtabilirsin artık dedi 4.5 aylık kızımNe alaka olduğunu ben bilmiyorum ama öyle derler bende merak edip burada sormak istedim
Uyku tulumu kullan canımYardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
daha doğrusu ben nasil ısınmasını saglayacagimi bilmiyorum ustunu iki kat battaniyeyle ortuyorum yatagina da battaniye sermisim ustunu orttukten sonra da besigin kenarlarina sıkıştırıyorum üstünü acmasin diye ama maşallah çok hareketli ellerini sürekli dışarı koyuyor omuzlari ve elleri sürekli acikta kalıyor bebisleri böyle uyuyanlar yardimm lutfen
Burdan linkten ücretli değil Google play de ücretli:)Ucretli mi uygulama canim
Aynen öyle:) bugün cok huzursuz ama dişten galiba uzun uyurdu şimdi 15dk anca uyuyor çok akıllıydı oysa inş huy değiştirmezBenim oglum da ayni babacik
Evlat askmis donsun oynasin mutlu saglikli olsunlaaar
Google play de ücretliymiş çok üzülmüştüm neyseki eşim araştırdı ücretli alıp İnternete yükleyen insanlar varmış ordan indirdik :)Burdan linkten ücretli değil Google play de ücretli:)
Bebeğini yatağa yatırmadan yatağını sıcak su torbasıyla ısıt. Ben sonrasında ayakucuna koyuyordum torbayı. Hatta gazı çok olduğu dönemde emzirirken ayak ucuna sıcak torba koydum. Bazen de havlu ütüleyip bacaklarına sarıyorum. Ayak ısınınca tüm vücut ısınır. Ellerini serbest bırakıyorum sarmıyorum ben. Beşik çukurda kaldığı için içi sıcacık oluyorYardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
daha doğrusu ben nasil ısınmasını saglayacagimi bilmiyorum ustunu iki kat battaniyeyle ortuyorum yatagina da battaniye sermisim ustunu orttukten sonra da besigin kenarlarina sıkıştırıyorum üstünü acmasin diye ama maşallah çok hareketli ellerini sürekli dışarı koyuyor omuzlari ve elleri sürekli acikta kalıyor bebisleri böyle uyuyanlar yardimm lutfen
uyku tulumu oneririmYardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?