- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.841
Inceledim oFacebookta blw türkiye diye bir sayfa var bence oraya bir göz atın ya da blw yöntemini araştırın derim ben o şekilde başlayacağım:)
Ben e bebekten kasada satilan kucuk cingirak aldim hafif olsun diye cok agladigi zamanlarda bile salliyorum dikkatini cekiyo susturuyo cogu zaman kurtaricim oluyoSlm cnm benim kizimda cook agliyor asiri derecede bu anlattiklarin bana yabanci degil ayakta sallanarak uyuyor az emiyor mama yemiyor biberon almiyor yeni yeni corbalara basladim mecburen yapip yediriyorum meyve pureleri veriyorum hero baybnin princ unlu mamasini aldim yedi daha cok agladi sanki 4bucuk aylik oldu 6200 gr 62 cm surekli agliyior bir fotografi yok dogru duzgun kimse cok agladigi icin yanimda kalmiyor yada ben gittigimde dayanamiyorlar evime hemen geliyorum oyun halisi aldim 2 dk bile zaman vermedi oynamaya.yuzune bile bakmiyor cook caresiszim cocuguma derman mi olamiyorum anlamadim geceyi gunduzu bile ayirt edemiyorum artik
Tulum giydirebilirsin su torbasi cok sicak olmiyacakbiz kombiyi oda isisina gore ayarladik surekli yaniyo bebecigin ayaklarina corap patik giydirebilirsin aklima bukadar geldiYardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
daha doğrusu ben nasil ısınmasını saglayacagimi bilmiyorum ustunu iki kat battaniyeyle ortuyorum yatagina da battaniye sermisim ustunu orttukten sonra da besigin kenarlarina sıkıştırıyorum üstünü acmasin diye ama maşallah çok hareketli ellerini sürekli dışarı koyuyor omuzlari ve elleri sürekli acikta kalıyor bebisleri böyle uyuyanlar yardimm lutfen
Eliyle tutup kavrayabildigi için o çıngırakla daha rahat oynayabiliyorlar ben de çok memnunum o çıngıraktanInceledim o
Ben e bebekten kasada satilan kucuk cingirak aldim hafif olsun diye cok agladigi zamanlarda bile salliyorum dikkatini cekiyo susturuyo cogu zaman kurtaricim oluyo
Eline verince yuzune kafasina vurabiliyo istemsizce o yuzden ben salliyorum canimEliyle tutup kavrayabildigi için o çıngırakla daha rahat oynayabiliyorlar ben de çok memnunum o çıngıraktan
Ama öyle öyle vurmamasi gerektiğini öğreniyorlar benimkisi gayet rahat oynuyor şuan:)Eline verince yuzune kafasina vurabiliyo istemsizce o yuzden ben salliyorum canim
Canım kakasını tam yapamadı sonraya mı kaldı bilmiyorum ama bence 5 çok, ishal olabilir :/Bebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? bugün 5 oldu usuttumu acaba ya
Bence doktora götürün Atahan da öyleydi en son gece öksürerek uyanıp midesini bulandırmaya başladı doktoru uykuda öyle yapması çok tehlikeli dedi nefes alış verişini de kötü buldu hemen buhara başlattı çok da ağır değil durumu ama evde çözülebilecek bise de değil serum fizyolojigi kullandım bol bol ama bir reaksiyon göstermedi o yüzden bence en kısa sürede doktoru görsünMerhaba kizlar bebegim dune gore daha iyi bugun bogazinda hirilti oluyo bogazina birikenleri atamiyo ne yapabilirim
Benimkisi de dün çok kaka yaptı meğersem diş çıkarıyormusBebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? bugün 5 oldu usuttumu acaba ya
Evet takip edecegim eger duzelmezse oksuruk vs olursa goturecegim soguk alginligi var bir iki gune duzelmesse gotutrurumBence doktora götürün Atahan da öyleydi en son gece öksürerek uyanıp midesini bulandırmaya başladı doktoru uykuda öyle yapması çok tehlikeli dedi nefes alış verişini de kötü buldu hemen buhara başlattı çok da ağır değil durumu ama evde çözülebilecek bise de değil serum fizyolojigi kullandım bol bol ama bir reaksiyon göstermedi o yüzden bence en kısa sürede doktoru görsün
Dis cikarirken bebekler ishal olabiliyormusBenimkisi de dün çok kaka yaptı meğersem diş çıkarıyormus
Aaa cidden mi dün kızımda çok kaka yaptı ve 2gecedir huysuzdu.bugun dişinin patladığını gördümDis cikarirken bebekler ishal olabiliyormus
Çok heyecanlı hayırlı olsun darısı başımızaBizim ilk dişimiz çıktı teyzelerrrr
Hayirli olsun ilk disi darisi basimiza:))Aaa cidden mi dün kızımda çok kaka yaptı ve 2gecedir huysuzdu.bugun dişinin patladığını gördüm
canım uyku yulumu giydir daha sonrada battaniye ört bizimkide eller yukarı yönlü yatıyor kollar hep dısardaydım tulum aldım.birde artık büyükler yorganla yatıyor iki battaniye büyüklere bile ince gelebiliyor. birde vucudunu kalın giydirrirsem gündüzde eli yüzü sıcak yoksa sogukYardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
daha doğrusu ben nasil ısınmasını saglayacagimi bilmiyorum ustunu iki kat battaniyeyle ortuyorum yatagina da battaniye sermisim ustunu orttukten sonra da besigin kenarlarina sıkıştırıyorum üstünü acmasin diye ama maşallah çok hareketli ellerini sürekli dışarı koyuyor omuzlari ve elleri sürekli acikta kalıyor bebisleri böyle uyuyanlar yardimm lutfen
azcık üsüsün benimki hemen kaka yapıyor . yesil oluyor rengide. oyuzden üstünü kalın giyfiyorymBebisleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? bugün 5 oldu usuttumu acaba ya
Gözümüz aydın darısı başımıza çok sıkıntı çekiyor benim oğlan bir an önce çıksa da rahatlasakBizim ilk dişimiz çıktı teyzelerrrr
Benimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuzOncelikle Allah yardimcin olsun cok zor gercekten insan kendini unutuyo cogu zaman ama onlarin bir gulusu yetiyo insana dun aksam oglum hasta yatiyodu bende kalkmak istemesin diye yanina uzandim beni seviyo elimi tutuyo gozlerime askla sevgiyle bakiyo esimi cagirdim onada gosterdim agliyacaktim sevincten .bebisinin kilosuda boyu da cok iyi masallah benimki gunduz uyanikken meme almiyo Rabbim sabrini arttirsin annelik buyuzden kutsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?