2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Facebookta blw türkiye diye bir sayfa var bence oraya bir göz atın ya da blw yöntemini araştırın derim ben o şekilde başlayacağım:)
Inceledim o
Ben e bebekten kasada satilan kucuk cingirak aldim hafif olsun diye cok agladigi zamanlarda bile salliyorum dikkatini cekiyo susturuyo cogu zaman kurtaricim oluyo

Tulum giydirebilirsin su torbasi cok sicak olmiyacakbiz kombiyi oda isisina gore ayarladik surekli yaniyo bebecigin ayaklarina corap patik giydirebilirsin aklima bukadar geldi

Merhaba kizlar bebegim dune gore daha iyi bugun bogazinda hirilti oluyo bogazina birikenleri atamiyo ne yapabilirim

Merhaba kizlar bebegim dune gore daha iyi bugun bogazinda hirilti oluyo bogazina birikenleri atamiyo ne yapabilirim
Bence doktora götürün Atahan da öyleydi en son gece öksürerek uyanıp midesini bulandırmaya başladı doktoru uykuda öyle yapması çok tehlikeli dedi nefes alış verişini de kötü buldu hemen buhara başlattı çok da ağır değil durumu ama evde çözülebilecek bise de değil serum fizyolojigi kullandım bol bol ama bir reaksiyon göstermedi o yüzden bence en kısa sürede doktoru görsün

Evet takip edecegim eger duzelmezse oksuruk vs olursa goturecegim soguk alginligi var bir iki gune duzelmesse gotutrurum

canım uyku yulumu giydir daha sonrada battaniye ört bizimkide eller yukarı yönlü yatıyor kollar hep dısardaydım tulum aldım.birde artık büyükler yorganla yatıyor iki battaniye büyüklere bile ince gelebiliyor. birde vucudunu kalın giydirrirsem gündüzde eli yüzü sıcak yoksa soguk

Benimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…