- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.861
Uyuku tulumu alin sicacik tutuyorYardimmm Kızlar el atin bi bana kızım geceleri hic ısınmıyor tum gun sanci cekiyor bu yuzden.
daha doğrusu ben nasil ısınmasını saglayacagimi bilmiyorum ustunu iki kat battaniyeyle ortuyorum yatagina da battaniye sermisim ustunu orttukten sonra da besigin kenarlarina sıkıştırıyorum üstünü acmasin diye ama maşallah çok hareketli ellerini sürekli dışarı koyuyor omuzlari ve elleri sürekli acikta kalıyor bebisleri böyle uyuyanlar yardimm lutfen
Biran önce çıkar inşallah canım kıyamam yaGözümüz aydın darısı başımıza çok sıkıntı çekiyor benim oğlan bir an önce çıksa da rahatlasak
Canım benim kızımda dönem dönem yaşamıştık ama ben hiç birşekilde onu doyurmuyordum aç bırakıyordum mecbur kalıp emiyordu, çok yaşadım bu durumu ama herseferinde aç kalıp emdi sonuçta 2 yıl emzirebildimBenimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuz
Hadi ya ac birakim dedim 4 saat sonra mizmiz agladi dayanamadim mana verdim ne kadar ac birakiyidunCanım benim kızımda dönem dönem yaşamıştık ama ben hiç birşekilde onu doyurmuyordum aç bırakıyordum mecbur kalıp emiyordu, çok yaşadım bu durumu ama herseferinde aç kalıp emdi sonuçta 2 yıl emzirebildim
idilduam @Aryadeniz38 @Nurmuratkf @gvn1907 Emira SY Zehrayenihayat denizbatiekin C cornella napıyorsunuz kızlar iyi misiniz? bebişleriniz nasıl?
geçmiş olsun canım. ishal olduğuna emin misin? benim oğlumda 15-20 gündür ishal gibi çok sulu yapıyor kakasını günde 5 kez yapıyor bazen ama alt yan dişleri kabardı iki tane birden çıkaracak o yüzden kakası öyle belki seninkde diş çıkaracaktır.ben iyiyim tatlım Sağolasın sorduğum için. oğluşum 1 aydır ishal 3 ayrı doktora gittik hala çözemedik. Onla uğraşıyoruz
Sizde ne var ne yok?
geçmiş olsun canım. ishal olduğuna emin misin? benim oğlumda 15-20 gündür ishal gibi çok sulu yapıyor kakasını günde 5 kez yapıyor bazen ama alt yan dişleri kabardı iki tane birden çıkaracak o yüzden kakası öyle belki seninkde diş çıkaracaktır.
hastalık bitti diş başladı çok huysuz yapışık ikiz gibiyiz sürekli kucakta ve memede, birde çığlık atma huyu başladı arkamı döndümmü basıyor yaygarayı
İlgi istiyorlar ondan atıyor bizimki o çığlıkları yanına gelince kesiliveriyor. Canım diş sancısı başlayıp 3-5 ay sonra bile çıkarmış. ben hergün bakıyorum yeni yeni kabarıklık gözüküyor ama neredeyse 1 ay olacak sulu, mukuslu kakası,poposu pişik oldu bir de,kötü bir koku yok ekşi kokuyor ama demir kullanıyorsan o da kötü koku yapar.Kehribarı duydum da bilemiyorum işe yarar mı?3 doktor da dişine baktı aynı şeyi düşündüler heralde ama diş görünmüyor. Bizimki de günde 3-5 kere yapıyor. Su gibi, mukuslu ve kötü kokuyorkilo kaybı olmadığı için doktor da ishal olduğuna inanmadı. Allahtan bezin resmini çekmiştim görünce evet fazla sıvıkmış dedi.
Diş için kehribar taşı öneriyorlar duydun mu bilmiyorum istersen dene canım. Ben de almak istiyorum ama ise yaradigindan emin değilim :)
O çığlık atma huyu bizimkinde de başladı. Aynı aşı olduğunda ağladığı gibi ağlıyor anlamadım gitti derdini ya...
Mama veriyorum uyuyup uyaninca emziriyorum hasta suanda bisekilde kandirip veriyorumBenimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuz
Canım çok gaddarca görünebilir ama herşey onlar için acıktıkça ağladıkça geç sessiz karanlık bir odaya ısrarla ver memeyi, gerekirse beraber duşa girin ten temasıda bebekleri sakinleştirir emmeyi isteyebilir onuda denedim oldu. Sen dayanamayıp karnını doyurursan oda biberon kolayına geldiği için memeyi rededecekHadi ya ac birakim dedim 4 saat sonra mizmiz agladi dayanamadim mana verdim ne kadar ac birakiyidun
Yeterince emiyor mu? Emmesi iyiyse çoksa çiş de çok olur diye biliyorum.Kizlar Idrarda azalma neden olur? 6 saatte cok az yapti bizimki bugün
İlgi istiyorlar ondan atıyor bizimki o çığlıkları yanına gelince kesiliveriyor. Canım diş sancısı başlayıp 3-5 ay sonra bile çıkarmış. ben hergün bakıyorum yeni yeni kabarıklık gözüküyor ama neredeyse 1 ay olacak sulu, mukuslu kakası,poposu pişik oldu bir de,kötü bir koku yok ekşi kokuyor ama demir kullanıyorsan o da kötü koku yapar.Kehribarı duydum da bilemiyorum işe yarar mı?
Günaydın canım. Ateş bizde de hiç olmadı salya vardı ama son günlerde iyice arttı. Eli sürekli ağzında ne bulurdu ağzına alıyor dişlerini kasimak için. Enfeksiyon yada mikrobik olsa ateş kusma olur, ishalede kilo kaybı olur bunlar yoksa şu ayda bir tek diş sorunu kalıyor. Demiri bende kestim. sağlık ocağındaki hemşiremizde diş bazı bebeklerde ishal yapar dedi. sen yine de kilosunu takip et kayıp oluyor mu diye. Yoğurt ishale iyi gelir aslında keşke kesmeseydin.aynısını tarif ettin canım. Sulu mukuslu ve poposu pişik oldu. Kotu koku dediğim zaten sirke gibi keskin bir koku. Yoğurt filan tattirmaya başlamıştık herşeyi kestik iyilessin diye. Demir ilacını da bıraktık. Dış için başka belirti olması gerekmez mi? Bizimkinin hiç salyası yok mesela. Ateşi de yok. Kehribarı güvenilir bir yer bulursam denemek istiyorum ben.
Bizim oğlan da sanırım karanlıktan korkuyor o yüzden çığlık atıyor tek dikkatimi çeken o oldu. Karanlık olunca basıyor çığlığı
Canim bende aç bırakarak yeniden tutturdum doktorumuz kilo şu normalse 24 saat bile aç kalabilir önemli olan ağlamasına dayanmak dwdi. Ama ben datanamadim çok ağlayinca 20 cc kaar sut verdim sakinleşince tekrar ugrastim ve başardık şükürHadi ya ac birakim dedim 4 saat sonra mizmiz agladi dayanamadim mana verdim ne kadar ac birakiyidun
Günaydın canım. Ateş bizde de hiç olmadı salya vardı ama son günlerde iyice arttı. Eli sürekli ağzında ne bulurdu ağzına alıyor dişlerini kasimak için. Enfeksiyon yada mikrobik olsa ateş kusma olur, ishalede kilo kaybı olur bunlar yoksa şu ayda bir tek diş sorunu kalıyor. Demiri bende kestim. sağlık ocağındaki hemşiremizde diş bazı bebeklerde ishal yapar dedi. sen yine de kilosunu takip et kayıp oluyor mu diye. Yoğurt ishale iyi gelir aslında keşke kesmeseydin.
5. Ayda anneyi kaybetme korkusu başlarmis sanırım o yüzden benimki arkadan bağırıyor.
Az beslenince Oluyor o panik yapma az emmiş olabikir2Kizlar Idrarda azalma neden olur? 6 saatte cok az yapti bizimki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?