2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uyuku tulumu alin sicacik tutuyor

Benimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuz
Canım benim kızımda dönem dönem yaşamıştık ama ben hiç birşekilde onu doyurmuyordum aç bırakıyordum mecbur kalıp emiyordu, çok yaşadım bu durumu ama herseferinde aç kalıp emdi sonuçta 2 yıl emzirebildim

Hadi ya ac birakim dedim 4 saat sonra mizmiz agladi dayanamadim mana verdim ne kadar ac birakiyidun

ben iyiyim tatlım Sağolasın sorduğum için. oğluşum 1 aydır ishal 3 ayrı doktora gittik hala çözemedik. Onla uğraşıyoruz

Sizde ne var ne yok?
geçmiş olsun canım. ishal olduğuna emin misin? benim oğlumda 15-20 gündür ishal gibi çok sulu yapıyor kakasını günde 5 kez yapıyor bazen ama alt yan dişleri kabardı iki tane birden çıkaracak o yüzden kakası öyle belki seninkde diş çıkaracaktır.
hastalık bitti diş başladı çok huysuz yapışık ikiz gibiyiz sürekli kucakta ve memede, birde çığlık atma huyu başladı arkamı döndümmü basıyor yaygarayı

3 doktor da dişine baktı aynı şeyi düşündüler heralde ama diş görünmüyor. Bizimki de günde 3-5 kere yapıyor. Su gibi, mukuslu ve kötü kokuyor kilo kaybı olmadığı için doktor da ishal olduğuna inanmadı. Allahtan bezin resmini çekmiştim görünce evet fazla sıvıkmış dedi.
Diş için kehribar taşı öneriyorlar duydun mu bilmiyorum istersen dene canım. Ben de almak istiyorum ama ise yaradigindan emin değilim :)

O çığlık atma huyu bizimkinde de başladı. Aynı aşı olduğunda ağladığı gibi ağlıyor anlamadım gitti derdini ya...

İlgi istiyorlar ondan atıyor bizimki o çığlıkları yanına gelince kesiliveriyor. Canım diş sancısı başlayıp 3-5 ay sonra bile çıkarmış. ben hergün bakıyorum yeni yeni kabarıklık gözüküyor ama neredeyse 1 ay olacak sulu, mukuslu kakası,poposu pişik oldu bir de,kötü bir koku yok ekşi kokuyor ama demir kullanıyorsan o da kötü koku yapar.Kehribarı duydum da bilemiyorum işe yarar mı?

Hadi ya ac birakim dedim 4 saat sonra mizmiz agladi dayanamadim mana verdim ne kadar ac birakiyidun
Canım çok gaddarca görünebilir ama herşey onlar için acıktıkça ağladıkça geç sessiz karanlık bir odaya ısrarla ver memeyi, gerekirse beraber duşa girin ten temasıda bebekleri sakinleştirir emmeyi isteyebilir onuda denedim oldu. Sen dayanamayıp karnını doyurursan oda biberon kolayına geldiği için memeyi rededecek

Kızlar tam geçen sene bugün, yani 2 Aralıkta hamile olduğumu öğrendim..
Allahım ne heyecandı, gözlerime inanamıştım o çift çizgiyi görunce.. Düşününce bile yüzümde güller açıyor.
Şimdi o minik fasulyem oldu bir minik sıpa
Yanı başımda yatıyor... Her aldığı nefeste şükrediyorum Rabbim'e, ne kadar güzel bir emanet göndermiş bana diye... Evlat ne güzel birşeymis.. Allah yokluklarını acılarını hiç ama hiç göstermesin.
Şükürler olsun bizi bu kutsal göreve layık görene

aynısını tarif ettin canım. Sulu mukuslu ve poposu pişik oldu. Kotu koku dediğim zaten sirke gibi keskin bir koku. Yoğurt filan tattirmaya başlamıştık herşeyi kestik iyilessin diye. Demir ilacını da bıraktık. Dış için başka belirti olması gerekmez mi? Bizimkinin hiç salyası yok mesela. Ateşi de yok. Kehribarı güvenilir bir yer bulursam denemek istiyorum ben.

Bizim oğlan da sanırım karanlıktan korkuyor o yüzden çığlık atıyor tek dikkatimi çeken o oldu. Karanlık olunca basıyor çığlığı

gunaydin herkese mutlu haftasonlari

Emira SY gecmis olsun.insallah cabucak atlatirsiniz.kayacans aldi yeni o kolyelerden.bende cok arastirdim ama vazgectim sonra.cevremde alip memnun olmayan kisi sayisi fazlaydi.eger alacaksaniz taslarinin oval olmasina dikkat edin.sivri olanlar boynunkesiyormus.

Voiice beslenme yetersizse cis az oluyor.bir slklntl var mi beslenmeyle alakali?

Günaydın canım. Ateş bizde de hiç olmadı salya vardı ama son günlerde iyice arttı. Eli sürekli ağzında ne bulurdu ağzına alıyor dişlerini kasimak için. Enfeksiyon yada mikrobik olsa ateş kusma olur, ishalede kilo kaybı olur bunlar yoksa şu ayda bir tek diş sorunu kalıyor. Demiri bende kestim. sağlık ocağındaki hemşiremizde diş bazı bebeklerde ishal yapar dedi. sen yine de kilosunu takip et kayıp oluyor mu diye. Yoğurt ishale iyi gelir aslında keşke kesmeseydin.
5. Ayda anneyi kaybetme korkusu başlarmis sanırım o yüzden benimki arkadan bağırıyor.

Canim bende aç bırakarak yeniden tutturdum doktorumuz kilo şu normalse 24 saat bile aç kalabilir önemli olan ağlamasına dayanmak dwdi. Ama ben datanamadim çok ağlayinca 20 cc kaar sut verdim sakinleşince tekrar ugrastim ve başardık şükür

Günaydın canım
valla ne dokundu bilemedigim için su bile vermiyorum. Kilo kaybı yok çok şükür ama rota aşısını ishali geçmediği için hala yapamadık doktor 1 hafta süt ürünleri kuru yemiş ve çikolata yeme belki senin sütünden geçen birşey Dokunmuştur dedi onu da deneyeceğiz.

Aman aman büyümüş de anneyi kaybetmekten mi korkarmış :) Allah kuzuları annelerinden, anneleri kuzularından ayırmasın. Her bulduğunu ağzına koyma huyu bizde de başladı. Özellikle benim parmaklarımı yakaladımı affetmiyor , hırslı hırslı ısırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…