- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.881
İsirdigina Gore dişleri kasiniyordur onun annesi :) Kayra diş kasiyici almıyor bende arada parmagimi veriyorum ısıriyor nazende havuç veriyorum öyle rahatlatmaya çalışıyorum.Günaydın canım
valla ne dokundu bilemedigim için su bile vermiyorum. Kilo kaybı yok çok şükür ama rota aşısını ishali geçmediği için hala yapamadıkdoktor 1 hafta süt ürünleri kuru yemiş ve çikolata yeme belki senin sütünden geçen birşey Dokunmuştur dedi onu da deneyeceğiz.
Aman aman büyümüş de anneyi kaybetmekten mi korkarmış :) Allah kuzuları annelerinden, anneleri kuzularından ayırmasın. Her bulduğunu ağzına koyma huyu bizde de başladı. Özellikle benim parmaklarımı yakaladımı affetmiyor , hırslı hırslı ısırıyor
Emira SY canım aynı sıkıntılar bizde de var ben süt alerjisinden supheleniyorum salı günü alerji bölümüne randevum var gerçi küçük olduğu için testler doğru sonuç vermeyebilirmiş ama, şimdiden diyete başladım
Aynen oyle doydukca memeyi emmiyo sağinca iciyo ama sipaCanım çok gaddarca görünebilir ama herşey onlar için acıktıkça ağladıkça geç sessiz karanlık bir odaya ısrarla ver memeyi, gerekirse beraber duşa girin ten temasıda bebekleri sakinleştirir emmeyi isteyebilir onuda denedim oldu. Sen dayanamayıp karnını doyurursan oda biberon kolayına geldiği için memeyi rededecek
Ayy darisi bizim basimiza deneyeceğim bendeCanim bende aç bırakarak yeniden tutturdum doktorumuz kilo şu normalse 24 saat bile aç kalabilir önemli olan ağlamasına dayanmak dwdi. Ama ben datanamadim çok ağlayinca 20 cc kaar sut verdim sakinleşince tekrar ugrastim ve başardık şükür
Canım iyiyim aryamda iyi şükür büyüyor teyzesi:)herşey yolunda elhamdulillah.mamayı bi naz bi kapris alıyor ama alıştım o duruma:))sağlıklı olsun kuzularda gerisi önemli değil.sen nasılsın kayracık napıyo@idilduam L Light Of God @Nurmuratkf @gvn1907Emira SY @Zehrayenihayat @denizbatiekin @cornella napıyorsunuz kızlar iyi misiniz? bebişleriniz nasıl?
Yeterince emiyor mu? Emmesi iyiyse çoksa çiş de çok olur diye biliyorum.
Az beslenince Oluyor o panik yapma az emmiş olabikir2
Inşallah canım, dikkat etmek lazım ben arada kaçırıyorum net bişey çıkarsa katı bir şekilde diyete baslarıminşallah kötü birsey çıkmaz canım. Bizim doktor da 1 hafta sut ürünlerinden çikolata ve cerezden uzak dur bakalım iyileşecek mi dedi.
Geçmiş olsun cnmKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Geçmiş olsun, sadaka ver canımKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Çok geçmiş olsun Allah korumuş minik meleği ben de hep unuttugum için genelde yere yatırıyorumKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Onemlı degıl sagol canım gectı sayılır oksuruk var suan tekKbraelf gecmia olsun ben kacirmisim hasta oldugunu
Cok gecmıs olsun canım dıkkat et bebıse bende daha dıkkatlı olurumKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Çok geçmiş olsun ikinize de. Doktor 2 ay önce tembihledi bize. Dönemez zannedersin ani bir refleksle döner dedi. Allah korusun hepsini çok dikkat gerekiyor.Kizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?