2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İsirdigina Gore dişleri kasiniyordur onun annesi :) Kayra diş kasiyici almıyor bende arada parmagimi veriyorum ısıriyor nazende havuç veriyorum öyle rahatlatmaya çalışıyorum.
Amin canım Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasin.

Arkadaşlarım merhabalar
Haftasonu malum
Biz haftaiçi sürekli evdenolduğumuzdan kendimizi dışarı attık
Sahilde bi kahvaltı yürüyüş sonrası bahçe işleri
Oğlum dışarda doğada olmayı çok seviyor
De çocuk 40ı çıkmadan turlara katıldı olacak o kadar
Güneş de bi güzel ki bugün değmeyin keyfimizeee
Çok Şükür böyle bi memleketteyim
Hemen ilkbahar modu oluyor

Emira SY canım aynı sıkıntılar bizde de var ben süt alerjisinden supheleniyorum salı günü alerji bölümüne randevum var gerçi küçük olduğu için testler doğru sonuç vermeyebilirmiş ama, şimdiden diyete başladım

inşallah kötü birsey çıkmaz canım. Bizim doktor da 1 hafta sut ürünlerinden çikolata ve cerezden uzak dur bakalım iyileşecek mi dedi.

Aynen oyle doydukca memeyi emmiyo sağinca iciyo ama sipa

Ayy darisi bizim basimiza deneyeceğim bende

Kizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim

Geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun, sadaka ver canım
Allah kazadan beladan korusun yavrularımızı

Çok geçmiş olsun Allah korumuş minik meleği ben de hep unuttugum için genelde yere yatırıyorum

Kızlar bırsey sorcam kan damlası verdı saglık ocagı doktora goturmustuk elıfı bırde o da dedı baslayın dıye elıf 4 ay 6 gunluk suan.dıslerı sıyah yapıyomus bu damla ben kullanmak ıstemıyorum kan tahlılı yaptırıp gereklıyse vermeyı dusunuyorum sızler ne dusunuyosunuz bu konuda ? Sız kullanıyomusunuz ? Ne yapayım bılemedım.bır arkadasım oyle yapmıs cnku doktoru gereksız gormus paraben ıcerıyo bırde ne kadar saglıklı demır ılacı suncacık cocuga bılemedım

Cok gecmıs olsun canım dıkkat et bebıse bende daha dıkkatlı olurum

Çok geçmiş olsun ikinize de. Doktor 2 ay önce tembihledi bize. Dönemez zannedersin ani bir refleksle döner dedi. Allah korusun hepsini çok dikkat gerekiyor.

katre_366 gecmis olsun.cok dikkat etmek gerekiyor.ben yere battaniye seriyorum hep onun ustunde artik.hareketler ani yapiyorlar cunku.anlamiyorsun bir anda donuyorlar
Kbraelf daha once fikrimi yazmistim kan damlasi hakkinda.ben dislerden degil de cevremdeki cogu arkadasimin bebeklerinin duzenini bozdu damla o sebeple kullanmadim henuz.internette ferrimixin sase var.ondan siparis verdim.meyve purelerine 1 sase dokup yedirecegim.ek gidaya gecmemizi bekledim.cuma gunu siparis verdim netten yarin baslarim artik.5.ayimizi doldurduk biz yeni baslayacagim.yalniz icinde demirin yanisira a c vitaminleri de var.ayrica vitamin kullanmamak lazim.sadece d vitamini kullanacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…