- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.901
Hii canım cok geçmiş olsun Allah esirgemiş bişey olmamış aman allahım korusun hepKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Valla canim ben veriyorum kuzenim duzenli olarak demir damlasini vermemisti kızına kansizlik cikti bin kat daha fazla ilac kullanmak zorunda kaldilar.ki demir zeka gelişimini de etkiliyor o yüzden ben kullaniyorumKızlar bırsey sorcam kan damlası verdı saglık ocagı doktora goturmustuk elıfı bırde o da dedı baslayın dıye elıf 4 ay 6 gunluk suan.dıslerı sıyah yapıyomus bu damla ben kullanmak ıstemıyorum kan tahlılı yaptırıp gereklıyse vermeyı dusunuyorum sızler ne dusunuyosunuz bu konuda ? Sız kullanıyomusunuz ? Ne yapayım bılemedım.bır arkadasım oyle yapmıs cnku doktoru gereksız gormus paraben ıcerıyo bırde ne kadar saglıklı demır ılacı suncacık cocuga bılemedım
Sanirim tüm dişler cikana kadar bitmiyo bu salyalarrgunaydin mutlu pazarlar herkese
benim kizimin elleri neredeyse yumruklariyla agizinda.surat hep islak.cene altindan boynuna tahris oldu islakliktan ve gecmiyor hergun mustela suruyorum.ne zaman birakacak bilmiyorum bu isi:)yakalik dayanmiyor
Benimde sağ büyük canım ben sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum yinede sonuçlarını yaz olur mu.. evham ın gider en azındanGunaydun kizlaaar
Uzun zamandir kafama takilan bi durum var
Sok göğsüm sag gogsumden gozle gorulur derecede buyuk
Ve bu durum bi suredir evhamlandiriyor beni
Iki yil once diktora gittim aslinda sadece gozle muayene etti gibi bi sey oldu--büyüklükten sorun olmaz istersdn ulturasin çekelim dedi o sira da sehir disina otobusun oldugundan cektiremedm
O zamanlar eskisi gibi takmaz olmustum
Simdilerde yine evhamim artti
Esimle paylastim nasipse yarib doktora gidecegiz ama ben cok korkuyorum maalesef
Aklima bin turlu seyelr gelip kafamda kurdukca kuruyorum
Emzirme dönemindede surekli memeler ortada yaa evhamim da artti
Başınızı agrittim kusura bakmayin
Kuzum biberon verme! Sakın sakın! ağlat yine verme! bende kıyamadım verdim sağıp sağıp önce sağ memeyi bıraktı sonra gündüz emmeyi bıraktı.. aman ya gece emiyor hiç olmazsa dedim 15 gün geçti geceyi de bıraktı.. ben ondan daha çok ağladım.. şimdi 5. ayımızdayız 3 aydır her gün sağıyorum perişan oldum.. kolay da çıkmıyor sür önce 10 dk da sağardım şimdi yarım saat bi göğüs yarım saat diğeri kesinlikle ağzına bile değdirmiyor memeyi.. yol yakınken ağlat yine de verme..Benimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuz
Sagool canim .Geçmiş olsun cnm
Sagol canim sadaka verdim hemenGeçmiş olsun, sadaka ver canım
Allah kazadan beladan korusun yavrularımızı
Cok tesekkur ederim daha dikkatli olucam bundan sonraCok gecmıs olsun canım dıkkat et bebıse bende daha dıkkatlı olurum
cok sagol Rabbim hepsini korusun meleklerinÇok geçmiş olsun ikinize de. Doktor 2 ay önce tembihledi bize. Dönemez zannedersin ani bir refleksle döner dedi. Allah korusun hepsini çok dikkat gerekiyor.
Bizde iyiyiz canım diş huysuzluğu beni biraz yorsa da idare ediyoruz. Keyfi neşesi yerindeyse boşver acikinca alır nasılsa. Opüyorum Arya'yı kocamanCanım iyiyim aryamda iyi şükür büyüyor teyzesi:)herşey yolunda elhamdulillah.mamayı bi naz bi kapris alıyor ama alıştım o duruma:))sağlıklı olsun kuzularda gerisi önemli değil.sen nasılsın kayracık napıyo
Tesekkur ederim evet bukadar erken basima gelecegini tahmin etmiyodum ders oldukatre_366 gecmis olsun.cok dikkat etmek gerekiyor.ben yere battaniye seriyorum hep onun ustunde artik.hareketler ani yapiyorlar cunku.anlamiyorsun bir anda donuyorlar
Kbraelf daha once fikrimi yazmistim kan damlasi hakkinda.ben dislerden degil de cevremdeki cogu arkadasimin bebeklerinin duzenini bozdu damla o sebeple kullanmadim henuz.internette ferrimixin sase var.ondan siparis verdim.meyve purelerine 1 sase dokup yedirecegim.ek gidaya gecmemizi bekledim.cuma gunu siparis verdim netten yarin baslarim artik.5.ayimizi doldurduk biz yeni baslayacagim.yalniz icinde demirin yanisira a c vitaminleri de var.ayrica vitamin kullanmamak lazim.sadece d vitamini kullanacagim
Aynen canim Rabbim korudu tesekkur ederizÇok geçmiş olsun Allah korumuş minik meleği ben de hep unuttugum için genelde yere yatırıyorum
Canim evham yapma emziren annelerde kanser olmaz diye biliyorum eger bundan korkuyorsan yine de dr a git icin rahat olsun .Gunaydun kizlaaar
Uzun zamandir kafama takilan bi durum var
Sok göğsüm sag gogsumden gozle gorulur derecede buyuk
Ve bu durum bi suredir evhamlandiriyor beni
Iki yil once diktora gittim aslinda sadece gozle muayene etti gibi bi sey oldu--büyüklükten sorun olmaz istersdn ulturasin çekelim dedi o sira da sehir disina otobusun oldugundan cektiremedm
O zamanlar eskisi gibi takmaz olmustum
Simdilerde yine evhamim artti
Esimle paylastim nasipse yarib doktora gidecegiz ama ben cok korkuyorum maalesef
Aklima bin turlu seyelr gelip kafamda kurdukca kuruyorum
Emzirme dönemindede surekli memeler ortada yaa evhamim da artti
Başınızı agrittim kusura bakmayin
Sukur canim cok sagolHii canım cok geçmiş olsun Allah esirgemiş bişey olmamış aman allahım korusun hep
Geçmiş olsunKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
CANIm doğru bilinen yanlışlardan imiş emziren olmaz diyeCanim evham yapma emziren annelerde kanser olmaz diye biliyorum eger bundan korkuyorsan yine de dr a git icin rahat olsun .
Başlıyım bende napayim bari ama bana 6 damla damlat dedi ne yapayimValla canim ben veriyorum kuzenim duzenli olarak demir damlasini vermemisti kızına kansizlik cikti bin kat daha fazla ilac kullanmak zorunda kaldilar.ki demir zeka gelişimini de etkiliyor o yüzden ben kullaniyorum
Gelelim dişleri karartma olayina. Demir damlasini süt ya da su ile birlikte verirsen demirin emilimi azaliyormus ve dişlerde kararma yapıyormuş. Hemsire bana bir tatli kasigi elma suyuna 4 damla damlat ver dedi. Bu sekilde diste kararma olmaz dedi.ben elma suyu ile karıştırıp veriyorum uygar da severek sapirdata sapirdata iciyor
Paraben olayinda ise damladaki paraben bebege kansizliktan daha az zarar verir dedi dr
Ayyyy ne cok konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?