2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hii canım cok geçmiş olsun Allah esirgemiş bişey olmamış aman allahım korusun hep

Valla canim ben veriyorum kuzenim duzenli olarak demir damlasini vermemisti kızına kansizlik cikti bin kat daha fazla ilac kullanmak zorunda kaldilar.ki demir zeka gelişimini de etkiliyor o yüzden ben kullaniyorum
Gelelim dişleri karartma olayina. Demir damlasini süt ya da su ile birlikte verirsen demirin emilimi azaliyormus ve dişlerde kararma yapıyormuş. Hemsire bana bir tatli kasigi elma suyuna 4 damla damlat ver dedi. Bu sekilde diste kararma olmaz dedi.ben elma suyu ile karıştırıp veriyorum uygar da severek sapirdata sapirdata iciyor
Paraben olayinda ise damladaki paraben bebege kansizliktan daha az zarar verir dedi dr
Ayyyy ne cok konuştum

gunaydin mutlu pazarlar herkese

benim kizimin elleri neredeyse yumruklariyla agizinda.surat hep islak.cene altindan boynuna tahris oldu islakliktan ve gecmiyor hergun mustela suruyorum.ne zaman birakacak bilmiyorum bu isi:)yakalik dayanmiyor
Sanirim tüm dişler cikana kadar bitmiyo bu salyalarr

Gunaydun kizlaaar

Uzun zamandir kafama takilan bi durum var
Sok göğsüm sag gogsumden gozle gorulur derecede buyuk
Ve bu durum bi suredir evhamlandiriyor beni
Iki yil once diktora gittim aslinda sadece gozle muayene etti gibi bi sey oldu--büyüklükten sorun olmaz istersdn ulturasin çekelim dedi o sira da sehir disina otobusun oldugundan cektiremedm
O zamanlar eskisi gibi takmaz olmustum
Simdilerde yine evhamim artti
Esimle paylastim nasipse yarib doktora gidecegiz ama ben cok korkuyorum maalesef
Aklima bin turlu seyelr gelip kafamda kurdukca kuruyorum
Emzirme dönemindede surekli memeler ortada yaa evhamim da artti

Başınızı agrittim kusura bakmayin

Benimde sağ büyük canım ben sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum yinede sonuçlarını yaz olur mu.. evham ın gider en azından

Benimde oğlum gunduz meme almayi birakti 4 gundur itiyor kafasini ceviriyor sağinca iciyor ya siz ne yapiyosunuz
Kuzum biberon verme! Sakın sakın! ağlat yine verme! bende kıyamadım verdim sağıp sağıp önce sağ memeyi bıraktı sonra gündüz emmeyi bıraktı.. aman ya gece emiyor hiç olmazsa dedim 15 gün geçti geceyi de bıraktı.. ben ondan daha çok ağladım.. şimdi 5. ayımızdayız 3 aydır her gün sağıyorum perişan oldum.. kolay da çıkmıyor sür önce 10 dk da sağardım şimdi yarım saat bi göğüs yarım saat diğeri kesinlikle ağzına bile değdirmiyor memeyi.. yol yakınken ağlat yine de verme..

Bizde iyiyiz canım diş huysuzluğu beni biraz yorsa da idare ediyoruz. Keyfi neşesi yerindeyse boşver acikinca alır nasılsa. Opüyorum Arya'yı kocaman

Tesekkur ederim evet bukadar erken basima gelecegini tahmin etmiyodum ders oldu

Canim evham yapma emziren annelerde kanser olmaz diye biliyorum eger bundan korkuyorsan yine de dr a git icin rahat olsun .

Geçmiş olsun

Başlıyım bende napayim bari ama bana 6 damla damlat dedi ne yapayim

katre_366 bebeğin yanında ütü yapma.. çünkü ütü sırasında çok fazla toz kalkıyor ve bebeklerde astıma neden oluyormuş.

Bu arada geçmiş olsun.

Arkadaşlar başına gelen var mı? Bebeğim emmek istemiyor. Sol göğsü çok az sağ göğsü hiç emmek istemiyor. Buna bağlı olarak karnı doymadığı için kaka da yapmıyor. Bazen solu emzirir gibi yatırıp sağ göğsümü veriyorum. Dün gece hiç emmedi sağı sabah sağdım ve kaşıkla verdim sütü. . Şimdi de göğsüm ağrıyor yine sağmayı düşünüyorum. Nolur yardım edin 5in içinde ek gıdaya da başlamadım. Napsam bilmiyorum. Hep bir aksiyon istiyor emerken.. şarkı söylüyorum yada uykuda emiyor.
bu arada son kontrolde sağlık ocağında az kilo almış dedi ebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…