2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bazen oluyor israrlar oynarak da olsa zorlayacaksin mecbur.gecici bir donemdir

Oylemiymis ilk defa duydum cok savgol canim
Ewt bi gün dikkat et acaip toz kalkıyor. Üstelik ütüyü kıyafetlere vurdukça ve buhar oldukça deterjan kokusu odanın havasına karışıyor. Oda zararlı. Bebeğin odasına çamaşır kurutmakta aynı..

Sutunu vermekten vazgecme gerekirse sag ama bir sekilde emmesi icin gayret et bende oynatip agzina sIkip sakinlestirip vermeye calisiyorum yoksa inatlasip almiyo

Yalniz birakamiyorum bari o arada utu aradan ciksin demistim camasir kurutmam zaten odasinda iyi oldu soyledigin utude yapmam

Çok geçmiş olsun umarım birseyi yoktur

gunaydin mutlu pazarlar herkese

benim kizimin elleri neredeyse yumruklariyla agizinda.surat hep islak.cene altindan boynuna tahris oldu islakliktan ve gecmiyor hergun mustela suruyorum.ne zaman birakacak bilmiyorum bu isi:)yakalik dayanmiyor
Diş çıkaracak bu ay içerisinde büyük ihtimal :)) bizde de öyle olmuştu diş patladı şimdi yakalık önlük vs kullanmıyorum bile

bizim ki 5,ayını doldurdu biraktı cnm yok almıyo memeyi cok sıkıntı

benim oğlumda emmeyi bıraktı sağınca içiyo maalesef ahh şu biberonlar

Benim kızım da yaptı aynısını 4.ayinda bir ay önce yani ki memeyi çok seven bi bebek sürekli memede normalde agliyidu çığlık atıyordu mama fln vermedm hiç uyuttum sonra uykulu vermstim geçti sonra.bende ninni söylüyodum ustumde bsey salliyodum.bu bebisleer hep maceracı

Kan ilacini herkes kullaniyormu ?bir yazin yahuu
1 haftadır kullanıyoruz. Doktorumuz 6 damla sesi ama kademeli arttırcam. Şmdlk 3 damla veriyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Ek gıdaya geçmedik daha direkt içiriyorum bayılıyor tadına. Bunlar bebeklerde rutin ilaçlar oldugu için sorulamıyorum içiriyorum.

Bence sütünüzle karıştırın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…