- 14 Ekim 2016
- 174
- 176
- 18
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.921
Oylemiymis ilk defa duydum cok savgol canimkatre_366 bebeğin yanında ütü yapma.. çünkü ütü sırasında çok fazla toz kalkıyor ve bebeklerde astıma neden oluyormuş.
Bu arada geçmiş olsun.
bazen oluyor israrlar oynarak da olsa zorlayacaksin mecbur.gecici bir donemdirArkadaşlar başına gelen var mı? Bebeğim emmek istemiyor. Sol göğsü çok az sağ göğsü hiç emmek istemiyor. Buna bağlı olarak karnı doymadığı için kaka da yapmıyor. Bazen solu emzirir gibi yatırıp sağ göğsümü veriyorum. Dün gece hiç emmedi sağı sabah sağdım ve kaşıkla verdim sütü. . Şimdi de göğsüm ağrıyor yine sağmayı düşünüyorum. Nolur yardım edin 5in içinde ek gıdaya da başlamadım. Napsam bilmiyorum. Hep bir aksiyon istiyor emerken.. şarkı söylüyorum yada uykuda emiyor.
bu arada son kontrolde sağlık ocağında az kilo almış dedi ebe.
Hayirli sonuclarla donersin insallah sen genede olumlu dusun olumlu olsun herzamanCANIm doğru bilinen yanlışlardan imiş emziren olmaz diye
İşte ondan korkuyorum inşaallah hayırlı sonuçlar alırım korkularım son bulur inşaallah
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Ilk oğluma da başıma geldi.. 10 ay zorlayabildim. .bazen oluyor israrlar oynarak da olsa zorlayacaksin mecbur.gecici bir donemdir
Benim oglum kaka yapmadigi icin dr umuz kan ilacini kesti bir sure vermicez bize 4 damla dediler saglik ocaginda kiloya gore galibaBaşlıyım bende napayim bari ama bana 6 damla damlat dedi ne yapayim
Ewt bi gün dikkat et acaip toz kalkıyor. Üstelik ütüyü kıyafetlere vurdukça ve buhar oldukça deterjan kokusu odanın havasına karışıyor. Oda zararlı. Bebeğin odasına çamaşır kurutmakta aynı..Oylemiymis ilk defa duydum cok savgol canim
Sutunu vermekten vazgecme gerekirse sag ama bir sekilde emmesi icin gayret et bende oynatip agzina sIkip sakinlestirip vermeye calisiyorum yoksa inatlasip almiyoArkadaşlar başına gelen var mı? Bebeğim emmek istemiyor. Sol göğsü çok az sağ göğsü hiç emmek istemiyor. Buna bağlı olarak karnı doymadığı için kaka da yapmıyor. Bazen solu emzirir gibi yatırıp sağ göğsümü veriyorum. Dün gece hiç emmedi sağı sabah sağdım ve kaşıkla verdim sütü. . Şimdi de göğsüm ağrıyor yine sağmayı düşünüyorum. Nolur yardım edin 5in içinde ek gıdaya da başlamadım. Napsam bilmiyorum. Hep bir aksiyon istiyor emerken.. şarkı söylüyorum yada uykuda emiyor.
Yalniz birakamiyorum bari o arada utu aradan ciksin demistim camasir kurutmam zaten odasinda iyi oldu soyledigin utude yapmamEwt bi gün dikkat et acaip toz kalkıyor. Üstelik ütüyü kıyafetlere vurdukça ve buhar oldukça deterjan kokusu odanın havasına karışıyor. Oda zararlı. Bebeğin odasına çamaşır kurutmakta aynı..
Çok geçmiş olsun umarım birseyi yokturKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Diş çıkaracak bu ay içerisinde büyük ihtimal :)) bizde de öyle olmuştu diş patladı şimdi yakalık önlük vs kullanmıyorum bilegunaydin mutlu pazarlar herkese
benim kizimin elleri neredeyse yumruklariyla agizinda.surat hep islak.cene altindan boynuna tahris oldu islakliktan ve gecmiyor hergun mustela suruyorum.ne zaman birakacak bilmiyorum bu isi:)yakalik dayanmiyor
bizim ki 5,ayını doldurdu biraktı cnm yok almıyo memeyi cok sıkıntıKuzum biberon verme! Sakın sakın! ağlat yine verme! bende kıyamadım verdim sağıp sağıp önce sağ memeyi bıraktı sonra gündüz emmeyi bıraktı.. aman ya gece emiyor hiç olmazsa dedim 15 gün geçti geceyi de bıraktı.. ben ondan daha çok ağladım.. şimdi 5. ayımızdayız 3 aydır her gün sağıyorum perişan oldum.. kolay da çıkmıyor sür önce 10 dk da sağardım şimdi yarım saat bi göğüs yarım saat diğeri kesinlikle ağzına bile değdirmiyor memeyi.. yol yakınken ağlat yine de verme..
benim oğlumda emmeyi bıraktı sağınca içiyo maalesef ahh şu biberonlarArkadaşlar başına gelen var mı? Bebeğim emmek istemiyor. Sol göğsü çok az sağ göğsü hiç emmek istemiyor. Buna bağlı olarak karnı doymadığı için kaka da yapmıyor. Bazen solu emzirir gibi yatırıp sağ göğsümü veriyorum. Dün gece hiç emmedi sağı sabah sağdım ve kaşıkla verdim sütü. . Şimdi de göğsüm ağrıyor yine sağmayı düşünüyorum. Nolur yardım edin 5in içinde ek gıdaya da başlamadım. Napsam bilmiyorum. Hep bir aksiyon istiyor emerken.. şarkı söylüyorum yada uykuda emiyor.
ben hiç biberon vermedim ki..benim oğlumda emmeyi bıraktı sağınca içiyo maalesef ahh şu biberonlar
Benim kızım da yaptı aynısını 4.ayinda bir ay önce yani ki memeyi çok seven bi bebek sürekli memede normalde agliyidu çığlık atıyordu mama fln vermedm hiç uyuttum sonra uykulu vermstim geçti sonra.bende ninni söylüyodum ustumde bsey salliyodum.bu bebisleer hep maceracıArkadaşlar başına gelen var mı? Bebeğim emmek istemiyor. Sol göğsü çok az sağ göğsü hiç emmek istemiyor. Buna bağlı olarak karnı doymadığı için kaka da yapmıyor. Bazen solu emzirir gibi yatırıp sağ göğsümü veriyorum. Dün gece hiç emmedi sağı sabah sağdım ve kaşıkla verdim sütü. . Şimdi de göğsüm ağrıyor yine sağmayı düşünüyorum. Nolur yardım edin 5in içinde ek gıdaya da başlamadım. Napsam bilmiyorum. Hep bir aksiyon istiyor emerken.. şarkı söylüyorum yada uykuda emiyor.
1 haftadır kullanıyoruz. Doktorumuz 6 damla sesi ama kademeli arttırcam. Şmdlk 3 damla veriyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Ek gıdaya geçmedik daha direkt içiriyorum bayılıyor tadına. Bunlar bebeklerde rutin ilaçlar oldugu için sorulamıyorum içiriyorum.Kan ilacini herkes kullaniyormu ?bir yazin yahuu
Bence sütünüzle karıştırın. .1 haftadır kullanıyoruz. Doktorumuz 6 damla sesi ama kademeli arttırcam. Şmdlk 3 damla veriyorum. Herhangi bir sorun olmadı. Ek gıdaya geçmedik daha direkt içiriyorum bayılıyor tadına. Bunlar bebeklerde rutin ilaçlar oldugu için sorulamıyorum içiriyorum.
canim sagol sukur bisey yokÇok geçmiş olsun umarım birseyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?