- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.941
Benimkide dis cikariyo sag taraf belirginlesmis huzursuz kaka yapmayan cocuk bugun iki kere yaptibide uc parmagi bazende tek parmagiyla sag tarafi kasiyo kac gunde cikiyo canim bide dis jeli kullandiniz miDiş çıkaracak bu ay içerisinde büyük ihtimal :)) bizde de öyle olmuştu diş patladı şimdi yakalık önlük vs kullanmıyorum bile
Sanada...Hayirli geceleeeer....
1 çay kaşığı z.yağı içir. 3 güne kadar normal. . Baktın olmuyo son çare fitil..kizlar kizim kaka yapamadi dün butun gün ne yapmam lazim fikir lutfen cocuk kendini sika sika bi hal oldu
Zeytin yagi icirmeye korkuyorum cok ağır bi tadi var doktor fitil verdi sadece dün yapmadi cok sıkıyor kendini cok agliyor yapamadığı zaman fitil vermek icin erken dimi1 çay kaşığı z.yağı içir. 3 güne kadar normal. . Baktın olmuyo son çare fitil..
Arada bizde de oluyor poposunu uyarıyorum bacaklara masaj hareketle yapıyor. Aklınızda bulunsun.kizlar kizim kaka yapamadi dün butun gün ne yapmam lazim fikir lutfen cocuk kendini sika sika bi hal oldu
Bize sağlık ocağında ki ebe z.yağı dedi.. ewt 3 gün en az yapmaması gerekiyor. Karnına masaj yapın ayaklarını ittirin çektirin o zaman belki yaparZeytin yagi icirmeye korkuyorum cok ağır bi tadi var doktor fitil verdi sadece dün yapmadi cok sıkıyor kendini cok agliyor yapamadığı zaman fitil vermek icin erken dimi
Poposunu nasil uyariyorsun biraz zeytinyağı sürdüm erki etmediArada bizde de oluyor poposunu uyarıyorum bacaklara masaj hareketle yapıyor. Aklınızda bulunsun.
Bize de süte karıştırıp verin dediler4. Ay aşımızı olduk biraz ağladık ama şükür iyiyiz. Demir ilacı kullanımını sordum Karnı tok olmayacak dediler. Sütle almayacakmış aklınızda bulunsun. Ek gıdaya geçince portakal suyu veya meyve püresiyle verilebilirmiş. Tüm bebeklere mutlu gazsız günler
Çocuğunuz erkekse poposuna pek dokunmayın diyo uzmanlar. . Yani makatını kastediyorum. Kötü etkileniyorlarmış..Poposunu nasil uyariyorsun biraz zeytinyağı sürdüm erki etmedi
Doktor da hemşire de böyle söyledi. Süt Demir'in emilimini azaltıyormuş. Karnı da aça yakın olmalıymış üstüne de hemen emzirme dediBize de süte karıştırıp verin dediler
Sağlık ocağında öyle dediler. .Doktor da hemşire de böyle söyledi. Süt Demir'in emilimini azaltıyormuş. Karnı da aça yakın olmalıymış üstüne de hemen emzirme dedi
Ben kullanıyorum sorun olacağını da düşünmüyorum açıkçasıKan ilacini herkes kullaniyormu ?bir yazin yahuu
Suyla versem.. direk verince boğazını kaşındırıyor sanki..hippotalamus sut yogurt gibi urunlerle kan ilaci verilemiyor.emilim azaliyor dedikleri gibi.o yuzden meyve ya da sebzeyle ver ek gida doneminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?