2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Diş çıkaracak bu ay içerisinde büyük ihtimal :)) bizde de öyle olmuştu diş patladı şimdi yakalık önlük vs kullanmıyorum bile
Benimkide dis cikariyo sag taraf belirginlesmis huzursuz kaka yapmayan cocuk bugun iki kere yaptibide uc parmagi bazende tek parmagiyla sag tarafi kasiyo kac gunde cikiyo canim bide dis jeli kullandiniz mi

4. Ay aşımızı olduk biraz ağladık ama şükür iyiyiz. Demir ilacı kullanımını sordum Karnı tok olmayacak dediler. Sütle almayacakmış aklınızda bulunsun. Ek gıdaya geçince portakal suyu veya meyve püresiyle verilebilirmiş. Tüm bebeklere mutlu gazsız günler

Zeytin yagi icirmeye korkuyorum cok ağır bi tadi var doktor fitil verdi sadece dün yapmadi cok sıkıyor kendini cok agliyor yapamadığı zaman fitil vermek icin erken dimi
Bize sağlık ocağında ki ebe z.yağı dedi.. ewt 3 gün en az yapmaması gerekiyor. Karnına masaj yapın ayaklarını ittirin çektirin o zaman belki yapar

Bize de süte karıştırıp verin dediler

Makata hafif dokundum iki kez yaptı kakasını. Ama 2 kez oldu belki denkgelmiştir. Çünkü çok emzirmiştim ve bolca bacak hareketleri yaptırmıştım.

Demir.ilacini mama ile de muhallebi ile de veriyorum. Doktor verebilirsin karışmaz dedi bana. Ben toz olani kullanıyorum. Etkileşim olmuyor kendi kullanma kilavuzunda da yaziyor mama veya sut ile de verebilir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…