- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.961
Hatırlamışken kalkim de verim oğluşumaDemir.ilacini mama ile de muhallebi ile de veriyorum. Doktor verebilirsin karışmaz dedi bana. Ben toz olani kullanıyorum. Etkileşim olmuyor kendi kullanma kilavuzunda da yaziyor mama veya sut ile de verebilir diye.
Yanlış anlamışsındır canım hamileyken de demir ilacı kullanırken süt ürünleriyle tüketmeyın hatta süt ürünleri almadan en az yarım saat önce için demişti doktorSağlık ocağında öyle dediler. .
Canım kızı erkeği yok böyle şeylerin, 1 yaşından sonra bebekler için söyleniyorÇocuğunuz erkekse poposuna pek dokunmayın diyo uzmanlar. . Yani makatını kastediyorum. Kötü etkileniyorlarmış..
Slm cnm benim kizimda cook agliyor asiri derecede bu anlattiklarin bana yabanci degil ayakta sallanarak uyuyor az emiyor mama yemiyor biberon almiyor yeni yeni corbalara basladim mecburen yapip yediriyorum meyve pureleri veriyorum hero baybnin princ unlu mamasini aldim yedi daha cok agladi sanki 4bucuk aylik oldu 6200 gr 62 cm surekli agliyior bir fotografi yok dogru duzgun kimse cok agladigi icin yanimda kalmiyor yada ben gittigimde dayanamiyorlar evime hemen geliyorum oyun halisi aldim 2 dk bile zaman vermedi oynamaya.yuzune bile bakmiyor cook caresiszim cocuguma derman mi olamiyorum anlamadim geceyi gunduzu bile ayirt edemiyorum artik
Canim anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal bi durum. Benim oglum 2 aydır hep fitille yapiyodu 10 gunde bir. Şükür 1 haftadir iyiyiz yapabiliyoZeytin yagi icirmeye korkuyorum cok ağır bi tadi var doktor fitil verdi sadece dün yapmadi cok sıkıyor kendini cok agliyor yapamadığı zaman fitil vermek icin erken dimi
Allah yardimcin olsun bende diyorum annem burda olsaydi arada o ilgilenirdi cok daralip bunaldigimda diye ama ne yapalim bi bakmisiz bu gunlerde gecip gitmis ufakliklar buyumus bugunleri ozleriz cok az sabir canim Allah onlari esirgesin bize de kolaylik versin anneligin tadini cikaralim.Ah ahh cnm benimki de oyun halısina koyduğum an bagiriyo agliyo hiç avutamiyorum. Ben henüz ek gidaya başlamadım. Hele iki gecedir 5 é kadar memeden ayrılmadan sabahlıyorum uyumadan. Emdiği için durmuyo ağzında tutuyo 2 cekiyo süt bile gelmiyo . Bende dibimde yattığı için uykuya bırakmıyorum kendimi. Gece eşim 2 kez salona götürdü anadizinde sallayarak uyutmak için yok yok yok ağlaya ağlaya geri getirdi. Yine memede iki çekip susuyo. Nr kucağı istiyo ne sallamayı. Sabah 5 te eşim salona götürdü durdu 50 dk uyudum o kadar sonra yine uyumadı . Dogdugundan beri 2 3 saatlik uykuyu bi elin parmaklari kadar gorebildim. Bütün gün uyanıkken 5 dk kendi kendine durmuyo yanında olduğum haldekucakta ne kadar dayabilecegim bilmiyorum. Hiç kimsem yokki biraz oyalansin da dinleneyim
Sakın çocuğunu ihmal etme.. Önce bebişlerimiz sonra 3. Şahıslar..Yarın k.validemleer geliyooooo
Sehir disindan
Allah kolaylik versinn
Baska misafirlrrde gelioo yatiliii
Hadi hayırlısı
Emira SY nerelerdesin?
Haklısın aslında bi günden birsey olmaz çok panik yapıyorum ben tecrubesiz plinca haliyle böyle oluyorCanim anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal bi durum. Benim oglum 2 aydır hep fitille yapiyodu 10 gunde bir. Şükür 1 haftadir iyiyiz yapabiliyo
Yani..... Panik yapma bekle biraz
Canim benim cok iyi anliyorum seni benimde oyle biraz sakin kalsa gaz sancisi aniden girip mahfediyor dilinden cok rahatsiz habire dil disarda mutsuz aglamakli disari ciktigimda insanlar konusuyor biseyimi var niye boyle falan diyor tam canim.sikiliyorAh ahh cnm benimki de oyun halısina koyduğum an bagiriyo agliyo hiç avutamiyorum. Ben henüz ek gidaya başlamadım. Hele iki gecedir 5 é kadar memeden ayrılmadan sabahlıyorum uyumadan. Emdiği için durmuyo ağzında tutuyo 2 cekiyo süt bile gelmiyo . Bende dibimde yattığı için uykuya bırakmıyorum kendimi. Gece eşim 2 kez salona götürdü anadizinde sallayarak uyutmak için yok yok yok ağlaya ağlaya geri getirdi. Yine memede iki çekip susuyo. Nr kucağı istiyo ne sallamayı. Sabah 5 te eşim salona götürdü durdu 50 dk uyudum o kadar sonra yine uyumadı . Dogdugundan beri 2 3 saatlik uykuyu bi elin parmaklari kadar gorebildim. Bütün gün uyanıkken 5 dk kendi kendine durmuyo yanında olduğum haldekucakta ne kadar dayabilecegim bilmiyorum. Hiç kimsem yokki biraz oyalansin da dinleneyim
Maşallah.. tam şikayet edecektim sustum vallaa.. Allah yardımcın olsun. . Çalışan anne olmak zor.. bebeğin yanında dimi, kim bakıyor?Tekirdağdayım canım :) haftanın 3 günü öğretmenlik, iki günü ev hanımlığı, hafta sonu da seminerlerde kursiyerlik yapıyorumsen neler yapıyorsun iki yaramazla?
Canim ayni fikirdeyiz kan degerlerine bakmadan kan ilaci kullanmak ne kadar doğru ? 6.ayda ek gidaya baslayincada besinlerden alacak zaten 6 ay anne karninda depoladi demirleri kendine yetecek demiri var suan.6. ay asimizda ben yaptiricam tahlil i duruma gore kullanirim .suan ben kullanmiycam.Kızlar bana da sağlık ocağı kan ilacı verdi doktoruma msj attım kan tahlili olmadan böyle kafadan ilaç mı kullanıcaz ben ilaç kullanma taraftarı değilim dedim kullanma dedi o da. 8 inde oğlumun 5.aykontrolü var orada detaylı sorucam.
Benim ek gıdaya oğlum kendi kendine geçti biz yemek yerken kaşıklara saldırarak :) mecbur vermeye başladık :)
Dişler pırtlamaya başlamış :) darısı başımıza bizimkide çıksada bir an evvel şu uykusuz geceler son bulsa
Bende kullanmamaya karar verdim canm.6.ayinda tahlil yaptirip gerek gorulurse kullanicam suan kullanmiycam.tahlil yapmadan kafalarina gore kan damlasi vermek ne kdr dgru zaten nyse bende durum byle :) vee sut bebeklerine 6 aydan kucuk bebeklere kan damlasi kullanmayin yaziyor nette.bagirsaklari sindiremiyor kabizlik yapiyor bunyeyi huzursuz bir sekilde etkiliyor muş.anne karnındayken bebekler dogduktan 6.aya kadar demiri depoluyorlar ek gidaya gecince ordan karsiliyorlarms.kısaca byle nacizane fikrimkatre_366 gecmis olsun.cok dikkat etmek gerekiyor.ben yere battaniye seriyorum hep onun ustunde artik.hareketler ani yapiyorlar cunku.anlamiyorsun bir anda donuyorlar
Kbraelf daha once fikrimi yazmistim kan damlasi hakkinda.ben dislerden degil de cevremdeki cogu arkadasimin bebeklerinin duzenini bozdu damla o sebeple kullanmadim henuz.internette ferrimixin sase var.ondan siparis verdim.meyve purelerine 1 sase dokup yedirecegim.ek gidaya gecmemizi bekledim.cuma gunu siparis verdim netten yarin baslarim artik.5.ayimizi doldurduk biz yeni baslayacagim.yalniz icinde demirin yanisira a c vitaminleri de var.ayrica vitamin kullanmamak lazim.sadece d vitamini kullanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?