- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #17.981
Maşallah.. tam şikayet edecektim sustum vallaa.. Allah yardımcın olsun. . Çalışan anne olmak zor.. bebeğin yanında dimi, kim bakıyor?
Bende aöf sınavı için 5 saat bırakmıştım ilk defa.. gitmeden sütü sağdım eve geldiğimde tam dolmuştu artık..ders günlerinde kayınvalidem ve kayınpederim bizimle geliyor bakıyor. Onlar müsait olmayınca da kız kardeşim geliyor. Bakıcı olarak birini bulamadık ama sağolsunlar bizimkiler idare ediyorlar. Hafta sonu da seminerlere eşimle beraber gideceğiz inşallah.
Çalışan anne olmak gerçekten zormus canim. Gene benimki en iyisi. En fazla 3 dersim var peşpeşe. Aralarda boş dersim var bebeğimin yanına geliyorum 1 saat için bile olsa. Sadece bir defa teog sınavında görevli olduğum için 5 saat bıraktım oğlumu çok zor oldu. Döndüğümde göğüslerim patlamak üzereydi. Allah daha zor şartlarda çalışan annelerin de yardımcısı olsun...
sorduğun için teşekkür ederim. daha düzelme yok malesef. deniz 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başlayacağız o zaman daha rahat bulurmuşuz. ben sıkı diyet yapıyorum hala. sen nasılsın uygar nasıl?
Kakasi mukuslu mu kan varmı yine cnm. Bende aynı problemleri yaşamıştım ama bir türlü teşhis koyamadılar..sorduğun için teşekkür ederim. daha düzelme yok malesef. deniz 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başlayacağız o zaman daha rahat bulurmuşuz. ben sıkı diyet yapıyorum hala. sen nasılsın uygar nasıl?
Biz iyiyiz şükür uyku duzeni olusturamadik sadece o sıkıntımız var. Aksam 8de geliyorum isten uygari emzireyim derken saat 8.30 9.00 oluyor. 9.00da uyutmaya calisiyorum 11 gibi gozler faltaşı gibi aciliyor saat 12 1 oluyor uyumuyor bi düzen olusturablirsek cok iyi olacak inssorduğun için teşekkür ederim. daha düzelme yok malesef. deniz 6 aylık olunca yavaş yavaş tadımlara başlayacağız o zaman daha rahat bulurmuşuz. ben sıkı diyet yapıyorum hala. sen nasılsın uygar nasıl?
Çok haklısın canımSakın çocuğunu ihmal etme.. Önce bebişlerimiz sonra 3. Şahıslar..
evet ama yapışkan kaka değil afedersin balgamlı kaka bizimki. diyet yapıyorum bir ayı geçti ama değişen bişey olmadıKakasi mukuslu mu kan varmı yine cnm. Bende aynı problemleri yaşamıştım ama bir türlü teşhis koyamadılar..
biz de aynı durumdayız düzelir inşallah. gündüz fazla uyumaması lazım. 2 saatten uzun ve toplam 4-5 saatteb fazla uyumaması lazım bu aylardaBiz iyiyiz şükür uyku duzeni olusturamadik sadece o sıkıntımız var. Aksam 8de geliyorum isten uygari emzireyim derken saat 8.30 9.00 oluyor. 9.00da uyutmaya calisiyorum 11 gibi gozler faltaşı gibi aciliyor saat 12 1 oluyor uyumuyor bi düzen olusturablirsek cok iyi olacak ins
Geçer inşallah ya bizimkide normal değil doktor olablr diyor..evet ama yapışkan kaka değil afedersin balgamlı kaka bizimki. diyet yapıyorum bir ayı geçti ama değişen bişey olmadı
Peki kilo aldimi bu ay?evet ama yapışkan kaka değil afedersin balgamlı kaka bizimki. diyet yapıyorum bir ayı geçti ama değişen bişey olmadı
biz kendimiz yaptik.ben tup bebek ilaclarindan tecrubeliyimBirde rota aşısını kendisi evde yapan varmı ikinci dozu yapılması gerekiyor kendi doktorumuza gitmediğini için alıp yapmalıyım bu ara
Akşam 8 de mi işten geliyorsun? Allah yardımcın olsun.. keşke bu sene çalışmasaydın ama şartlar??Biz iyiyiz şükür uyku duzeni olusturamadik sadece o sıkıntımız var. Aksam 8de geliyorum isten uygari emzireyim derken saat 8.30 9.00 oluyor. 9.00da uyutmaya calisiyorum 11 gibi gozler faltaşı gibi aciliyor saat 12 1 oluyor uyumuyor bi düzen olusturablirsek cok iyi olacak ins
almış da az almış yetersiz dediler bir hafta daha süre verdiler bi haftada da yeterli kilo almazsa alerji mamasıyla takviyeye başlıcazPeki kilo aldimi bu ay?
yok canım testte alerji çıkmadı ama bebeklerde olsada testte çıkmayabilirmişgunaydin guzel anneler
kan icin ben saseye basladim.icinde vitamin de var o yuzden %100 kan ilaci degil gonul rahatligiyla kullanmaya basladim.meyve puresine koyuyorum
matsiyahoje test sonuclarinda alerji kesinmiydi?
Benim oğlum da 200 gram almış canım süt alerjiisnden süpheleniyorum bugün randevumuz var alerji bölümüne, buarada küçük oldukları için testlerde cikmayabilirmis biz de belirtiler çokHerkese günaydın.dun bizde 5.ay kontrolü için araştırma hastanesinde bir doktora gittik.kizim kilo almamış gözüküyor ama tarti farkı olabilir belki 100 grm fln almıştır.kan değerlerine baktrmistim daha önce kan damlasini kullanmıyorum gerek yok dedi.kakasini çok yapıyordu ve mukuslu anne sütü alanlarda 6ya kadr normal dedi çok sulu değilse tbi geçiş kakasi olbliyor dedi bide alerji testi yapmıştık birsey cikmamisti.oturtma ve ayaklarının üzerinde çok bastırma dedi.kilo olayı çok kafama takıldı bnm.bebislerimiz sağlıklı mutlu olsunlar hep yüzümüze gulsunler
Aynı sorun bende de var canım 12yi 1 i görmeden gece uykusuna geçmiyor, acaba sabah geç uyanıyor ondanmı diyorum :/ kafamda deli sorular :/ ne yapmak lazım bilmiyorumBiz iyiyiz şükür uyku duzeni olusturamadik sadece o sıkıntımız var. Aksam 8de geliyorum isten uygari emzireyim derken saat 8.30 9.00 oluyor. 9.00da uyutmaya calisiyorum 11 gibi gozler faltaşı gibi aciliyor saat 12 1 oluyor uyumuyor bi düzen olusturablirsek cok iyi olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?