- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.001
Neler var canım ?Benim oğlum da 200 gram almış canım süt alerjiisnden süpheleniyorum bugün randevumuz var alerji bölümüne, buarada küçük oldukları için testlerde cikmayabilirmis biz de belirtiler çok
Aksam 4te gidiyorum amaAkşam 8 de mi işten geliyorsun? Allah yardımcın olsun.. keşke bu sene çalışmasaydın ama şartlar??
Geçmiş olsun canım. Bizde hastalığı atlattık şimdi diş sıkıntısı başladı. Sulu kakadan dolayı kayramında popo hep pişik yarın kontrole götürmeyi düşünüyorum. Bizde her gün kangurudayiz biraz gezip sonra abimizi okuldan alıyoruz
Part time sanırımAksam 4te gidiyorum ama
Yüzde vücutta döküntü hatta dökütuden daha beter, kakada kan ve az mukus, kulağımı ve yüzünü sürekli kanatmalar huzursuzluk gece uykusu yok popoda pisikNeler var canım ?
Ay kiyamam Rabbim şifa versin inşaallah cozersiniz yakın zamandaYüzde vücutta döküntü hatta dökütuden daha beter, kakada kan ve az mukus, kulağımı ve yüzünü sürekli kanatmalar huzursuzluk gece uykusu yok popoda pisik
Yok canim sinif öğretmeniyim ben. Bilim sanat merkezinde gorev yapiyorum normalde 14.00-19.00 arasi derslerimiz ama süt izni kullanıyorum sagolsun müdürüm 4te gel dedi. Cok şükür bebişim icin de benim icin de bilim sanat merkezi büyük şans olduPart time sanırım
Allah kolaylik versin sut alerjisi olan bebisler cok agliyormusKızlar meraba sanırım oğlumun süt ürünlerine alerjisi var bütün belirtiler var yarın randevum var testler de doğru sonuç vermiyormuş bakalım nolcak
Allah kabul etsin canim cok yorulacaksin olan anneye ve bebege oluyo anne kosusturuyo bebek baska ellerde alisik oldugu gibi anneyle basbasa degil biz kayinvalidemgile gittigimiz de cocugum 2 saat gozlerini yumup agladi ve susturamadik insallah iyi gecerGünaydın herkese yarın nasipse mevlüdümüz var yemekli olacak sadece bayanlar arasında dualı inşallah bugünlere kayın babamlar geliyor yatılı misafirlerim var anlayacağınız eşimin amcası eşi çocukları vs geliyor fazlasıyla kalabalık olacağız inşallah her şey güzel olur duasınıdayım
Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese hayırlı günler
O kadar sevindim ki anlatamam..Yok canim sinif öğretmeniyim ben. Bilim sanat merkezinde gorev yapiyorum normalde 14.00-19.00 arasi derslerimiz ama süt izni kullanıyorum sagolsun müdürüm 4te gel dedi. Cok şükür bebişim icin de benim icin de bilim sanat merkezi büyük şans oldu
sağol canım on gündür girememiştim yeni gördüm şükür iyileşti o genel anestezi ile olduk anesteziden uyanınca çok ağladı uyuşuk olduğu için ememedi hem açlık hem aci herhalde çok ağladı sonra biraz karnını doyurunca uyudu bir dahada hic ağlamadı huysuzlanmadı sorun olması yani baya olmuş siz yazalı merak ettim yaptırdınız mi sizde sunnetAyy geçmiş olsun hayırlı olsun maşallah
Benimki de olacak sanırım bu hafta nasıl bebiş genel anestezi vererek mi oldu ağladı mi
Mrb bnm bebeğim 4 aylık süt alerjisi olduğu testte çıktı malesef kesinleştiBenim oğlum da 200 gram almış canım süt alerjiisnden süpheleniyorum bugün randevumuz var alerji bölümüne, buarada küçük oldukları için testlerde cikmayabilirmis biz de belirtiler çok
İnşallah canım sağolAy kiyamam Rabbim şifa versin inşaallah cozersiniz yakın zamanda
Allah razı olsun canım aynen öyle her bir huzursuzluk ağlama modundaAllah kolaylik versin sut alerjisi olan bebisler cok agliyormus
Allah kolaylık versin canım bugün test yaptiamadım yarın yaptıracaz Bizim de aşıdan sonra oldu canım şuan diyet yapıyormusun peki, süt ürünlerine mi alerjisi var sadeceMrb bnm bebeğim 4 aylık süt alerjisi olduğu testte çıktı malesef kesinleşti4.ay asisi hiç yaramadı öyle bi tepki gosterdi ki içinde ne varsa o aşının egzama çoğaldı poposu pisik oldu kakasini iyice bozdu .2 gub ateslendi.kakasi 1 buçuk hafta da anca düzeldi bn hiç bişe yemediginde halde .allah yardimcimiz olsun ins bian önce geçer
İnşaallah canım duam o yöndeAllah kabul etsin canim cok yorulacaksin olan anneye ve bebege oluyo anne kosusturuyo bebek baska ellerde alisik oldugu gibi anneyle basbasa degil biz kayinvalidemgile gittigimiz de cocugum 2 saat gozlerini yumup agladi ve susturamadik insallah iyi gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?