2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

H haticekk canım iyi yiz sem nasılsın kanguruda gezioz oglusla ablasını beklioz buara taha hastaydi antibiyotik kullandık poposu pisti çok fena sen nasılsın

H haticekk canım iyi yiz sem nasılsın kanguruda gezioz oglusla ablasını beklioz buara taha hastaydi antibiyotik kullandık poposu pisti çok fena sen nasılsın
Geçmiş olsun canım. Bizde hastalığı atlattık şimdi diş sıkıntısı başladı. Sulu kakadan dolayı kayramında popo hep pişik yarın kontrole götürmeyi düşünüyorum. Bizde her gün kangurudayiz biraz gezip sonra abimizi okuldan alıyoruz

Uyku düzeni bizde de yok geç yatıyor gec kalkıyor. Erken yatsin istiyorum gündüz kendi uyuyor yatirmiyorum ona rağmen gece ayaktayiz yatmamiz saat 3

Allah kabul etsin canim cok yorulacaksin olan anneye ve bebege oluyo anne kosusturuyo bebek baska ellerde alisik oldugu gibi anneyle basbasa degil biz kayinvalidemgile gittigimiz de cocugum 2 saat gozlerini yumup agladi ve susturamadik insallah iyi gecer

O kadar sevindim ki anlatamam..

Oğlum haftada 1 fitille yapıyor 1 aydır kakasını.. ama dün sabah fitil kaldırdım şu saat oldu yapmadı. 1çk zeytinyağı içirdim. kesin doymuyor bu çocuk, zaten zor da emiyor.. uff napsam bilmiyorum. .

Ayy geçmiş olsun hayırlı olsun maşallah

Benimki de olacak sanırım bu hafta nasıl bebiş genel anestezi vererek mi oldu ağladı mi
sağol canım on gündür girememiştim yeni gördüm şükür iyileşti o genel anestezi ile olduk anesteziden uyanınca çok ağladı uyuşuk olduğu için ememedi hem açlık hem aci herhalde çok ağladı sonra biraz karnını doyurunca uyudu bir dahada hic ağlamadı huysuzlanmadı sorun olması yani baya olmuş siz yazalı merak ettim yaptırdınız mi sizde sunnet

Benim oğlum da 200 gram almış canım süt alerjiisnden süpheleniyorum bugün randevumuz var alerji bölümüne, buarada küçük oldukları için testlerde cikmayabilirmis biz de belirtiler çok
Mrb bnm bebeğim 4 aylık süt alerjisi olduğu testte çıktı malesef kesinleşti 4.ay asisi hiç yaramadı öyle bi tepki gosterdi ki içinde ne varsa o aşının egzama çoğaldı poposu pisik oldu kakasini iyice bozdu .2 gub ateslendi.kakasi 1 buçuk hafta da anca düzeldi bn hiç bişe yemediginde halde .allah yardimcimiz olsun ins bian önce geçer

Allah kolaylık versin canım bugün test yaptiamadım yarın yaptıracaz Bizim de aşıdan sonra oldu canım şuan diyet yapıyormusun peki, süt ürünlerine mi alerjisi var sadece

İnşaallah canım duam o yönde
Şimdilik kendi istediğim alıştırdığıö gibi
Bi de uyutabilirsen tamamdır baksşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…