- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.801
Bizimde 29 agutosta birinci evlilik yil doimumuz olucak ama hala kocamla kares gibiyiz :)) ilk yilimizda gogusler disarda inek gibi geziyorum evde))))
Valla ya böyle mi hayal etmistik 1.evlilik yil dönümüzüipekm84 @karpuz_suyu bizim de 1 eylülde ilk yıldönümümüz olacak. Aynı durumdayız kızlar sizle. Bir de benim vajina ağrım da devam ediyor adama söylenip duruyorum soğumasa iyidir
Can'ım gazı falan mı varKızlar içtim ıhlamur 2fincan minoset te içtim ama ateşim düşmüyor 37.7 38 derece
Adar da uyumuyo emzirdim altını temizledim.kaç defa sırtını tıpışladım yok o Gözler kapanmıyo yerine koyunca basıyor çığlığı napcağımı şaşırdım
Kakası var sanırım ama gündüzleri kendi güzel güzel yapıyo gece niye böyle oluyor anlam veremiyorumCan'ım gazı falan mı var
Ya da gündüz çok mu uyudu acaba
Kızlar nöbete devam yavrum gazı var maalesef
Huysuzlanıyor
Sanırım ben üşütmüşüm sürekli gaz yapıyorum bu yavruya yansır mı acaba
Anne gazlı ise Bebek'te gazlı olur mu
Amin canimmGeçmiş olsun canım benim inşallah geçer gider öyle hepimizin sıkıntısı ayrı ama Rabbim sağlık versin bizlere de bebeklerimize de
Aman canım dikkat et ona. Ben onun yüzünden Ateşlendim. Süt ateşi yapıyo. Annem oyle sert kalirsa kitleye bile cevirebilir diyo Allah korusun. Ben ordan emzirirken ve sagarken dün sert yerleri baya ovaladim soktuk o sayede açıldı kızım sagdiktan sora emince rahatladı. Ama fBenim de ssol gogsum daha sis. Ama saginca filan gelmiyo sut oyle cogu sert kaliyo az sut geliyo. Tikaniklik mi var peki nasil geciyo?
Yaaa evet durum bende de böyle offfya sormayın benim sol göğüs cup A , sağ göğüs cup D :))))
dışarı çıkarken sol göğsüme silikon koyacağım. desenli birşey giyince idare ediyor ama düz renk tişörtlerde çok komik duruyor :))
Ayy çok saol canım deneyeceğim bunu mutlakaCanım soğuk daraltır sıcak ise gevsetir kanalları. Benim göğsüm de sertlesiyordu ilk zamanlar. Once sicak su torbası ile kompres yapip iyice isitiyordum, bir yandan da elimle masaj yapiyordum. Sonra elimle biraz sagip ucunun acildigindan emin olunca makine ile sagip bosaltiyordum. Sonra da cok fazla süt dolmasın diye soguk kompres yapiyordum. Bu sekilde rahatladim bir sure sonra.
.28 gün oldu doğum yapalı. Ben hala ayakta durmakta zorlanıyorum. Vajinamda yanma devam ediyor, aşağı çekilme hissi devam ediyor. Hayattan soğudum nerdeyse. Keşke ben de sizler gibi iyileşebilswm artık kızlar
Canim 9 gunde 580 gr almis yariyomus yani cok sukur :)canımcım, sütü yaramamak şöyle oluyormuş.
ben 2200 gr doğmuşum, sarılık vs derken kanım değişmiş ve kilo kaybım olmuş. 1 ay sonra beni dr a götürdüklerinde 2000 gr mışım. dr 15 gün dene kilo almıyorsa mamaya geç demiş anneme ve ananem de bekleme kızım sma alalım hemen demiş ve başlamışlar mamaya.
eğer bebeğinin kilosu aynı ise ya da 500 gr dan az almış ise tamam kabul ederim sütün yaramadığını :))
Ben de deneyeyim insallah oluk oluk sut yagar
cok gecmis olsun canim allah sifa versin usuttun mu ? hay allah toparlarsin hemencecik insallahKızlar içtim ıhlamur 2fincan minoset te içtim ama ateşim düşmüyor 37.7 38 derece
Adar da uyumuyo emzirdim altını temizledim.kaç defa sırtını tıpışladım yok o Gözler kapanmıyo yerine koyunca basıyor çığlığı napcağımı şaşırdım
kayacans ben dogumdan beri full time gaz cikariyorum anormal bi sekilde annem de kizip duruyordu belin bikinin acik ayaginda corabin nerde vs ama yunus emre masallah gazli bi cocuk degil gaz ilaci kullsnmadigm hslde alakasi yoktur sanirim sen yine de dikkat etKızlar nöbete devam yavrum gazı var maalesef
Huysuzlanıyor
Sanırım ben üşütmüşüm sürekli gaz yapıyorum bu yavruya yansır mı acaba
Anne gazlı ise Bebek'te gazlı olur mu
Canim cok gecmis olsun emzik filan tutuuyo mu bizim minik aglaya aglayya fitik oldu gobegi. Rezene kimyon cayi yapip ic bi iki kasikta bebegine ver iyi gelir belkiYavrum sabaha kadar uyumadı inledi sancısan resmen dayanamıyorum ağlamasına Rabb im şifa versin inşaallah
Ailecek gazlandık üşüttük sanırım
Ben gazlı yavrum gazlı ne yapalım
canim ben bizimkini yediklerimizden diye dusundum hep ama ne bileyim dikkat et sen yine de rabbim tum yavrulara gazsiz samcisiz uykular nasip etsinYavrum sabaha kadar uyumadı inledi sancısan resmen dayanamıyorum ağlamasına Rabb im şifa versin inşaallah
Ailecek gazlandık üşüttük sanırım
Ben gazlı yavrum gazlı ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?