- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.021
Diyet yapiom canm bn süt ve süt ürünlerinin yanında yumurta dana eti balik tavuk ve fındık fistik cevizi de kestim dr oyle dedi kan testinde cikmayabilio ama çıkarsa kesinlik kazanıo o yüzden yapiolar inek suti cikti da digerleri cikmadi testte.bn deri den de test yaptrcam randevu aldım arastrma hastanesinden . Kaka mız yavas yavaş duzelio dene me yoluyla artık bulmaya calisacam çünkü sadece süt ürününü kesince kan geçmedi bizden başka şeylere de alwrjisi oldugü kesinAllah kolaylık versin canım bugün test yaptiamadım yarın yaptıracaz Bizim de aşıdan sonra oldu canım şuan diyet yapıyormusun peki, süt ürünlerine mi alerjisi var sadece
Bizim doktorumuz da her şekilde oturabilir dedi neden oturtma dwdi acaba size . Ben ayağının üstüne de bastırıyorm ne zatari var kiHerkese günaydın.dun bizde 5.ay kontrolü için araştırma hastanesinde bir doktora gittik.kizim kilo almamış gözüküyor ama tarti farkı olabilir belki 100 grm fln almıştır.kan değerlerine baktrmistim daha önce kan damlasini kullanmıyorum gerek yok dedi.kakasini çok yapıyordu ve mukuslu anne sütü alanlarda 6ya kadr normal dedi çok sulu değilse tbi geçiş kakasi olbliyor dedi bide alerji testi yapmıştık birsey cikmamisti.oturtma ve ayaklarının üzerinde çok bastırma dedi.kilo olayı çok kafama takıldı bnm.bebislerimiz sağlıklı mutlu olsunlar hep yüzümüze gulsunler
Bilmiyorum ki nedenini söylemedi.sadece ek gıdaya gecince yerken oturt dedi.her doktor farklı birşey söylüyor yaBizim doktorumuz da her şekilde oturabilir dedi neden oturtma dwdi acaba size . Ben ayağının üstüne de bastırıyorm ne zatari var ki
Kızlar yakında işe başlicam ve süt makinesi aldık aventin. Bu makinaları nası temizliyosunuz? Yeni aldım sade suyla kaynaysam olur mu?
Birde ne ladar sürede ne kadar süt sağabiliyosunuz? Çok az akıyor sanki????
Oğlum haftada 1 fitille yapıyor 1 aydır kakasını.. ama dün sabah fitil kaldırdım şu saat oldu yapmadı. 1çk zeytinyağı içirdim. kesin doymuyor bu çocuk, zaten zor da emiyor.. uff napsam bilmiyorum. .
Kilo alımı sınırda. . Sütüm yeterli bence ama o emmiyo.. bende bazen sağıp kaşıkla veriyorum. 1 aya kadar ek gıdaya başlıcam inş. . İdare etmeye çalışıyoruzMama mi versen acaba ? Sadece anne sütü yetmiyordur belki ?
Kizlar merhaba benim kizim ayin 14 unde 5 aylik olacak fakat cok agliyor ve dili surekli disarida hic boyle biseyle karsilastiniz mi
Merhaba cnm sorundan ziyade benimkinin sikintisi bitmiyor dogdu dogali aglama gaz sancisi cnm ayaklarini kendine cekio kizarip agliyor surekli kucak istiyor ve cok istahsiz bir bebek dilini cigniyor daha once pamukcuk vardi gecti simdi dilini tamamen cijariyor cigniyor ve agliyor kasiniyormu canimi yaniyor anlamadim dil alti bagi var galiba oyle diyorlar.ben hamileyken doguma iki hafta kala dr bebegin mikrosefali olabikir bas cevresi 1 cm kucuk demisti o benim ruhumda yer etti cocugumun her hareketinden biseyler cijariyorum malesef baska bir dra gittim oda oyle bisey olmadigini soyledi kendi cocuk doktoruna goturuyorum oyle bisey yok dedi ama benim beynim hep ona odakli igrenc bir duygu rahat yuzu gormuyorumCnm merhaba, sen galiba bebeğinde sıkıntı olduğunu düşünüyorsun anladığım kadarıyla.
Dil dışarda derken nasıl? Mesela benım oğlum dilin keşfetti o ara dilini çıkarıyordu süt emerken veya konuşurken daha sonra geçti. Bu tarz birşeydenmi bahsediyorsun acaba? Bide ağlıyor derken nasıl bir ağlama? Benım oğlumda uyuma vaktinden önce, yere bırakırsam ilgilenmezsem ağlar. Bu tarz bişey mi?
Canım ben de bisey yemiyorum kaç gündür kahvaltıda zeytin patates yiyorum, buarada ben kani bir defa gördüm başka görmedim ama yüzündeki kızarıklıklar onceleri geçip tekrar başlıyordu şimdi geçmiyor, yavrum kaşınıyor herhalde gece yatamıyor kafasını sağa sola çevirip duruyor daha birkaç günde çok yıprandım, ben de araştırma hastanesine gidiyorum acaba bütün testleri yaparlar mı neye gore yapıyorlar hepsini yapmak zorunda değiller mi, canım bir de sadece anne sütü mü alıyor bebeginDiyet yapiom canm bn süt ve süt ürünlerinin yanında yumurta dana eti balik tavuk ve fındık fistik cevizi de kestim dr oyle dedi kan testinde cikmayabilio ama çıkarsa kesinlik kazanıo o yüzden yapiolar inek suti cikti da digerleri cikmadi testte.bn deri den de test yaptrcam randevu aldım arastrma hastanesinden . Kaka mız yavas yavaş duzelio dene me yoluyla artık bulmaya calisacam çünkü sadece süt ürününü kesince kan geçmedi bizden başka şeylere de alwrjisi oldugü kesindr kakasi düzelince 3 gun arayla dene dedi yaramayanı yemeyeceksin dedi
Evet sadece amme sütü alıyor canım arastrma hastanesine gittin mi hemen kanda test yapar zaten bütün alerjik gıdalara bakar bize öyle yaptılar . Deri den de test yoğun oluyo diye gün verdiler şu hin gelim diye onu bekliyoruz.bize bide özel mama verdi dr rapor cikardi günde bir öğün veriom en azından vitamini alsın diye çünkü hiç bişe yiyemiom .egzama yüzde bizde de çikio canım bioderma krem aldım o geçirdi kasintisini yoksa sabaha kadar kaşı kaşı uyumuyo.bnde arastrma hastanesine gittim cnmCanım ben de bisey yemiyorum kaç gündür kahvaltıda zeytin patates yiyorum, buarada ben kani bir defa gördüm başka görmedim ama yüzündeki kızarıklıklar onceleri geçip tekrar başlıyordu şimdi geçmiyor, yavrum kaşınıyor herhalde gece yatamıyor kafasını sağa sola çevirip duruyor daha birkaç günde çok yıprandım, ben de araştırma hastanesine gidiyorum acaba bütün testleri yaparlar mı neye gore yapıyorlar hepsini yapmak zorunda değiller mi, canım bir de sadece anne sütü mü alıyor bebegin
Canım biz kimliği kaybettik o yüzden yapamadık bugün yapacaz, ben hem mama hem anne sütü bu ay mama vermemeye çalıştım ama 200 gram almış mamayı sıklaştıracam buarada bu mamalar normal mamalar gibi her emzirme sonrası verilebilir mi bir bilgin var mı canım ağır gelmez dimiEvet sadece amme sütü alıyor canım arastrma hastanesine gittin mi hemen kanda test yapar zaten bütün alerjik gıdalara bakar bize öyle yaptılar . Deri den de test yoğun oluyo diye gün verdiler şu hin gelim diye onu bekliyoruz.bize bide özel mama verdi dr rapor cikardi günde bir öğün veriom en azından vitamini alsın diye çünkü hiç bişe yiyemiom .egzama yüzde bizde de çikio canım bioderma krem aldım o geçirdi kasintisini yoksa sabaha kadar kaşı kaşı uyumuyo.bnde arastrma hastanesine gittim cnm
Canım buarada o kremi doktor mu önerdi oğlum da gece uyanıyor kundak yapıyorum ellerini çıkarıp yüzünü parçalıyor, mamayı bence de ver zaten vitamin alamıyoruz şuan gelişimleri açısından önemli bir zaman, gelişmeleri yazarım sana canımEvet sadece amme sütü alıyor canım arastrma hastanesine gittin mi hemen kanda test yapar zaten bütün alerjik gıdalara bakar bize öyle yaptılar . Deri den de test yoğun oluyo diye gün verdiler şu hin gelim diye onu bekliyoruz.bize bide özel mama verdi dr rapor cikardi günde bir öğün veriom en azından vitamini alsın diye çünkü hiç bişe yiyemiom .egzama yüzde bizde de çikio canım bioderma krem aldım o geçirdi kasintisini yoksa sabaha kadar kaşı kaşı uyumuyo.bnde arastrma hastanesine gittim cnm
Merhaba cnm sorundan ziyade benimkinin sikintisi bitmiyor dogdu dogali aglama gaz sancisi cnm ayaklarini kendine cekio kizarip agliyor surekli kucak istiyor ve cok istahsiz bir bebek dilini cigniyor daha once pamukcuk vardi gecti simdi dilini tamamen cijariyor cigniyor ve agliyor kasiniyormu canimi yaniyor anlamadim dil alti bagi var galiba oyle diyorlar.ben hamileyken doguma iki hafta kala dr bebegin mikrosefali olabikir bas cevresi 1 cm kucuk demisti o benim ruhumda yer etti cocugumun her hareketinden biseyler cijariyorum malesef baska bir dra gittim oda oyle bisey olmadigini soyledi kendi cocuk doktoruna goturuyorum oyle bisey yok dedi ama benim beynim hep ona odakli igrenc bir duygu rahat yuzu gormuyorum
Normal mama gibi canım içinde sadece inek sütü aleejik seyler yok günde bi kere veriyom bn gece yatarken çok kötü kokuyo mama tadi da kotu sevmio zorla iciriom.sanmiom agir gelecegini icerse tabi :))cnm dr bize linola krem önerdi ama bn arastrma ma göre bioderma nin daha iyi olduğunu düşünüyorum .Canım buarada o kremi doktor mu önerdi oğlum da gece uyanıyor kundak yapıyorum ellerini çıkarıp yüzünü parçalıyor, mamayı bence de ver zaten vitamin alamıyoruz şuan gelişimleri açısından önemli bir zaman, gelişmeleri yazarım sana canım
Tamam canım, benim oğlan begenmedi vanilya çubuğunu deneyecegimNormal mama gibi canım içinde sadece inek sütü aleejik seyler yok günde bi kere veriyom bn gece yatarken çok kötü kokuyo mama tadi da kotu sevmio zorla iciriom.sanmiom agir gelecegini icerse tabi :))cnm dr bize linola krem önerdi ama bn arastrma ma göre bioderma nin daha iyi olduğunu düşünüyorum .
Yaptirmadik canım biz çünkü randevu verdikleri gün yokladı izinlilermismis salaklıktan başka bir sey değilsağol canım on gündür girememiştim yeni gördüm şükür iyileşti o genel anestezi ile olduk anesteziden uyanınca çok ağladı uyuşuk olduğu için ememedi hem açlık hem aci herhalde çok ağladı sonra biraz karnını doyurunca uyudu bir dahada hic ağlamadı huysuzlanmadı sorun olması yani baya olmuş siz yazalı merak ettim yaptırdınız mi sizde sunnet
Cnm sagol iyilik valla çocuklarla ugrss@idilduam @Aryadeniz38 @Nurmuratkf1cicek3bocek @EmiraSalih @Zehrayenihayat @denizbatiekin @cornella napıyorsunuz kızlar iyi misiniz? bebişleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?