- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.041
Hayır canım daha başlamadı mKiz bebis anneleri 4 bucuk aylik bebeklerinizi oturtmaya başladınız mi
Canım başlangıçta elma bide yoğurt tavsiye ediyor doktorlar, diğerleri için erken benceBenim oğlum 14ünde 5 ay bitecek inş.. 10gündür kaka yapmıyordu. Fitil verdiğim halde.. hiç meme emmek istemiyor.zorla oyunla yada uyutunca emziriyorum. O da az bişey. . bugün ilk defa küçük bir parça muz ezdim yedirdim kakasını yaptı.. erken mi bilemiyorum. Bide anne sütünden pirinç unu yapan var mı?
Başlasam mı acaba yoğurda.. bide muzu bir lokmadan az yedirdim..Canım başlangıçta elma bide yoğurt tavsiye ediyor doktorlar, diğerleri için erken bence
Bizde iyiyiz canım. Ben de iki oğlan arasında koşturup duruyorum. Ufaklık nazini çektire çektire büyüyor:)) eskisi kadar sık bende giremiyorum artık kk' ya çok yoruyor bütün gün çocuklar beni :) öyle yani yorgun uykusuz devam hayataCnm sagol iyilik valla çocuklarla ugrss
Dur iste :) sen nasılsın bıdık nasıl
hayırlısı olsun canım saçmalamışlar ama gerçekten bizde ilk muayeneye gittiğimiz de randevu aldığımız dr yoktu başkası bakmıştıYaptirmadik canım biz çünkü randevu verdikleri gün yokladı izinlilermismis salaklıktan başka bir sey değil
Bi kanguru mu alsanız?Off bugun cok yoruldum hem hastayim hem oglum kucagimdan inmiyo inerse agliyo 12 de kalkti en son sonra 30 dk uyudu uyumadi geri uyandi az once uyttum biyandan da yemek yaptim yapisik ikiz gibi tek kolumda oglum tek elimle biseyler yapiyorum
Hayırlı olsun. .Eki Görüntüle 1922200 Çok şükür mevlidimiz bitti kızlar 70 civarı kişiydi yemekli oldu bol dua edildi çok şükür
Çok güzeldi
Hediyelerimiz bunlar
Lamiderm kullandim o iyi geldi kaniodu canım artık tahanin pişigiGeçmiş olsun canım. Bizde hastalığı atlattık şimdi diş sıkıntısı başladı. Sulu kakadan dolayı kayramında popo hep pişik yarın kontrole götürmeyi düşünüyorum. Bizde her gün kangurudayiz biraz gezip sonra abimizi okuldan alıyoruz
Hayırlı olsun Allah kabul etsin canımEki Görüntüle 1922200 Çok şükür mevlidimiz bitti kızlar 70 civarı kişiydi yemekli oldu bol dua edildi çok şükür
Çok güzeldi
Hediyelerimiz bunlar
kanama noktasına gelmedi çok şükür canım ama ilaç ismini not ettim belki lazım olur.Lamiderm kullandim o iyi geldi kaniodu canım artık tahanin pişigi
Geçecek ama bak 2 tanede bende yinede sosyal medyada olsun nette olsun aman aman vakit harcayamiorum ama onlara yetiorum cok sukur bu gerek zaten bizlere buyuduklerinde bu anları olmayacak daha onlarla bol bol zmaan geciriorm simdi benim bebeler uyudu 9 uyku saatleri ozledim bile kiz :) allah eksikliklerini göstermesinBizde iyiyiz canım. Ben de iki oğlan arasında koşturup duruyorum. Ufaklık nazini çektire çektire büyüyor:)) eskisi kadar sık bende giremiyorum artık kk' ya çok yoruyor bütün gün çocuklar beni :) öyle yani yorgun uykusuz devam hayata
Geçecek ama bak 2 tanede bende yinede sosyal medyada olsun nette olsun aman aman vakit harcayamiorum ama onlara yetiorum cok sukur bu gerek zaten bizlere buyuduklerinde bu anları olmayacak daha onlarla bol bol zmaan geciriorm simdi benim bebeler uyudu 9 uyku saatleri ozledim bile kiz :) allah eksikliklerini göstermesinBizde iyiyiz canım. Ben de iki oğlan arasında koşturup duruyorum. Ufaklık nazini çektire çektire büyüyor:)) eskisi kadar sık bende giremiyorum artık kk' ya çok yoruyor bütün gün çocuklar beni :) öyle yani yorgun uykusuz devam hayata
Allah kabul etsin tatlimEki Görüntüle 1922200 Çok şükür mevlidimiz bitti kızlar 70 civarı kişiydi yemekli oldu bol dua edildi çok şükür
Çok güzeldi
Hediyelerimiz bunlar
Allah kabul etsinEki Görüntüle 1922200 Çok şükür mevlidimiz bitti kızlar 70 civarı kişiydi yemekli oldu bol dua edildi çok şükür
Çok güzeldi
Hediyelerimiz bunlar
Allah kabul etsinBiz de bir sünnet olursak Mevlüt okutcam ama sünnete karar veremiyorum cerrah mı yapsa klipsli sünnet mi kararsızım
Saol arkadaşımHayırlı olsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?