2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım başlangıçta elma bide yoğurt tavsiye ediyor doktorlar, diğerleri için erken bence

Off bugun cok yoruldum hem hastayim hem oglum kucagimdan inmiyo inerse agliyo 12 de kalkti en son sonra 30 dk uyudu uyumadi geri uyandi az once uyttum biyandan da yemek yaptim yapisik ikiz gibi tek kolumda oglum tek elimle biseyler yapiyorum

Cnm sagol iyilik valla çocuklarla ugrss
Dur iste :) sen nasılsın bıdık nasıl
Bizde iyiyiz canım. Ben de iki oğlan arasında koşturup duruyorum. Ufaklık nazini çektire çektire büyüyor:)) eskisi kadar sık bende giremiyorum artık kk' ya çok yoruyor bütün gün çocuklar beni :) öyle yani yorgun uykusuz devam hayata

Off bugun cok yoruldum hem hastayim hem oglum kucagimdan inmiyo inerse agliyo 12 de kalkti en son sonra 30 dk uyudu uyumadi geri uyandi az once uyttum biyandan da yemek yaptim yapisik ikiz gibi tek kolumda oglum tek elimle biseyler yapiyorum
Bi kanguru mu alsanız?

kizlar 30 kasimda tam 5 aylik olduk.4.5 ayliktan itibaren tadimlara gectik.su an karisimlar veriyorum.bu durum emzirme sayimi hic etkilemedi.ayni slklikla emdi kizim.
muz kabiz yapiyor bilginiz olsun.elma armut erik gibi daha hafif meyveleri verin.

Lamiderm kullandim o iyi geldi kaniodu canım artık tahanin pişigi

Geçecek ama bak 2 tanede bende yinede sosyal medyada olsun nette olsun aman aman vakit harcayamiorum ama onlara yetiorum cok sukur bu gerek zaten bizlere buyuduklerinde bu anları olmayacak daha onlarla bol bol zmaan geciriorm simdi benim bebeler uyudu 9 uyku saatleri ozledim bile kiz :) allah eksikliklerini göstermesin

Geçecek ama bak 2 tanede bende yinede sosyal medyada olsun nette olsun aman aman vakit harcayamiorum ama onlara yetiorum cok sukur bu gerek zaten bizlere buyuduklerinde bu anları olmayacak daha onlarla bol bol zmaan geciriorm simdi benim bebeler uyudu 9 uyku saatleri ozledim bile kiz :) allah eksikliklerini göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…