2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Allah kabul etsin Biz de bir sünnet olursak Mevlüt okutcam ama sünnete karar veremiyorum cerrah mı yapsa klipsli sünnet mi kararsızım
Klipsli yapıp memnun kalmayan bi akrabam var içeriğini sormadım biz cerraha yaptırdık canım
Bence çabucak yaptır bezli ve henüz yürümüyorsun çok kolay oluyor
Bu Arada çok teşekkürler

Kızlar oğlum iki akşamdır uykuya dalamıyor
Uyanıp duruyor ağlayarak
Sizce nedeni nedir?
Altı temiz karnı tok sanırım gazda yok gibi ama nedendir anlamadım
Diş mi diyecem ama görünmüyor öyle bi şey

Fikri olan veua çözümü olan var mı

Oğlum haftada 1 fitille yapıyor 1 aydır kakasını.. ama dün sabah fitil kaldırdım şu saat oldu yapmadı. 1çk zeytinyağı içirdim. kesin doymuyor bu çocuk, zaten zor da emiyor.. uff napsam bilmiyorum. .
Sadece anne sütü alanlarda normal bi durum 10 gun kaka yapmamak
Benim oglum da 2 aydır hep fitille yapti hic kendi yapamadi simdi 5 ay 7 günlük oldu 1 haftadir kendi yapabiliyo biraz sabret her hafta yapamiyosa ikinmaya basladiginda gliserinli fitil ver düzeliyor
Bir de doymuyor diye dusunme her bezi cisli ise doyuyordur kilo alimi nasil
Sen biraz paniklemişsin anlasilan sakin ol sütün vardir verme mama falan eger 1 ay hic kilo almamissa o zaman verirsin bekle biraz

Kızlar ya sütünü sağan annelerden bi cevap kaç cc sağabiliyosunuz? Bir öğünde bebeklerimiz kaç cc ile doyarlar?

Canım sütün yetiyorsa kilo alımı iyiyse şimdilik sadece tattır derim, hiçbirşey ilk 6 ay anne sütü kadar zengin bir besin kaynağı değil. Bol bol emzir
ahh ahhh.. emse ben ne emzirirdim onu... severek bıkmadan.. ama pek emesi yok.. zorla çeke çeke oynatarak, ayakta gezdirerek yada uykuda emziriyorum. O da çok emmiyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebişlerimizi

ahh ahhh.. emse ben ne emzirirdim onu... severek bıkmadan.. ama pek emesi yok.. zorla çeke çeke oynatarak, ayakta gezdirerek yada uykuda emziriyorum. O da çok emmiyor.
Canım benim kızımda bebekken öyle dönemler yaşattı ama ısrarla emzir sen yine yoksa başka yoldan doyarsa hiç emmez

Bana da başla dediler ben başlamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…