- 25 Mayıs 2013
- 14.030
- 20.728
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.061
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun Allah kabul etsin canım
Çoook saol kuzumAllah kabul etsin tatlim
Klipsli yapıp memnun kalmayan bi akrabam var içeriğini sormadım biz cerraha yaptırdık canımAllah kabul etsinBiz de bir sünnet olursak Mevlüt okutcam ama sünnete karar veremiyorum cerrah mı yapsa klipsli sünnet mi kararsızım
Allah kabul etsin canımEki Görüntüle 1922200 Çok şükür mevlidimiz bitti kızlar 70 civarı kişiydi yemekli oldu bol dua edildi çok şükür
Çok güzeldi
Hediyelerimiz bunlar
benim bilgim yok maalesefYa arkadaşlar bilen var mı? Anne sütüyle pirinç unu yapılır mı?
SAsaolasın canımSahihuban allah kabul etsin
Sadece anne sütü alanlarda normal bi durum 10 gun kaka yapmamakOğlum haftada 1 fitille yapıyor 1 aydır kakasını.. ama dün sabah fitil kaldırdım şu saat oldu yapmadı. 1çk zeytinyağı içirdim. kesin doymuyor bu çocuk, zaten zor da emiyor.. uff napsam bilmiyorum. .
100 120 cc veriyorum 4.5 aylık kzimKızlar ya sütünü sağan annelerden bi cevap kaç cc sağabiliyosunuz? Bir öğünde bebeklerimiz kaç cc ile doyarlar?
100den asagi doymazlar.ben 120 150 cc arasi paketliyorum buzluga atiyorumKızlar ya sütünü sağan annelerden bi cevap kaç cc sağabiliyosunuz? Bir öğünde bebeklerimiz kaç cc ile doyarlar?
Canım sütün yetiyorsa kilo alımı iyiyse şimdilik sadece tattır derim, hiçbirşey ilk 6 ay anne sütü kadar zengin bir besin kaynağı değil. Bol bol emzirBaşlasam mı acaba yoğurda.. bide muzu bir lokmadan az yedirdim..
ahh ahhh.. emse ben ne emzirirdim onu... severek bıkmadan.. ama pek emesi yok.. zorla çeke çeke oynatarak, ayakta gezdirerek yada uykuda emziriyorum. O da çok emmiyor.Canım sütün yetiyorsa kilo alımı iyiyse şimdilik sadece tattır derim, hiçbirşey ilk 6 ay anne sütü kadar zengin bir besin kaynağı değil. Bol bol emzir
Çok geçmiş olsun canım Allah korusun bebişlerimiziKizlar nasilsiniz biz bugun kotu bir tecrube yasadik .hala kendime gelemedim sokta gibiyim. Oglumu utu yaparken bazaya yatirdim muzik actim keyfimiz yerinde o oynuyo ben onun giysilerini utuluyodum duvara yakin yatirmistim gozum hep uzerindeydi sonra arkami dondum 5 dk oldu bi pat sesi ve oglum yerde yuz ustu halinin uzerine dusmustu cok korktum o da korktu tabi onemli biseyi yoktu bana gore esim evde degildi telefonunada bakmadi oglumunda uykusu geldi uyutmadim elini yuzunu yikadim alni hafif kizardi buz koydum esim geldi tedbir amacli dr a goturdum dr bisey yapmadi takip edeceksiniz fiskirir tarzda kusarsa getirin dedi ama omrumden omur gitti siz siz olun henuz donemez kenara gelemez diye dusunmeyin ki ben hep tedbirini aliyodum bi anlik ihmalle gozumun onunde bide baza genis sakin yatiyo bisey olmaz diye dusunmem yuzunden oldu sizlerle paylasayim dikkatli olun istedim
Canım benim kızımda bebekken öyle dönemler yaşattı ama ısrarla emzir sen yine yoksa başka yoldan doyarsa hiç emmezahh ahhh.. emse ben ne emzirirdim onu... severek bıkmadan.. ama pek emesi yok.. zorla çeke çeke oynatarak, ayakta gezdirerek yada uykuda emziriyorum. O da çok emmiyor.
Bana da başla dediler ben başlamadım canımKızlar bırsey sorcam kan damlası verdı saglık ocagı doktora goturmustuk elıfı bırde o da dedı baslayın dıye elıf 4 ay 6 gunluk suan.dıslerı sıyah yapıyomus bu damla ben kullanmak ıstemıyorum kan tahlılı yaptırıp gereklıyse vermeyı dusunuyorum sızler ne dusunuyosunuz bu konuda ? Sız kullanıyomusunuz ? Ne yapayım bılemedım.bır arkadasım oyle yapmıs cnku doktoru gereksız gormus paraben ıcerıyo bırde ne kadar saglıklı demır ılacı suncacık cocuga bılemedım
Kaç satte sağdığınızda 100 cc çıkıyor ben iki kere sağdım 30 çıkıyor100 120 cc veriyorum 4.5 aylık kzim
Bir defada mı o kadar sağıyosum canım? Kaç saatte bir sağıyosun? Benim sütüm mü az acaba iki kez sağdım 30 cc çıktı100den asagi doymazlar.ben 120 150 cc arasi paketliyorum buzluga atiyorum
Aile hekimi direk verdi doktoruma sordum kullanma dedi bana tabii kullanma taraftarı olmadığımı söyledim. Yarın 5 ay kontrolümüz var detaylı sorucam inş.Bana da başla dediler ben başlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?