2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amin canım.Onlarsiz bir hayat dusunumiyorum zaten varsın yorsunlar. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasin. Evlat kokusu ozlenmezmi hiç bazen gece uyanıp onlara bakıyorum ve şükrediyorum Rabbime,koklayip öpüp geri yatiyorum sosyal medyada aktif degilim orasını önemsemiyorum ama kk da sizlerle iyi vakit geçiriyorum onu özlüyorum. Benim de büyük uyudu ama küçük beyi hala uyutmaya çalışıyorum :)

Aile hekimi direk verdi doktoruma sordum kullanma dedi bana tabii kullanma taraftarı olmadığımı söyledim. Yarın 5 ay kontrolümüz var detaylı sorucam inş.
Bir de canım nutrigen ferromix ile ferrosanol duodenal ikisi de demir ilacı parabensizmiş hangisini önerir acaba verilmesi gerekiyorsa kaç ölçek bizim doktor kiloya göre o kadar damla dedi de daha başlamadı m ben

Zeytin yagi icirmeye korkuyorum cok ağır bi tadi var doktor fitil verdi sadece dün yapmadi cok sıkıyor kendini cok agliyor yapamadığı zaman fitil vermek icin erken dimi
Ben altını soy duruyorum karnını sıvazlıyorum gaz sıcağı sevmez öyle yapınca bir de arada bacaklarını hafif karına doğru bastırıyorum yapıyor

Dis yerleri sanci yapior olabilir illa.cikmasi gerekmez cnm o viraja girdiler artik birazcık huysuzluk olacak cikana kadar. Bu arada biz çıkardık dun gece ilk disimizi:)

Kaç kez uyandım bilmiyorum yavrum yine mızmız içim acıyor sanki sancısı var gibi
Nane kaynattım inşaallah içini ısıtır faydası olur kuzuma
Tüm kuzulara deliksiz sağlıklı uykulaaar

Bir defada mı o kadar sağıyosum canım? Kaç saatte bir sağıyosun? Benim sütüm mü az acaba iki kez sağdım 30 cc çıktı (( bebeğim bugüne kadar açmı kalıyodu acaba
bazen tek seferde bazen iki seferde oluyor.genelde uzun sure emmediyse tek seferde 2 gogusten tamamliyorum.ben stok icin gunde 1 kere sagiyorum duzenlu sagmiyorum

Bir de canım nutrigen ferromix ile ferrosanol duodenal ikisi de demir ilacı parabensizmiş hangisini önerir acaba verilmesi gerekiyorsa kaç ölçek bizim doktor kiloya göre o kadar damla dedi de daha başlamadı m ben
ferromix toz seklinde.meyve puresine dokup veriyorum ben.30 tane var 1 kutuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…