- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.081
Kilo alımı sınırda. . Sütüm yeterli bence ama o emmiyo.. bende bazen sağıp kaşıkla veriyorum. 1 aya kadar ek gıdaya başlıcam inş. . İdare etmeye çalışıyoruz
Amin canım.Onlarsiz bir hayat dusunumiyorum zaten varsın yorsunlar. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasin. Evlat kokusu ozlenmezmi hiç bazen gece uyanıp onlara bakıyorum ve şükrediyorum Rabbime,koklayip öpüp geri yatiyorumGeçecek ama bak 2 tanede bende yinede sosyal medyada olsun nette olsun aman aman vakit harcayamiorum ama onlara yetiorum cok sukur bu gerek zaten bizlere buyuduklerinde bu anları olmayacak daha onlarla bol bol zmaan geciriorm simdi benim bebeler uyudu 9 uyku saatleri ozledim bile kiz :) allah eksikliklerini göstermesin
Sor bencede canım beni de bilgilendirir sen çok sevinirimAile hekimi direk verdi doktoruma sordum kullanma dedi bana tabii kullanma taraftarı olmadığımı söyledim. Yarın 5 ay kontrolümüz var detaylı sorucam inş.
Bir de canım nutrigen ferromix ile ferrosanol duodenal ikisi de demir ilacı parabensizmiş hangisini önerir acaba verilmesi gerekiyorsa kaç ölçek bizim doktor kiloya göre o kadar damla dedi de daha başlamadı m benAile hekimi direk verdi doktoruma sordum kullanma dedi bana tabii kullanma taraftarı olmadığımı söyledim. Yarın 5 ay kontrolümüz var detaylı sorucam inş.
Ben altını soy duruyorum karnını sıvazlıyorum gaz sıcağı sevmez öyle yapınca bir de arada bacaklarını hafif karına doğru bastırıyorum yapıyorZeytin yagi icirmeye korkuyorum cok ağır bi tadi var doktor fitil verdi sadece dün yapmadi cok sıkıyor kendini cok agliyor yapamadığı zaman fitil vermek icin erken dimi
Gazdır o gaz. .Karnimda birşey oynuyor ya pskolojikmi bu anlamadım
Dis yerleri sanci yapior olabilir illa.cikmasi gerekmez cnm o viraja girdiler artik birazcık huysuzluk olacak cikana kadar. Bu arada biz çıkardık dun gece ilk disimizi:)Kızlar oğlum iki akşamdır uykuya dalamıyor
Uyanıp duruyor ağlayarak
Sizce nedeni nedir?
Altı temiz karnı tok sanırım gazda yok gibi ama nedendir anlamadım
Diş mi diyecem ama görünmüyor öyle bi şey
Fikri olan veua çözümü olan var mı
Hayırlı olsun.. diş hediği yapmak var mı sizde?Dis yerleri sanci yapior olabilir illa.cikmasi gerekmez cnm o viraja girdiler artik birazcık huysuzluk olacak cikana kadar. Bu arada biz çıkardık dun gece ilk disimizi:)
Mşaallah size canımDis yerleri sanci yapior olabilir illa.cikmasi gerekmez cnm o viraja girdiler artik birazcık huysuzluk olacak cikana kadar. Bu arada biz çıkardık dun gece ilk disimizi:)
Nasıl bir gaz geçmek bilmiyorGazdır o gaz. .
Hiç sormaNasıl bir gaz geçmek bilmiyor
Hayırlı olsun canımDis yerleri sanci yapior olabilir illa.cikmasi gerekmez cnm o viraja girdiler artik birazcık huysuzluk olacak cikana kadar. Bu arada biz çıkardık dun gece ilk disimizi:)
bazen tek seferde bazen iki seferde oluyor.genelde uzun sure emmediyse tek seferde 2 gogusten tamamliyorum.ben stok icin gunde 1 kere sagiyorum duzenlu sagmiyorumBir defada mı o kadar sağıyosum canım? Kaç saatte bir sağıyosun? Benim sütüm mü az acaba iki kez sağdım 30 cc çıktı(( bebeğim bugüne kadar açmı kalıyodu acaba
En az 3 saat ama emzirme den tabi dolması lazum. Sik sik sağ biriktir bir içimlik olunca verKaç satte sağdığınızda 100 cc çıkıyor ben iki kere sağdım 30 çıkıyor
ferromix toz seklinde.meyve puresine dokup veriyorum ben.30 tane var 1 kutudaBir de canım nutrigen ferromix ile ferrosanol duodenal ikisi de demir ilacı parabensizmiş hangisini önerir acaba verilmesi gerekiyorsa kaç ölçek bizim doktor kiloya göre o kadar damla dedi de daha başlamadı m ben
Karnimda birşey oynuyor ya pskolojikmi bu anlamadım
Bilmiyorum ya kipirdiyor gibi gittim test yaptırdım bsy çıkmadı hala rahatlamadimHaha gazmis o bende cok korkmuştum ilk hissettiğimde dedim bi cocuk daha mi hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?