- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.101
Amin canim cok sagolÇok geçmiş olsun canım Allah korusun bebişlerimizi
Kanguru almayi dusundum esim istemedi sen kullanamazsin dedi benim sirt ve bel kaslarim zayif ayakta cok durunca bile agri yapiyo alirim kullanamazsan diye vazgectimBi kanguru mu alsanız?
Allah kabul etsin cok guzel olmustur eminim hediyelerde cok seker Dugununu gorursunuz insallahEki Görüntüle 1922200 Çok şükür mevlidimiz bitti kızlar 70 civarı kişiydi yemekli oldu bol dua edildi çok şükür
Çok güzeldi
Hediyelerimiz bunlar
Cok sevindim cnm gozun aydin .Canim peki deri testi guvenilirmiymis doktor ona göre karar verdiğine göre . Deri testini nasıl yaptı agladimi canı aciyomuBademsekerim28 canım deri testi ve kan tahlili yapıldı kan 10 gün sonra çıkacak deride sut ve yumurta çıkmadı doktor eski mamayı kullan diyet yapma dedi büyük ihtimal ev akarı ve toza alerjisi vardır dedi kandan sonra göreceğiz dedi
Amin teşekkür ederim cnaımmmAllah kabul etsin cok guzel olmustur eminim hediyelerde cok seker Dugununu gorursunuz insallah
Demir ilaci kullaniyomusun.biz kullanmaya basladigimizdan beri rengi yesil bazen kan damlasi gibi lekeler oluyo kivamida dedigin gibi yapiskan oluyo bazen ama ilacla ilgisi yoksa ishal olabilir bide kulagini kasiyosa dis cikarcak olabilir :)Oğlum şükür kakasını yapmaya başladı.. ama koyu yeşil ve yapışkan kıvamlı yapıyor. . Kusura bakmayın iğrenç oldu ama
Tam olarak böyle.. bir sorun mu var acaba?
Bide dün gece hiç uyumadı kulağını kaşıdı hep..
Selam kızlaaar
Nasılsınz hersey yolundadr umarm. Biz bugun tam 150gunluk olduk :) tadımlara son 1 ay :)
Canım maşallah profildeki salih mi?Çok tatlısınız maşallah canim :) biz de 10 gün sonra 6 aylık oluyoruz insallah
Canım maşallah profildeki salih mi?
Oturtmaya başladınmı, biz daha 5 aylık olduk oturmayı bekliyoruz sabırsızlıkla :)
Yerim ben bu cocugu yeriimmmm saclarını ayrı kendini ayrı severim masallah masallahÇok tatlısınız maşallah canim :) biz de 10 gün sonra 6 aylık oluyoruz insallah
Yerim ben bu cocugu yeriimmmm saclarını ayrı kendini ayrı severim masallah masallah
Tesekkur ederiz bu arada :)
Kızlar oturma denemelerine ne zaman baslamak gerekiyo.ben ara sıra kucagmda 5-10saniye deniyorum ama hatamı ediyorum bilemedim. 6.ayı mı beklemek lazm
Yuzumdeki ifadeyi gormen lazim agzimi kapatamiyorum suansiz de Edizle kardeş gibi görünüyorsunuz valla sen de bebek gibi tatlısın masallah :)
Ana kucaginda kendini ote atiyo ama dur bakim elinden tutayim bi kalkmaya caliscakmi :) bu aralar daha cok anne demesine odaklandim durup durup anne diyorum cocuga iyice bilincaltina yerlessinbizim minnoş anakucaginda kendini öne atıyordu bir de ellerini tutunca kendini kaldırıyordu biz de o yüzden yavaş yavaş oturtmaya başladık öyle öyle canım. Emzirme minderi var ya onun içine yuva gibi yapıp yarı oturur pozisyonla başladık :)
Ana kucaginda kendini ote atiyo ama dur bakim elinden tutayim bi kalkmaya caliscakmi :) bu aralar daha cok anne demesine odaklandim durup durup anne diyorum cocuga iyice bilincaltina yerlessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?