2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar doktora sordum kan ilacı kullanma 6.aydan sonra kan tahlili yapcaz ihtiyaç olursa ilaç veririz dedi.
Bu arada az önce sütümü sağdım 60 cc çıktı mutlu oldum :)
Doktorumuz 1 öğünde 100cc içer dedi. Ek gıda kesinlikle verme 6.aya kadar işe başladığında mama verirsin dedi. Ben anlamadım mama sonuçta daha sağlıksız değilmi? Paketli gıda hiç vermeyin de diyorlar kafam karıştı valla

Bademsekerim28 canım deri testi ve kan tahlili yapıldı kan 10 gün sonra çıkacak deride sut ve yumurta çıkmadı doktor eski mamayı kullan diyet yapma dedi büyük ihtimal ev akarı ve toza alerjisi vardır dedi kandan sonra göreceğiz dedi

Cok sevindim cnm gozun aydin .Canim peki deri testi guvenilirmiymis doktor ona göre karar verdiğine göre . Deri testini nasıl yaptı agladimi canı aciyomu

Oğlum şükür kakasını yapmaya başladı.. ama koyu yeşil ve yapışkan kıvamlı yapıyor. . Kusura bakmayın iğrenç oldu ama
Tam olarak böyle.. bir sorun mu var acaba?

Bide dün gece hiç uyumadı kulağını kaşıdı hep..

Demir ilaci kullaniyomusun.biz kullanmaya basladigimizdan beri rengi yesil bazen kan damlasi gibi lekeler oluyo kivamida dedigin gibi yapiskan oluyo bazen ama ilacla ilgisi yoksa ishal olabilir bide kulagini kasiyosa dis cikarcak olabilir :)

Canım maşallah profildeki salih mi?
Oturtmaya başladınmı, biz daha 5 aylık olduk oturmayı bekliyoruz sabırsızlıkla :)

Evet canım Salih paşa destekli oturmaya başladı şükür ama birden kendini atabiliyor :) çok hızlı buyuyorlar ya daha dün minicikti ne ara büyüdü anlamadım...

Kızlar oturma denemelerine ne zaman baslamak gerekiyo.ben ara sıra kucagmda 5-10saniye deniyorum ama hatamı ediyorum bilemedim. 6.ayı mı beklemek lazm

Yerim ben bu cocugu yeriimmmm saclarını ayrı kendini ayrı severim masallah masallah
Tesekkur ederiz bu arada :)

siz de Edizle kardeş gibi görünüyorsunuz valla sen de bebek gibi tatlısın masallah :)

Kızlar oturma denemelerine ne zaman baslamak gerekiyo.ben ara sıra kucagmda 5-10saniye deniyorum ama hatamı ediyorum bilemedim. 6.ayı mı beklemek lazm

bizim minnoş anakucaginda kendini öne atıyordu bir de ellerini tutunca kendini kaldırıyordu biz de o yüzden yavaş yavaş oturtmaya başladık öyle öyle canım. Emzirme minderi var ya onun içine yuva gibi yapıp yarı oturur pozisyonla başladık :)

Ana kucaginda kendini ote atiyo ama dur bakim elinden tutayim bi kalkmaya caliscakmi :) bu aralar daha cok anne demesine odaklandim durup durup anne diyorum cocuga iyice bilincaltina yerlessin

Ana kucaginda kendini ote atiyo ama dur bakim elinden tutayim bi kalkmaya caliscakmi :) bu aralar daha cok anne demesine odaklandim durup durup anne diyorum cocuga iyice bilincaltina yerlessin

hahaha iyi düşünmüşsün canım Salih paşa da arada anne kelimesine benzer sesler çıkarıyor içim eriyor resmen Anneee diyerek sarıldığı günleri de görmek nasip olsun inşallah. Her halleri ayrı tatlı ya iyi ki varlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…