2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amiiiin insallahh ♥♥
Her gun yeniden aşık oluyo insan:)

Oturma konusunda bende net olamıyorum, 6.ayına girmeden oturtmamaya çalışıyorum beli daha hassastır diye. Dikkat ettiyseniz onlarda kucakta bir müddet oturunca rahatsız oluyorlar, 6.aydan sonra azar azar başlarım diyorum

Bu is ilk 6ay su icirmelimi icirmemelimi mevzusu gibi herkes farkli bi gorusu savunuyo sinir oluyorum.
Bende su 6.ayi bi gorelim diyorum ama bazi yerlerde 5.ayda gunde 1-2sefer kucakta oturtmaya baslayabilirsiniz yaziyo

Bu is ilk 6ay su icirmelimi icirmemelimi mevzusu gibi herkes farkli bi gorusu savunuyo sinir oluyorum.
Bende su 6.ayi bi gorelim diyorum ama bazi yerlerde 5.ayda gunde 1-2sefer kucakta oturtmaya baslayabilirsiniz yaziyo
Beli çok hassas, onu incitmemek için bekliyorum bende

Biz suda vermeye basladik bizim oglan kakasini yapmiyo dr su verin dedi babamizda zaten surekli bu cocuga su verelim diyodu ben karsi cikiyodum simdi mecbur veriyorum oturma konusundada cok istekli simdilik kucakta oturtuyorum bir ikikere destekli oturttum yoruluyo diye kisa surelerle

Kızlar oturma denemelerine ne zaman baslamak gerekiyo.ben ara sıra kucagmda 5-10saniye deniyorum ama hatamı ediyorum bilemedim. 6.ayı mı beklemek lazm
Benim kızım 4.5 aylık canım dojtor her şekilde oturabilir sin dedi bende destekli oturtuyorum qma çok uzun süre degil

Bizdede tam tersi su verelim diyen ben inatla olmaz diyen babası
Gunluk 5-10saniye oturmasindan bisey olmaz heralde dimi yani

Banyo yaptirdim
Calpol verecegim
Acep neden ateslendu oglum

Durup dururken mi atesi çıktı canim ? Atesliyken banyo yaptirmak değil de belli noktalara islak bez uygulamak gerekirmiş. Çay kaşığı calpol ver şifa olsun. Çok çabuk geçer inşallah. Kiyamam ona.1 saat icinde etki ediyormuş. Fitil ile aynıymış etkileşimleri, eger fitilin varsa verme hemen düşmezse

Fitil. Yok canım evde
Banyo yaptırdım çalmış verdim bi saat içinde geçmesi gerekirmiş olmadı gideriz bi acile
Üşütme Yok öksürük tıkanıklık vs..
Diş sancısı olabilir mi acep
Keyfi de gayet yerinde hiç solgunluk vs yk çok şükür oğlum da
İnşaallah çabucak iyileşir
Tüm yavrulara şifa diliyorum Allah ımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…