2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar oturma denemelerine ne zaman baslamak gerekiyo.ben ara sıra kucagmda 5-10saniye deniyorum ama hatamı ediyorum bilemedim. 6.ayı mı beklemek lazm
Ben 4. Aydan beri destekli oturtuyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadık şuan 5 aylık kucagimda uzun süre oturmaya başladı yatmayı sevmiyor zaten. Oturmaya o da alıştı kısa bir süre elini destekleyerek kendi başına bile oturuyor

Cok sevindim cnm gozun aydin .Canim peki deri testi guvenilirmiymis doktor ona göre karar verdiğine göre . Deri testini nasıl yaptı agladimi canı aciyomu
Canım bilmiyorum iste bu konuda ben de endişeliyim kan sonucundan sonra kesin konuşuruz dedi, biraz acıdı canım kan da çok acıdı ama 3 tüp aldılar ben dayanamayıp çıktım eşim durdu

Canım bilmiyorum iste bu konuda ben de endişeliyim kan sonucundan sonra kesin konuşuruz dedi, biraz acıdı canım kan da çok acıdı ama 3 tüp aldılar ben dayanamayıp çıktım eşim durdu
Ay kan verirkn bizde de çok kötüydü nasıl ağladı daha gözümün önünden gitmio

Okyanus suyu verir
Şurup bir de
Antibiyotikli bi şey yoktur inşaallah canım
Alternatifi varsa antibiyotik hiç kullanma derim ben
Geldik.. boğazları şişmiş.. okula giden bir abisi var, bütün hastalığı o getiriyor eve.. doktorumuz mecbur kalmadıkça antibiyotik vermiyo saolsun.. ateşi çıkmaya başlıyordu. 3 tane iğne ve 2 şurup verdi. Haftaya kontrol. .

Bu arada kan ilacını 6.ayda başlayın dedi. Yoğurt, elma, şeftali, muza azar azar başlayabilirsin dedi.

Şimdi kaçınc ayda idiniz
Canım ya kıyamam size iyi olsun en kısa zamanda

Kızlar ben de hasta oldum
Mide bulantısı isal halsizlik oğlum da huzursuz nedenini bilmiyorum
Kalkıp ilgilenecek Dermanım bile yok annemle aynı şehirdeyiz fakat dün gözünden lazer olduğu için oda yardıma gelemiyor eşimin de işler bugün çok yoğun anlayacağınız zor bir gün olacak

Bizde şimdi doktora gidicez.. gece hiç uyumadı.. burnu tıkalı, hafif öksürüyo, hırıltısı var. .
Cok gecmis olsun.Benimkinin hastaligi da henuz gecmedi hapsuruyo arada bogazindaki hiriltine yaptiysam tam olarak gecmedi ben oksuruk ve hirilti icin pekmez tereyag su karisimi verdim korktum cigerine iner diye yiksa daha erken belki bunlari vermek icin ama dr bisey vermedi birde ihlamur verdim zorla serum yaptim az az burnuna cok korkuyo yeni dogdugunda bilca skiyodum aglarken kusup cikariyodu simdi dokundurtmuyo

Allah yardimcin olsun en kisa zamanda iyilesirsin insallah bende fena halde gribim 3 gundur bugun pik yapti desem yeridir Canim sizde usutmussunuz bence ,nane ve kekik yapiyorum ben birazda limon skiyorum mide bulantisi ve ustmeye iyi geliyo bicok kiside denedim ise yariyor

Kızlar ya bişe sorcam bebeginize elma suyu verdikten sonra nasil kaka yapti . Bn biraz elma yalattim sulu içinde siyah parçalar gibi bişe var çay yaprağı gibi. hiç puturluk yok acaba yaramadı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…