- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.161
Bugün verdim püresi. . Daha kaka yapmadı. . Yapınca söylerim ama bi gün ara ver bi daha dene..Kızlar ya bişe sorcam bebeginize elma suyu verdikten sonra nasil kaka yapti . Bn biraz elma yalattim sulu içinde siyah parçalar gibi bişe var çay yaprağı gibi. hiç puturluk yok acaba yaramadı mi
Bizimkini sarmamıştı doktor bezin içinde diye.. ilk oğlum 6 yaşında sünnet olmuştu onun ki bi iki güne düştü bezi.. sana bir tavsiye. . Karton bardak al alt kısmını kes bebeğin pipisini ve testisini içine al bezle sabitle.. çok rahat ediyolar.Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere bebişi sünnet olan varmı?Oğlum 4 buçuk aylık bugün çocuk cerrahi de sünnet olduk.Pipinin başında gazlı bez var.Sakın çıkarma dedi doktor çişini yapınca çıkar kendi düşer dedi. Furacin melhem verdi.Şimdi kaka ve çiş yapmış altını temizledim ama sargı bezi düşmedi. Yapışırmı aceba sizlerin ne zaman düştü nasıl oldu?Lütfen biraz anlatırmısınız?Çok korkuyorum yapışır kanat diye
Evet onu yapıcam teşekkür ederim cvp verdiğin için inşallah bu üstündeki sargı bezi yapışmaz ondan korkuyorum.Şimdi mamasını içti yarım saat sonra altını açıp bakcam yine bakalım.Nette bir prof makalesinde sargı bezinin üstüne zeytinyağı sıkın enjektörle yapışmaması için demiş.Yapsam mı bilemedim.Orda heyecandan doğru düzgün soru sormamışımBizimkini sarmamıştı doktor bezin içinde diye.. ilk oğlum 6 yaşında sünnet olmuştu onun ki bi iki güne düştü bezi.. sana bir tavsiye. . Karton bardak al alt kısmını kes bebeğin pipisini ve testisini içine al bezle sabitle.. çok rahat ediyolar.
Bebeğe de yapıyor Muş'un?Allah yardimcin olsun en kisa zamanda iyilesirsin insallah bende fena halde gribim 3 gundur bugun pik yapti desem yeridir Canim sizde usutmussunuz bence ,nane ve kekik yapiyorum ben birazda limon skiyorum mide bulantisi ve ustmeye iyi geliyo bicok kiside denedim ise yariyor
Bilmiyorum ki nedenini söylemedi ben öyle oneriyorum dedi yanında stajer doktor vardı onada anlatıyordu aynı andaCanim neden oturtma ayakta cok dik tutma dediler acaba
Canım ewt onu söylemeyi unuttum. Saf zeytinyağı döktük bizde.. o yapışmamasını ve düşmesini, iyilemesini sağlıyor. Bide merhem. . Ben tecrübeliyim şükür.. iki oğlum sünnet oldu farklı zamanlarda. .Evet onu yapıcam teşekkür ederim cvp verdiğin için inşallah bu üstündeki sargı bezi yapışmaz ondan korkuyorum.Şimdi mamasını içti yarım saat sonra altını açıp bakcam yine bakalım.Nette bir prof makalesinde sargı bezinin üstüne zeytinyağı sıkın enjektörle yapışmaması için demiş.Yapsam mı bilemedim.Orda heyecandan doğru düzgün soru sormamışım
Çok teşekkür ederim döktüm bende evet saf zeytinyağı vardı enjektörle sargı bezinin üstüne sıktım bezinede sıktım.furacin vermiş doktor onuda sargı bezi çıkınca bolca hem beze hem pipisine sürcem.Biraz ağladı zaten koliği var gazdan ağladı masaj yapadık bugün Allah razı olsun arkadasım tekrar çok teşekkür ederimCa
Canım ewt onu söylemeyi unuttum. Saf zeytinyağı döktük bizde.. o yapışmamasını ve düşmesini, iyilemesini sağlıyor. Bide merhem. . Ben tecrübeliyim şükür.. iki oğlum sünnet oldu farklı zamanlarda. .
Burda hepimiz birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz. Her zaman..
kısa süre sorma düşer merak etmeKızlar merhaba birşey sormak istiyorum sizlere bebişi sünnet olan varmı?Oğlum 4 buçuk aylık bugün çocuk cerrahi de sünnet olduk.Pipinin başında gazlı bez var.Sakın çıkarma dedi doktor çişini yapınca çıkar kendi düşer dedi. Furacin melhem verdi.Şimdi kaka ve çiş yapmış altını temizledim ama sargı bezi düşmedi. Yapışırmı aceba sizlerin ne zaman düştü nasıl oldu?Lütfen biraz anlatırmısınız?Çok korkuyorum yapışır kanat diye
Bebege yapmadim buyuklerde ise yariyo amaBebeğe de yapıyor Muş'un?
Zeytinyağı dökünce biraz yumuşamış zaten o sargı düşünce merhem sürmeye başlıycam değil mi?Yani panikten hiç sormamışım.Teşekkür ederimkısa süre sorma düşer merak etme
Dusmeden surdum ben dr oyle dedi sarginin uzerine krema skar gibi bolca bezede surdum 5 gune dustu devam ettim 10 gun surdum toplamda sonrazeytinyagi ile masaj yap dedi 3-4kere yaptim cok yapamadim zaten iyilesti kagit bardak kesip koydum sargi dusup bez degince agliyodu merhemle hava almiyacak sekilde kapatttimZeytinyağı dökünce biraz yumuşamış zaten o sargı düşünce merhem sürmeye başlıycam değil mi?Yani panikten hiç sormamışım.Teşekkür ederim
Yaaaa ben de süreyim o zaman belki söyledi ben anlamadım çok panikledim çünki sabah süreyim o zaman çok saol canım.Bardak koyunca bezi sıkı bağlıyosun dmi kaymasın diye.Bana altı açık kalsın hava alması lazım dedi.Ev sıcak gerçi açık bırakabilirim .Ama yinede kış yani bide üşütmesin siz nasıl yaptınız?Dusmeden surdum ben dr oyle dedi sarginin uzerine krema skar gibi bolca bezede surdum 5 gune dustu devam ettim 10 gun surdum toplamda sonrazeytinyagi ile masaj yap dedi 3-4kere yaptim cok yapamadim zaten iyilesti kagit bardak kesip koydum sargi dusup bez degince agliyodu merhemle hava almiyacak sekilde kapatttim
Bardagin altini kesip bezi uzerine tam oturttum bol birakmadim acik birakmadim altiniYaaaa ben de süreyim o zaman belki söyledi ben anlamadım çok panikledim çünki sabah süreyim o zaman çok saol canım.Bardak koyunca bezi sıkı bağlıyosun dmi kaymasın diye.Bana altı açık kalsın hava alması lazım dedi.Ev sıcak gerçi açık bırakabilirim .Ama yinede kış yani bide üşütmesin siz nasıl yaptınız?
Teşekkür ederim canım anladım.çok saolBardagin altini kesip bezi uzerine tam oturttum bol birakmadim acik birakmadim altini
Tmm cnm bekliorumBugün verdim püresi. . Daha kaka yapmadı. . Yapınca söylerim ama bi gün ara ver bi daha dene..
Evet canım o düşsün her bez açışta kremi hem pipi ye hem beze az sür bizim doktor üzerine de kantaron yağı döktürüyorduZeytinyağı dökünce biraz yumuşamış zaten o sargı düşünce merhem sürmeye başlıycam değil mi?Yani panikten hiç sormamışım.Teşekkür ederim
Evet canım o düşsün her bez açışta kremi hem pipi ye hem beze az sür bizim doktor üzerine de kantaron yağı döktürüyorduZeytinyağı dökünce biraz yumuşamış zaten o sargı düşünce merhem sürmeye başlıycam değil mi?Yani panikten hiç sormamışım.Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?