2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gunaydinn

Sahihuban bende diyetisyen kontrolundeyim bir ara gecici sut azalmasi yasadim hemen takviye gidalar verdi.sende dikkat et aman.ona gore liste verselerde belli olmuyor bu durum

gunaydinn

Sahihuban bende diyetisyen kontrolundeyim bir ara gecici sut azalmasi yasadim hemen takviye gidalar verdi.sende dikkat et aman.ona gore liste verselerde belli olmuyor bu durum

Canım kaloriyi ayarlardı ama bilmiyorum
Çok mu erken 5ay diye düşünmüyor değilim açıkcası
Bir de şöyle düşünüyorum mesela dün kahvaltı bile yapmadım börek çay yaptım
Öğlen yemedim unuttum cidden
Akşam ise yedim
Su kaç lt içtim bilmiyorum böyle en azından ne yediğim belli olacak
Bi deneyecem zararını görürsen süt azalması oğlumda kg alımı azalması vs gibi
Senin ki nasıl

Kızlar oğlum pazartesi sabah 8de sünnet olacak önerilerinizi bekliyorummmmmmmmm
Canım öncelikle sen sakin oluyosun :) biz sünnet olup odamıza çıktığımızda hemen bezledik bardakla ilk cisini yaptığında biraz ağladı sonra ertesi gün sargısı düştü dusmezse serum dokmemizi söyledi doktor ama gerek kalmadı sukur sonra kremleri ni surdum düzenli 1 hafta yada 10 gun içinde şişlik gidiyo öyle sormak istediğin bisi varmı başka canim

En geç bir hafta içinde düşüyo biz 20 günlükken yaptırmıştık.

Doktor ertesi gün dusmezse bolca serum varya ondan alıp dökün çıkarın dedi bize

ben cok uymadim listeye 1 haftadir.korktum sutumu etkiliyor diye.o yuzden sadece ekmek makarna pilav onlari yemiyorum su an ayni kilom.2 kilo vermistim koruyorum.ise baslicak 2 ocakta o zaman iyice duzene girer

Bende diyetisyene gidicem ama korkuyorum açıkcası. . Ama en azından bir kan tahlili yaptırırım.. bide bu üzerimdeki kilolardan kurtulamamaktan daha çok korkuyorum. .

Kızlar cvp veren herkese teşekkür ederim.Akşamüstü kaka yaptı.Bandajın heryerine pipiyede bulaştı temizledim.Baktım o kadar yapışmış ki zeytinyağı döktüm açılmadı iki tüp serum fizyolojik döktüm 15 dakika bekledim yok.Kakalarda üstünde korktum enfeksiyon kapar diye aldım götürdüm acile orda sprey sıktılar çıkardılar gerçekten düşmezmiş enfekte olurmuş bekleseymişim öyle dediler.O sprey çok yaktı tabii yıktı ortalığı sünnetten sonra bile ağlamamıştı.Neyse furacin sürdüler bolca sık sık bez değiştir dediler.Geldik bir kere değiştirdim.İyi gözüküyor şimdilik.Yarın köpük bardak alıcam onu kapatıcam.Yolda gelirken baktım bulamadım.

Tuvalet kağıdı rulosu da olur
geçmiş olsun

Canim çok üzüldüm kötü olmuş geçmiş olsun ama Allah şifa versin bian önce iyilessin inşallah

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Merhaba canım evet pek girmiyorum buraya. İyiyim diyeyim iyi olayım sen nasılsın sünnet oluyormuş fıstığın hayırlı olsun şimdiden ve geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır
Teşekkürler teyzesi bir günümüz kaldı senin bebiş nasıl ne alemde geçmiş olsun sanırım ameliyat olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…