2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım çok geçmiş olsun maşallah minik erkeğe Bizimki de pazartesi olacak hayirlisiyla

Canım çok geçmiş olsun maşallah minik erkeğe Bizimki de pazartesi olacak hayirlisiyla
Çok teşekkür ederim canım.Aslında çok iyi geçti sargının yapışması dışında sorun yaşamadık.Ona da erken müdahale ettik iltihap enfeksiyon falan olmadı.Bir sargıyı açmak için sprey sıktılar o zaman ağladı onun dışında keyfi yerindeydi.Şimdi baktım kızarıklık hafiflemiş pembeye dönmüş 3. Gün bugün bir çırpıda kurtulur inşallah bebeşin

Merhaba kızlar. Öncelikle hepimizin başı sağolsun, Allah kahretsin terörden beslenen kan emici pislikleri, fırsat vermesin inşallah.

Biz bugün tadımlıklara başladık. Aslında 10-12 gün daha bekleyecektim 5 ayı dolsun diye ama sabredemedim. İlk denememiz havuç ezmesi oldu. 3-4 çay kaşığı kadar verdim. Başta bi yüz ekşimesi oldu ama sonrasında sapur supur yedi benim tosunum. 2-3 cay kaşığı da su verdim. Sonrasında sağdığım sütten zar zor 40ml kadar verdim.
Oğlum bu ara özellikle gündüzleri fazla emmek istemiyor. 3-4 saati geçirmemeye çalışıyorum emzirme aralığını. Sizce tam acıkmıyor mu acaba? Anca uykudan uyanınca tam kendine gelemeden dayıyorum memeyi. Almadiğı zamanlarda ise mecburen sağıyorum, başka bi vakit de tekrar teklif ediyorum. Biberonun ağzıyla oynaya oynaya içiyor. Dişleri mi kaşınıyor ben anlayanadın bi türlü. Memeyi bırakacak diye korkuyorum ama bi yandan da emmeyince doymuyor diye panikleyip sağıp veriyorum.
Aynı durumda olan var mı? Geçici bi süreç mi dersiniz?

Sağıp verme hele de biberonla.. benim sağ göğsümü almıyordu sağıp verdim solu emiyordu bi alıştı biberona artık hiç emmiyor uykuluyken bile..

Sağıp verme hele de biberonla.. benim sağ göğsümü almıyordu sağıp verdim solu emiyordu bi alıştı biberona artık hiç emmiyor uykuluyken bile..
Benim sağ göğsümü de tutmuyordu. Sol göğsümü emzirimiş gibi uzattım koluma sağı verdim.

Bu arada bende tadımlara başladım. Elma suyu, muz püresi, günlük mayaladığım yoğurt. . Bunlarla başladım şimdilik. . Doktor tavsiyesi üzerine.. bugün sadece elma suyu verdim. Bakalım hala çok istekli emmiyor maalesef. Aynı zamanda hasta. . 2 şurup verdi doktor.. off... bebek büyütmek çok büyük sorumluluk.

Hayırlı kandiller canlaaar

Benim oğlan da sağ göğsümü emmek istemiyor maalesef
Uykulu iken ya da zorla veriyorum

Ek gıda 5.ay dolunca mı veriliyor 6.aya girince mi

Canım ben ek gıda olarak değil Öğün olarak değilde sadece bir iki kaşık veriyorum tadımlık sadece 6. Ayda veriliyo

Doktor yavaş yavaş başla dedi bana. . Bugün sadece elma suyu verdim.. dünde günlük mayaladığım yoğurt.. yarım fincandan bile daha az.. bakalım yarına Allah Kerim. .

Bu arada benim oğlanda sağı istemiyor. Bende kucağıma solu verecek gibi yatırıp sağı veriyorum. Biraz şaşırıyor ama emiyor. Gerçi solu da tam emdiği söylenemez. Hep bi aksiyon istiyor . Yada uykuda. . Bazen uykuda bile istemiyor.

Sevindim iyi olmasına maşallah bizimki de kolay atlatır inşallah tesekkur ederiz ❤

Sahihuban tam 5 aylik kontrolune gittigimizde tadimlara baslayalim dedi.ben 4.5u gectikten sonra ara ara tadim yaptim zaten.su anda yumurta peynir labne gibi besinleri tadiyoruz.yavas yavas karostirmaya baslayacagim artin

Kızlar bebislerinize oyuncak aldınız miii aldıysanız nasıl oyuncaklar aldınız bende bakıyorum da sizede soruyum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…