- 31 Mayıs 2016
- 265
- 280
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.201
Canım çok geçmiş olsun maşallah minik erkeğe Bizimki de pazartesi olacak hayirlisiylaKızlar cvp veren herkese teşekkür ederim.Akşamüstü kaka yaptı.Bandajın heryerine pipiyede bulaştı temizledim.Baktım o kadar yapışmış ki zeytinyağı döktüm açılmadı iki tüp serum fizyolojik döktüm 15 dakika bekledim yok.Kakalarda üstünde korktum enfeksiyon kapar diye aldım götürdüm acile orda sprey sıktılar çıkardılar gerçekten düşmezmiş enfekte olurmuş bekleseymişim öyle dediler.O sprey çok yaktı tabii yıktı ortalığı sünnetten sonra bile ağlamamıştı.Neyse furacin sürdüler bolca sık sık bez değiştir dediler.Geldik bir kere değiştirdim.İyi gözüküyor şimdilik.Yarın köpük bardak alıcam onu kapatıcam.Yolda gelirken baktım bulamadım.
Canım 3.75 tanesiHediyeleri ne kadara aldınız canım bizde daha yapmadık hayırlı olsun darısı bana
Çok teşekkür ederim canım.Aslında çok iyi geçti sargının yapışması dışında sorun yaşamadık.Ona da erken müdahale ettik iltihap enfeksiyon falan olmadı.Bir sargıyı açmak için sprey sıktılar o zaman ağladı onun dışında keyfi yerindeydi.Şimdi baktım kızarıklık hafiflemiş pembeye dönmüş 3. Gün bugün bir çırpıda kurtulur inşallah bebeşinCanım çok geçmiş olsun maşallah minik erkeğe Bizimki de pazartesi olacak hayirlisiyla
Sağıp verme hele de biberonla.. benim sağ göğsümü almıyordu sağıp verdim solu emiyordu bi alıştı biberona artık hiç emmiyor uykuluyken bile..Merhaba kızlar. Öncelikle hepimizin başı sağolsun, Allah kahretsin terörden beslenen kan emici pislikleri, fırsat vermesin inşallah.
Biz bugün tadımlıklara başladık. Aslında 10-12 gün daha bekleyecektim 5 ayı dolsun diye ama sabredemedim. İlk denememiz havuç ezmesi oldu. 3-4 çay kaşığı kadar verdim. Başta bi yüz ekşimesi oldu ama sonrasında sapur supur yedi benim tosunum. 2-3 cay kaşığı da su verdim. Sonrasında sağdığım sütten zar zor 40ml kadar verdim.
Oğlum bu ara özellikle gündüzleri fazla emmek istemiyor. 3-4 saati geçirmemeye çalışıyorum emzirme aralığını. Sizce tam acıkmıyor mu acaba? Anca uykudan uyanınca tam kendine gelemeden dayıyorum memeyi. Almadiğı zamanlarda ise mecburen sağıyorum, başka bi vakit de tekrar teklif ediyorum. Biberonun ağzıyla oynaya oynaya içiyor. Dişleri mi kaşınıyor ben anlayanadın bi türlü. Memeyi bırakacak diye korkuyorum ama bi yandan da emmeyince doymuyor diye panikleyip sağıp veriyorum.
Aynı durumda olan var mı? Geçici bi süreç mi dersiniz?
Benim sağ göğsümü de tutmuyordu. Sol göğsümü emzirimiş gibi uzattım koluma sağı verdim.Sağıp verme hele de biberonla.. benim sağ göğsümü almıyordu sağıp verdim solu emiyordu bi alıştı biberona artık hiç emmiyor uykuluyken bile..
Canım ben ek gıda olarak değil Öğün olarak değilde sadece bir iki kaşık veriyorum tadımlık sadece 6. Ayda veriliyoHayırlı kandiller canlaaar
Benim oğlan da sağ göğsümü emmek istemiyor maalesef
Uykulu iken ya da zorla veriyorum
Ek gıda 5.ay dolunca mı veriliyor 6.aya girince mi
Doktor yavaş yavaş başla dedi bana. . Bugün sadece elma suyu verdim.. dünde günlük mayaladığım yoğurt.. yarım fincandan bile daha az.. bakalım yarına Allah Kerim. .Hayırlı kandiller canlaaar
Sevindim iyi olmasına maşallah bizimki de kolay atlatır inşallah tesekkur ederiz ❤Çok teşekkür ederim canım.Aslında çok iyi geçti sargının yapışması dışında sorun yaşamadık.Ona da erken müdahale ettik iltihap enfeksiyon falan olmadı.Bir sargıyı açmak için sprey sıktılar o zaman ağladı onun dışında keyfi yerindeydi.Şimdi baktım kızarıklık hafiflemiş pembeye dönmüş 3. Gün bugün bir çırpıda kurtulur inşallah bebeşin
Hayirli kandiller bizim dr 5 dolunca verilir dediHayırlı kandiller canlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?